luni, octombrie 29, 2007

Noi aparitii

Pe blogul "Taina casatoriei" am gasit o recomandare de carte pe care o preiau:



"Ghid pentru dobandirea armoniei in familiile ortodoxe
Mack, John, pr.
Pret: 30.00 lei

Traducere din limba engleza de Doina Rogoti

Dupa multe veacuri in care viata casniciilor crestine s-a scurs fara schimbare in fagasul unor traditii mai mult nescrise, modernitatea a pus Bise¬rica in fata unor extraordinare presiuni asupra vietii de familie. Cei ce doresc sa ramana credinciosi ortodoxiei se confrunta cu o multime de nedumeriri legate de conflictul dintre valorile crestine traditionale si practicile lumii secularizate in care traiesc. Cartea de fata, scrisa de un preot ortodox american intr-un limbaj accesibil si atragator, ofera o perspectiva completa si coerenta, intemeiata pe marturiile Sfintilor Parinti si altor teologi de seama, asupra semnificatiei casniciei ortodoxe si a problemelor pe care le au de rezolvat in vremea noastra cei ce urmeaza calea mantuirii prin viata de familie."

Deasemenea, a aparut si vol. 3 din seria cartilor lui Virgiliu Gheorghe despre televiziune:


Stiinta si razboiul sfarsitului lumii. Fata nevazuta a tele-viziunii


Gheorghe, Virgiliu


Pret: 12.00 lei

14 x 20 cm

352 p.




Stiinta si razboiul sfarsitului lumii, continuare a volumelor Efectele televiziunii asupra mintii umane si Revrajirea lumii, ne ofera o explicatie lamuritoare a starilor de constiinta prin care trece omul contemporan. Radiografie fidela a principalelor provocari care stau in fata omenirii astazi, carte ne da posibilitatea gasirii acelor solutii personale care ne pot ajuta sa iesim din impas.

Numai cunoscand fata nevazuta, ascunsa in spatele viziunilor seducatoare care ne asalteaa zilnic, vom putea sa ne recapatam adevarata libertate de a gandi si a ne gestiona singuri propria viata altfel decat suntem conditionati sau vor alii sa o facem. "

Irina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.