duminică, decembrie 09, 2007

Casuta de papusi


Fiindca oferta de jucarii de piata este extrem de bogata si variata, e destul de greu sa alegi ceva pentru copii. De obicei am preferat sa-i cumparam Ilincai jucarii mai putine, dar de calitate. In timp alegerea s-a dovedit a fi una foarte buna- durabilitatea jucariilor "de firma" este mult mai mare, si sunt foarte atractive, astfel ca cei mici se joaca mult cu ele.
De "Mos Nicolae" Ilinca a primit o jucarie produsa de firma "Playmobil". E vorba de o casuta (de papusi ) in care locuieste o familie de 4 persoane - parintii si doi copii. Au mobila, vase- tot ce e nevoie. In plus, jucarelele trebuie ansamblate - ceea ce i-a placut foarte mult Ilincai. Casuta se inchide, si se poate depozita pe raft. Separat, se pot achizitiona diverse accesorii. Deja planuiesc sa pun in jurul casutei o mica ferma, si o gradina (ati inteles, da? se joaca si mami).




Mos Craciun o sa aduca o jucarie tot de la Playmobil - ieslea si magii, cu ajutorul careia o sa invatam mai multe despre sarbatoarea Nasterii Domnului





Irina

7 comentarii:

Mimi spunea...

What a lovely playhouse, I had a Little People one as a child too!

And, beautiful Nativity Set. My kids had small ones that were theirs and it was a blessing.

Elena spunea...

Foarte draguta casuta, ai comandat-o pe net? Cand va creste si Teodora... e perfecta! Se vede ca ii place, cred ca a suprins-o Mos Nicolae foaaaaarte placut!:)

@irina_sweet_home spunea...

Elena, am luat-o de la selgros.Au si pentru baietei jucarii foarte frumoase, sunt sigura ca George ar fi incantat de ceva de la ei.

@irina_sweet_home spunea...

Mimi, yes, the "playmobil" toys are lovely,I became a big fan :)

Elena spunea...

Multumesc muuult, acum sa ajung la Selgros (ca tocmai ce mi-a sosit salariul, hihi). Mai am ceva luat pentru el ce isi dorea mult, dar astea sunt fantastice!

@irina_sweet_home spunea...

Elena, sa-mi spui ce-ai gasit!

coca spunea...

Si noi avem o colectie de omuleti Playmobil, predominand la noi, bineinteles, accesoriile pentru baieti(masinute Playmobil, submarin, tractorase). Sunt niste jucarii excelente pentru jocurile de rol(pretend play).
Casuta voastra este superba.

Si noua ne-a placut ieslea. Singurul loc unde am vazut asa ceva era in albumul unei persoane de pe picasa (second costa 45 ron)