duminică, septembrie 28, 2008

Evanghelia pentru copii


I-am cumparat Ilincai "Evanghelia pentru copii"si sunt foarte incantata. Este minunat ilustrata cu imagini iconografice, dar si cu fotografii din Tara Sfanta.

"Dragi copii, aţi deschis acum o carte minunată - o Carte Sfântă. Această Carte ne povesteşte despre Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, Care a venit în lume să mântuiască oamenii de păcat şi de moarte.
Istoria vieţii pământeşti a Mântuitorului a fost scrisă de ucenicii Săi în Cartea numită Sfânta Evanghelie, care în traducere din greacă înseamnă "Vestea bună". Este "bună" pentru că ne deschide porţile Împărăţiei Cereşti şi, mai ales, ne comunică învăţătura Domnului nostru Iisus Hristos.Sfânta Evanghelie este o carte necesară şi importantă, este o Carte cu literă mare. Prin cei patru autori ai Cărţii, Sfinţii Evanghelişti Matei, Marcu, Luca şi Ioan, ni se adresează Însuşi Dumnezeu."
din Cuvânt Înainte









Irina


5 comentarii:

  1. pare mult mai frumoasa decat "Biblia pentru copii" pe care o avem noi, care are un iz ecumenic si desene cam intunecate - e cea pe fond albastru...

    RăspundețiȘtergere
  2. da, o avem si noi pe aceea, plus alte cateva, dar asta mi-a placut tare mult ca are imagini iconografice.On-line e mai ieftina decat la pangar; eu am dat 35,00 ron, mi-a cumparat-o Nicoleta de la Darvari,dar o vazusem si la Antim cu acelasi pret.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare foarte draguta cartea. Cred ca i-o voi cumpara si eu Nectariei. Are numai 1 an si jumatate dar ii plac foarte mult carticelele si mai ales iconitele. Daca prinde vreuna o pupa de mama focului :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am primit și noi cartea și chiar ne place!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.