joi, ianuarie 01, 2009

....

La multi ani tuturor!Va doresc un an nou mai bun, cu spor si ajutor de la Dumnezeu in toate!
Cum ati petrecut noaptea dintre ani?

Noi n-am facut mare lucru. Pe la 10 (22) am plecat la nasii Teodorei, si am stat ca tot romanul la o friptura si un pahar de vin :)), in timp ce fetele (mai mult Ilinca) se uitau la bebe tv(au rezistat eroic pana la ora 12). La miezul noptii am ciocnit un pahar, ne-am pupat si am plecat acasa sa culcam copiii.
Asa ca pe la 12.30 m-am trantit in pat cu laptopul in brate, si am stat si eu la taclale cu o prietena draga despre homeschooling, si alte subiecte colaterale.

7 comentarii:

  1. La multi ani pe 2009!
    Va doresc sa aveti un an asa cum il doriti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Irina iti doresc un an nou cu sanatate,fericire;cat despre organizarea 'gradinitei'sunt si eu interesata;imi spui si mie te roooog ce vei face cu fetele?

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani !
    La noi s-a facut Sf Liturghie pt Sf Vasile la miezul noptii. Am fost cu tot familionul, bebe a dormit in carut, Nico a adormit si el la un moment dat in brate, cei mari au rezistat pana la 4 dimineata. S-au facut si molitfele Sf Vasile si Te Deum. A fost mult mai bine, pt ca de obicei e greu sa te trezesti dupa Anul Nou, asa am dormit linistiti cateva ore dimineata fara nicio grija si am avut o zi linistita

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana, La multi ani!

    Doralina, multumesc la fel.O sa scriu si despre gradinita.

    Irina, La multi ani!asa s-a facut si la Radu Voda, dar noi n-am fost. Stiu ca voi mergeti si de Pasti, poate ne facem si noi anul asta curaj :).
    Oricum nu rezistam de obicei sa stam prea mult noaptea, cel putin eu pot sta maaxim pana la doua, si asta doar daca sunt odihnita.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani si voua!Sa aveti un an plin de bucurii duhovnicesti!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.