joi, aprilie 16, 2009

Decoratiuni de Pasti

Presupun ca toata lumea e in focul pregatirilor pentru Sarbatori. Cu exceptia mea, care zac in pat- am racit, ma doare gatul, am febra si iau antibiotic. Asa ca ce pot sa fac decat sa bantui pe net in cautare de idei pentru decorarea casei cu ocazia Pastelui :)) . Sper sa va placa ce-am gasit.











Irina

7 comentarii:

Niko spunea...

Irina,
iti dorim sanatate si multe bucurii in familie!
Paste fericit!

Hristos a inviat!

Anonim spunea...

Sanatate multa Irina!

Anonim spunea...

Înnoitu-s-a întru noi bucuria Învierii
şi boldul morţii-i... de neaflat!
Din Vadul istoriei şi-al primăverii
cu drag Vă dăm veste:
- Hristos a înviat!

Nicolina spunea...

Irina foarte frumoase decoratiunile gasite de tine , iti urey multa sanatate .
Sarbatori fericite si Hristos a inviat !

Lily spunea...

Iti dorsc sa petreci un Paste Fericit alaturi de cei dragi tie! Iepurasul sa le aduca multe, multe cadouri, frumoaselor tale fetite!

Laura Frunza spunea...

Sunt superbe! Preferata mea e coronita cu narcise, as incerca si eu s-o fac dar n-am suficient burete pentru aranjamente florale. Imi mai plac ouale umplute cu plantute, am vrut si eu sa fac dar n-am gasit creson, voiam sa "cultiv" creson in ele si sa le pun la fiecare invitat pe farfurie ca sa-si puna cresonul in salata. Si mielul-cozonacel imi place, am si eu tava din aia si o sa fac si eu un miel. Eu anul acesta am facut doar niste oua vopsite umplute cu dulciuri pe care invitatii le vor sparge si niste iepurasi din tablete de ciocolata. Insa un aranjament floral deosebit e musai :-) Sarbatori frumoase sa aveti!

@irina_sweet_home spunea...

Laura, am vazut ouale cu dulciuri facute de tine, mi-au placut foarte mult. Eu ma mentin si anul asta in trendul ”cat mai simplu cu putinta” :))