joi, iulie 30, 2009

Incepe postul Adormirii Maicii DomnuluiIntru Nastere Fecioria ai pazit,

Intru adormire lumea nu ai parasit, de Dumnezeu Nascatoare.

Sculatu-te-ai la viata fiind Maica Vietii,

Si cu rugaciunile tale, izbavesti din moarte sufletele noastre.

( Tropar)Maine incepe postul Adormirii Maicii Domnului, dar fiindca o sa fim in drum spre Bucovina n-o sa pot scrie pe blog, asa ca va urez de azi post binecuvantat si cu folos!

Deoarece n-o sa fim acasa nu am programat nimic special pentru aceasta perioada, asa cum am facut anul trecut. Vom fi in zona manastirilor bucovinene deci sper sa particip la cat mai multe slujbe, si mai ales nadajduiesc ca pe 7 august sa ajungem la Sihla, de ziua cuvioasei Teodora, caci e ocrotitoarea mezinei noastre. Nu am fost niciodata nici la Sihla, nici la Sihastria, si ma rog sa nu intervina nimic care sa ne impiedice sa fim acolo.Irina

6 comentarii:

 1. Domnul să vă ajute să ajungeţi la Sihla şi la Sihăstria ! Pe 5 august este hram la M-rea Neamţ : Cuviosul Ioan Iacob Hozevitul. De Schimbarea la Faţă e hram la M-rea Sihla, iar pe 7, Cuvioasa este prăznuită la M-rea Sihăstria, unde Biserica nouă are acest hram. Este minunat ! Am fost mai mulţi ani la rând şi aproape că îmi vine să plâng că nu merg anul acesta ! Vă rpg, în cimitirul de la Sihăstria, să aprindeţi o lumânare la mormântul Cuviosului Paisie Olaru şi pentru mine ! Cu recunoştinţă, Iuliana

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu fiind din Bucovina, imi permit sa-ti urez "Bine-ai venit!" Unde veti sta sau veti fi in fiecare zi in alta locatie?
  Pe 6 august e si hramul M-rii Slatina. Nu stiu daca ai fost acolo, dar e foarte frumos. Din Cornu Luncii, spre Malini, satul lui Labis si apoi spre Slatina.
  Pentru mai multe informatii, iti stau cu placere la dispozitie.
  salutari din Gura Humorului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Elena,multumesc! o sa stam la Suceava, ca merg la parintii mei, dar sper ca vremea sa ne permita sa vizitam manastirile, ca cine stie cand mai ajung. Nici la Slatina nu am fost, mersic de sugestie, o trec pe lista :).

  Iuliana, poate ne intalnim in Suceava.

  Adriana, sa dea Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ma bucur pentru tine Irina ca poti merge in aceste locuri sfinte!
  Maica Domnului sa va ocroteasca in acest post binecuvantat si sa va ajute sa calatoriti cu bine, sa ajungeti unde va doriti!
  Elenacris31 imi permit sa va spun ca mama mea e nascuta in Slatina si imi doresc tare mult sa mai ajung pe acolo, manastirea si locurile sunt superbe. Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe 15 August si la Sf. Manastire Nicula Unde Exista Icona Facatoare de Minuni a Maici domnului se sarbatoreste Adormirea Maici Domnului unde se aduna mii de pelerini din toate colturile tari ,va indemn pe toti care aveti posibilitatea sa va duceti la Nicula fiindca este un loc binecuvintat de Dumnezxeu si de Maicuta Domnului.

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.