joi, noiembrie 05, 2009

Inelul Arabelei



imagine pentru inel arabela

Ma simt obosita, si nu neaparat obosita, ci incapabila sa ma mobilizez. Casa e intoarsa pe dos, as avea o mie de lucruri de facut, dar pur si simplu nu ma simt in stare. Si asta imi accentueaza proasta dispozitie. As vrea sa merg la piata, dar piata mi se pare la distanta de un milion de kilometri, nu la 10 minute...O fi dat depresia post-partum peste mine?

Mi-as dori sa fac o magie si totul sa fie pus la loc, piata facuta, mancarea -calda pe argaz si copiii binedispusi. Dar cum inelul lui Arabela e doar o poveste frumoasa ma duc sa ma imbrac, sa imbrac si fetele, si plec la piata.

Sa aveti o zi frumoasa!

Irina

11 comentarii:

  1. Ha, ha, draga Irina de cate ori nu am invocat si eu inelul fermecat al Arabelei?! (ce farmec a avut acest film la timpul lui pentru mine...). Ajutorul nostru vine insa intotdeauna si negresit de la Dumnezeu in toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Irina,rabdare incet incet o sa-ti intri in ritm .Cat despre inelul Arabelei cred ca orice mama/sotie/femeie si l-ar dori....Dar doar visam la el si ce ar fi fost daca...
    Te imbratisam cu drag

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Irina, e mare lucru ca totusi iti iei inima in dinti si mergi la piata. Eu una nu ma incumet inca, bine ca e sotul acasa.
    Am nascut de o saptamana si vreau sa te intreb tu ai toate fetele cu tine, sau le-ai trimis pe undeva. Eu l-am trimis pe Nectarie la bunici (de 2 saptamani!) si vreau sa-l iau acasa dar imi sar bunicii in cap ca-s inconstienta.
    Tu cum ai facut?

    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  4. Amlia, Gabriela,, cred ca ne-am multumi si cu o bagheta magica, nu e neaparat sa fie inel, hihi.Si pana atunci ar fi buna si o menajera :)). Dar sa lasam visele :))

    Alexandra, felicitari!Eu am avut fetele acasa mereu. Am fost in formatie completa, si inainte, si dupa nastere ;)). Ilinca a mers la gradinita la o saptamana dupa ce am nascut, merge si acum, o duce sotul dimineata si o ia cand iese de la servici. Nu stiu ce sa te sfatuiesc, noi nu prea am dat copiii de acasa, Ilinca a fost o singura data la bunici o saptamana, cand eram gravida cu Teodora, si anul asta a mers cu ei la mare o saptamana. Iar Teodora n-a fost niciodata plecata de acasa. Ce sa zic, depinde cum te simti,si cum crezi tu ca e mai bine pentru voi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti inteleg starea,mai am si eu astfel de momente cand chiar nu-mi vine sa fac nimic....si chiar nu fac! dar,imi revin...o sa-ti revii si tu cu siguranta...eu iti doresc o zi implinitoare ,sa fii multumita de tine!

    RăspundețiȘtergere
  6. La nici o luna dupa ce ai nascut e de mirare ca ai atata energie.

    Si e minunat ca, alaturi de copii, reusim sa depasim momentele de depresie. Sunt un dar de la Dumnezeu, un adevarat "leac" divin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ooo, te inteleg perfect! Eu am "inelul Arabelei" in persoana mamei mele :) E asa bine, cand ajungi acasa la 7 seara, sa fie totul facut in casa plus ceva la desert...

    RăspundețiȘtergere
  8. Irina, nu e depresie, e doar oboseala. Normala. Toate mamele au asemenea momente. Darmite mamele cu 3 copilasi, dintre care un bebe mic.
    Incet incet o sa va intrati in ritm.
    Si pe mine ma ucide haosul domestic.
    Abia abia reusesc sa le tin sub control si fac eforturi supraomenesti pt asta cateodata, caci daca iau o pauza si le las, dupa aia ma darama toate!
    Cand chiar te simti obosita, incearca sa te odihnesti, gandeste-te ca tu ai rezervele de calciu si fier din organism diminuate. Poate niste suplimente?
    Te imbratisez, multa putere sa treci peste greutati!

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu sunt la fel zilele astea, coplesita efectiv, iar eu sunt gospodina de nota 3 oricum.
    Poate n-ar fi rau sa te ajute cineva o perioada, abia ai nascut, ai trei fetite mici, alaptezi, nu esti wonderwoman.
    Dumnzeu iti da, dar nu-ti baga in traista, adica sanatatea e mai importanta ca orice.
    Nici eu nu cred ca e depresie, ci esti f f obosita.
    te pupi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu pun pariu ca la tine haos in casa inseamna cand nu mai poti da cu mopul toata gresia zilnic!
    Insa cu piata si 2 sau 3 fetite dupa tine...nu numai ca iti inteleg retinerea, dar ma mir si cum te descurci sa cari cumparaturile. Nu cred ca e bine sa cari copiii in aglomeratie in perioada asta cu pandemia de gripa...in plus, caratul cumparaturilor la o luna de la nastere...numai daca e forta majora! Cum sa nu fii obosita?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Gasesc ideea exrtaordinara si începând de azi doresc sa particip si eu la Mierurea fara cuvinte dar nu reusesc sa ma înregistrez pe lista...
    Am postat azi: http://vis-si-realitate.blogspot.com/2009/11/saptamana-462009-miercurea-fara-cuvinte.html

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.