duminică, 17 ianuarie 2010

Blogări cu mega-familii

Dacă sunteţi curioşi să aruncaţi o privire în viaţa unei familii mari, găsiţi aici o listă cu bloguri ale căror posesori au între 7 şi 37 de copii :).

Irina

4 comentarii:

 1. In principiu, Nu prea sunt de acord cu ideea de a avea multi copii. Daca imi da Domnul unu in plus, il cresc cu placere, dar nu caut sa fac cu zecile.
  Nu agreez ideea ca un copil sa aiba grija de ceilalti sau sa aiba grija unul de altul. Eu, ca parinte, mi-am luat aceasta sarcina, eu trebuie sa-mi cresc copii.
  Copii au vremea lor sa creasca si sa isi faca copii lor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Thank you for linking to Mega-Family Blogs! Have a great day!

  RăspundețiȘtergere
 3. Mihaela, eu cred ca e foarte benefic ca fratii să aibă grijă unii de alții, și să contribuie la binele familiei, făcând fiecare treburi în casă după puteri.
  In trecut familiile mari erau ceva obisnuit, doar în societatea noastră au devenit ceva ieșit din comun.

  Mom2my9, thanks

  RăspundețiȘtergere
 4. sa stii ca nu e obligatoriu ca fratii sa aiba grija unul de altul ci doar ca tu ca mama sa renunti la alte indeletniciri pe care le aveai inainte pentru cativa ani pana cresc ei pentru a avea grija de fiecare in parte.
  Eu am patru si niciodata unul mai mare nu a avut grija de un fratior.Niciodata nu am plecat de acasa lasand copil sub 8 ani singur de exemplu doar cu fratii-i-am luat tot timpul cu mine pe cei mici, niciodata unul mare nu i-a dat sa manance unui fratior sau nu a facut lectii cu el. Doar se joaca impreuna foarte mult dar si atunci ori eu ori sotul ii vedem .Si nu avem bunici prin preajma.
  Deci, se poate .Totul e sa primesti ceea ce -ti da Dumnezeu cu bucurie.

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.

♥ Translate