sâmbătă, ianuarie 30, 2010

Camere pentru fetițe

Îmi pare rău că astă vară când am reamenajat camera fetelor nu m-am gândit la o abordare mai feminină, dar nici acum nu e prea târziu. Căutând pe net am găsit un site foarte drăguț, și am selectat câteva camere care mi-au plăcut. Am remarcat culorile pastelate ale pereților, delicatele atingeri florale pe așternuturi și covoare, mobilele albe și serviciile de ceai pentru păpuși.

Mă întreb unde aș putea găsi la noi materiale de genul ăsta pentru așternuturi, și covorașe așa frumoase. Aveți idee?

Irina

17 comentarii:

  1. Daca totul merge cum am planificat in curand voi deschide un webshop cu materiale, fire (fine 100% lana) si andrele de bambus. Voi avea si materiale pastelate si cu flori. Voi scrie despre asta si pe blog cand devine actual.

    RăspundețiȘtergere
  2. Irina, sunt absolut minunate! Eu, deocamdata, nu ma pot gandi la asa ceva (poate, doar sa visez :)), insa daca voi intalni ceva din ce te intereseaza, te anunt cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Csilla, abia astept.Eu vreau sa le fac fetelor asternuturi, poate si draperii.

    Aurelia, multumesc. In principiu se poate face o camera de genul asta cu putin efort si creativitate, fara mari investitii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca astfel de materiale se gasesc in marile magazine de specialitate...acum...nu stiu sa-ti spun exact in Bucuresti. Dar in Cluj am gasit cateva, inatmplator.
    Oricum, daca cauti, o sa gasesti cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce camere superbe! Mie imi seamana cu stilul shabby chic pe care il ador. Pe ebay am vazut materiale in genul acesta, costa multicel dar cred ca merita cu varf si indesat.
    Prin afara sunt magazine specializate pe acest stil, gasesti toate minunatiile, eu n-as mai pleca de acolo :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot eu, cu linkuri utile:

    http://www.shabbyfabrics.com/store/products/?category=300

    Trimit si in Romania, transportul pare ok, dar materialele sunt destul de scumpe, se vand la yard.

    Si aici covorase, tot in SUA. Din pacate, nu trimit international...

    http://notooshabby.com/Shabby%20Chic%20Style%20Rugs%201.htm

    RăspundețiȘtergere
  7. Irina intradevar aceste dormitoare ptr.fetite sunt deosebite si se pot adapta pina chiar si ptr. anii adolescentei bineinteles cu unele modificari.Pe mine ma intereseaza ptr fiica mea mai mare insa pret.sunt destul de mari eu ma refer lamobilier.2000€.la partea cealalta a materialelor la fel.1m liniar intre,8-10-12 €.eu am dormitorul oarecum in acest stil .bineinteles este adaptat ptr.adulti ma refer la canape. daca vrei cind esti dispusaiti pot trimite citeva fotografii.daca te intereseaza ceva anume eu iti stau la dispozitie.Toate aceste lucruri sunt bumbac suta la suta cel putin asa declara etichetele.

    RăspundețiȘtergere
  8. A 2-a cameră e superbă (fac abstracţie de roz, nu-l suport)! Edu mă întreabă mereu ce-o să fac dacă o să avem fetiţă şi-i place rozul. :)))

    N-am văzut aşternuturi aşa frumoase pe niciunde, doar pe net.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa va dau o idee , care am auzit-o si eu si care face sens. O mamica a facut o acoperitoare din petecute din hainitele vechi ale fetitei...dosul bineinteles din alt material , roz de pilda si petecutele fiind pe rind amintiri ale unei copilarii frumoase. Cred ca asta ar fi o acoperitoare de pat minunata si ca , va fi filosita ani si ani de-arindul.

    Apoi orice mobila veche poate fi schimbata sa arate proaspata si draguta daca luam o pensula si incepem sa vopsim. Am experimentat acest lucru si nu va puteti imagina ce satisfactie da; plus ca poti sa alegi cu fetita ta culoarea ei preferata. Nu trebuie neaparat sa coste lucrurile astea o avere...si neaparat trebuie sa includeti fetitele in alegeri si munca de decor; o sa ramina o amintire de neuitat pentru copii vostrii. Faceti si poze inainte si dupa...si veti vedea ca albumul respectiv va avea colturile indoite de multa cautare...

    Va doresc spor la treaba - cineva care a experimentat cu succes tot ce v-am spus...

    RăspundețiȘtergere
  10. Diana, si mie imi place stiulul shabby chic, mersic de linkuri, sunt supeeerbeee. Oare ai nostri de ce nu fac imprimeuri asa frumoase?ufff....


    Corina, eu le-am cumparat mobila anul trecut, intamplator e chiar alba.N-a fost foarte scumpa, am luat-o de la ikea. As schimba doar asternuturile, covorul si perdelele. Astept fotografii oricand imi poti trimite, si mai vorbim pe mail.As lua cate ceva, numai sa vad daca imi permit.

    Adelina, nici eu nu sunt fan roz, mie imi plac mai mult culorile de toamna si nuantele de albastru, dar fetitelor le place. De fapt Teodora nu stie nici o culoare, dar pe roz il recunoaste :)). Mereu imi arata „mami, uite, loz (roz adica)”


    Rodica, am vazut si eu ideea cu paturica intr-un film , mi-a placut tare mult.Poate o sa incerc ceva asemanator, dar nu prea ma pricep la quilt.Ai dreptate, si eu cred ca putem face lucruri frumoase fara sa investim foarte multi bani, dar cu putina dragoste si creativitate. Si timp, bineintteles :).

    RăspundețiȘtergere
  11. Stiu siteul asta de ceva timp, e atat de draguuuuut! Mie imi place asa de mult sa ma uit la mobila si decoratiuni, dar asta e mult mai mult, aranjamentele de genul celor pe care le-ai postat sunt pur si simplu delicioase! Eu sincer mi-as dori asa o camera pentru mine...cred ca n-am crescut inca prea mult...of, dar lasa ca o sa am si eu fetita mea si am sa pot face planuri atunci, daca ma ajuta Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere
  12. Irina, sunt faine, intr-adevar. Eu stiu magazinul pt ca mergem acolo dar sunt extrem de scumpe. Eu iti fac daca vrei lenjerii cu materiale faine dar ma gandesc ca transportul va fi scumput (stii ca sunt in NY, nu?).
    Cred ca poti combina materiale de acolo, ceva simplu. Sa zic un roz pal si apoi pui aplicatii din alte materiale ( verde deschis sau ceva mai colorat) in forma de floare sau fluturi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Adriana, daca iti doresti o camera de genul asta nu ramane decat sa iti faci, varsta nu prea conteaza :))

    Alina, as vrea sa-mi faci, dar din pacate trebuie sa ma descurc pe plan local, ca suntem la buget de austeritate :(( . Daca totusi nu gasesc nimic aici iti scriu pe mail.
    Am vazut ce minunatii ai facut pentru Stefana, ai maini de aur :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma bucur ca iti place ce fac!

    Bine, vorbim pe email.
    Pup fetele!

    RăspundețiȘtergere
  15. irina, paturi, cuverturi, covoare si asternuturi in genul celor din poze (care by the way sunt absolut superbe, asa mi-as dori si eu pentru Chiti) am vazut la Zara Home. Cu preturi pe masura.. Eu una nu as mai pleca de acolo, atat de mult imi plac!

    RăspundețiȘtergere
  16. Bogdana, m-am uitat pe situl lor, ce faine sunt!au magazin in Bucuresti?macar sa-mi clatesc ochii :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Am vazut niste cuverturi dragute la magazinul Victoria cam la 100-150Ron. Sa treci sa le vezi

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.