duminică, februarie 07, 2010

Căsuța lunii februarie



Am descoperit un site foarte drăguț, „The Old Painted Cottage”, cu o mulțime de imagini frumoase. Lunar ei prezintă câte un interior. Imaginile de mai jos sunt din căsuța lunii februarie. Ea aparține doamnei Cindy din California, casa fiind decorată într-un amestec de stiluri - romantic, French Country, Cottage și Shabby Chic
Mărturisesc că e nițel cam încărcată pentru gustul meu, cam multe mărunțișuri pe metru pătrat, dar luate separat toate sunt foarte frumoase. Am început să apreciez mileurile de la bunica. Probabil vârsta, deh :)). În orice caz am tras concluzia că minimalismul și modernismul nu sunt deloc pentru mine. Prefer formele rotunjite, ceștile și așternuturile cu flori delicate, dantela în cantități rezonabile :)) și culorile pastelate.





Irina

12 comentarii:

  1. Foarte frumoase sunt aranjamentele.Imi plac si mie doar sa le privesc.Adevarul este ca o casa foarte incarcata iti fura mult din timpul care este atit de scump in zilele noastre.Unul din motivele ptr. care in urma cu citeva zile am facut curatenie in vitrina de pe salon.Am scos tot afara si am lasat doar citeva obiecte care imi dau voie sa ma misc mai in siguranta.Si chiar sunt ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi, hi, Irina, chiar sa fie varsta de vina? Si eu am inceput sa dor stilul romantic, ba chiar am inceput sa bat targurile de vechituri in cautare de obiecte decorative. Doamna castigatoare are o casa adorabila. Blogul ei este http://romantichome.blogspot.com/
    Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi imi place stilul asta de casuta... Dar probabil se potriveste daca locuiesti intr-o zona pitoreasca, plina de frumuseti naturale, de aer curant si floricele colorate, si mai putin la marginea unui oras poluat...
    Oricum, e un stil tareee dragut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ahaa, gând la gând! Chiar mă întrebam ce se întâmplă cu noi, „babele” trecute de ...30 de ani, plutește ceva în aer cred!
    Și eu iubesc stilul ăsta, de fapt dacă vă uitați cu atenție la blogul meu...se vede! Recent am primit o cutiuță mică de bijuterii din porțelan, foarte faină...
    Stau mult pe blogurile vintage sau shabby chic, unele case sunt într-adevăr cam încărcate sau îmbinarea atâtor stiluri nu e mereu reușită dar chiar ieri îi arătam soțului meu un blog cu fotografii din locuința tipei și m-a umflat râsul când l-am auzit spunând: asta e casă pentru femei și-atât, probabil că doamna asta e văduvă sau nemăritată! Era chiar sincer când se întreba dacă e un muzeu sau locuință și cam ce gen de bărbat trăiește între dantelăriile alea alb și roz și cam câți ani de zile apucă...Mi-l și închipuiam pe al meu, mare ca un urs, pășind cu frică să nu cumva să atingă vreo farfurioară sau alte finețuri casante, m-am amuzat copios!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adriana, daca orasul poluat la care te referi e Bucuresti, sunt de acord :)), dar in Suceava nu mai e poluare deloc. Ca sa nu mai zic ca e plin cu padure de jur imprejur :))

    Niko, si ai gasit ceva?

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru vizita,Irina! Ma bucur ca-ti plac lucrurile facute de mine.
    Vizitasem chiar azi blogul Csillei, dar n-am indraznit sa particip.Branciul tau m-a facut sa ma inscriu ;)
    Ma pasioneaza interioarele casutelor cu suflet, asa ca popasul pe blogul tau imi merge drept la inima!

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite si aici o casuta. Chiar ca-n povesti...http://hailaplimbare.blogspot.com/2010/02/casuta-de-vis.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  8. http://hailaplimbare.blogspot.com/2010/02/casuta-de-vis.html Pardon cred ca am scris aiurea adresa mai devreme

    RăspundețiȘtergere
  9. Irina,mie mi se pare atat de complicata...Romantica da, insa asa de multe chestii nenecesare.Cred ca iti ia foarte mult timp intretinerea unei case de acest fel.Cat timp am copii mici si nici un ajutor din afara mie mi se pare ca este un "sacrificiu " prea mare ingrijirea unei asemenea case. Daca ar fi casuta vecinei de exemplu unde sa merg dimineata la cafea, da.Cred ca atunci mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Irina, te citesc cu multa placere de mai multa vreme insa acum m-am hotarat sa intru sa iti las un mesaj.Vreau sa iti multumesc pentru multitudinea de informatii pretioase pentru sufletul nostru pe care le scrii aici.Pentru stare de bine si de relaxare pe care o imprimi.Te admir pentru gandirea ta, pentru tot ce ne transmiti si sincer, ma transporti intr-o lume pe care o credeam pierduta.Insa mi-e tare drag sa o redescopar.

    articolul acesta este foarte foarte interesant si vreau sa te intreb:oare stii unde am putea noi sa gasim vreun magazin cu decoratiuni din acestea tip shabby chic, romantic,cottage?Din ce am cautat eu,nu prea gasesc.Poate imi dai cateva indicii unde sa gasesc cate ceva, mai ales ca sunt in proces de amenajare a camerei fetitei mele care se va naste in mai si as vrea sa ii fac camera cat mai frumoasa, calda, primitoare,dulce.
    Multumesc mult!
    Virginia

    RăspundețiȘtergere
  11. Virgi, multumesc pentru aprecieri, chiar nu le merit.


    din pacate, din ce au scris si fetele, nu prea gasesti ceva de genul asta la noi, trebuie sa improvizam cu ce avem

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce romatic..., arată frumos. Hai la mine, te aştept cu ceva :)

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.