miercuri, februarie 24, 2010

În sfârșit - despre homeschoolig

În sfârșit cineva a sesizat că în țara asta există cetățeni care ar dori să facă homeschooling, și a ridicat această problemă în Parlament. Deputatul Carmen Alexie a citit ieri o declarație privind oportunitatea reintroducerii în sistemul de învățământ românesc a homeschoolingului.
Găsiți interviul pe această temă aici.
Să sperăm că nu se va rămâne doar la nivel de vorbe.

Irina

5 comentarii:

  1. Oh...va doresc succes. Cunosc citeva mamici aici in America care au avut un succes deosebit! Domnul cu voi !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar si eu sper din tot sufletul sa nu fie doar la nivel de vorbe.Ar fi pacat sa fie doar un alt dosar uitat intr-un sertar.

    Dar cred ca depinde putin si de noi, si de cat profitam de micile oportunitati - chiar si de un articol pe hotnews - sa ne facem auzita vocea. Sa se vada ca totusi nu e sunt cazuri izolate, ca exista o nisa, un segment de populatie care merita luat in seama.

    Nici noi nu stim cat de multi suntem :) Ai vazut lume mirata prin comentarii ca au fost asa de multe favorabile!

    Asta e semn ca totusi s-a schimbat ceva fata de acum doi sau trei ani, cand am vazut prima data un articol despre familia d-lui Curcubet prin Ev. Zilei parca, si comentariile erau preponderent negative.

    Cu Dumnezeu inainte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ce anume putem face? O petitie, ceva?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu ma gandisem asa de departe, chiar la o petitie (desi in Romania n-am vazut sa fie prea luate in seama din pacate.)

    Ma gandisem doar la comentarii pe articolul de la hotnews si poate si pe alte forumuri cu public larg. Ce cred eu ca e necesar este sa facem oamenii care nu au auzit despre HS sa isi schimbe parerea preconceputa ca HS e de fapt abandon scolar.

    Aaaa... si am mai vazut o propunere interesanta prin comentariile de la Hotnews. Cineva zicea ca i-a scris parlamentarului care il reprezinta! E prima legislatura cand avem concret un om care depinde de votul nostru daca e reales sau nu, poate o sa-i pese....

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.