vineri, 12 martie 2010

Colțul de rugăciune- concurs

Diana Maria ne invită la un concurs :

Fiecare creştin cred că are în casa lui un colţişor în care se simte mai aproape de Dumnezeu, în care îşi pleacă genunchii dimineaţa pentru a cere binecuvânatare pentru ziua care începe sau seara pentru a mulţumi şi a se reculege după o zi obositoare. Fie că este un simplu perete pe care stă atârnată o icoană sau un mic paraclis cu mai multe icoane, candelă, lumânări şi tămâie, acesta poate reprezenta "biserica" din casa fiecăruia.
Vă invit să participaţi la concursul "Biserica din casă" trimiţând o fotografie (sau mai multe) cu colţişorul de rugăciune din casa voastră la adresa de e-mail bisericadincasa@yahoo.com. Fotografia poate fi însoţită de un text în care să descrieţi icoanele din fotografie şi ce însemnătate au ele pentru familia voastră (textul este opţional şi nu va influenția alegerea fotografiilor câştigătoare).Cele mai frumoase fotografii vor fi premiate cu câte o carte duhovnicească şi alte mici surprize.
Concursul se va desfăşura în modul următor:
*până de Bunavestire (25 martie) se pot trimite fotografiile pe adresa de e-mail;
*în seara de 25 martie vor fi vizualizate fotografiile de către Biserica din casă şi vor fi anunţaţi câştigătorii pe blog şi pe e-mail;
*în următoarele trei zile (26-28 martie) câştigătorii vor trebui să comunice pe e-mail adresa la care să le fie trimise premiile.

Fotografiile şi premiile vor fi afişate pe blog. Dacă cineva nu doreşte ca fotografia să fie afişată va specifica acest aspect în mesaj.
Taxele poştale vor fi suportate de blog.


Irina


2 comentarii:

  1. Ce frumos!Acum sa ne vedem la acest capitol!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog sa va alaturati campaniei
    http://vremurivechisinoi.blogspot.com/2010/03/campanie-impreuna-putem-schimba-vieti.html
    Este vorba de 2 tineri pe care ii cunosc personal si care au nevoie de ajutorul nostru.

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.

♥ Translate