luni, noiembrie 15, 2010

Împreună spre Betleem


Dumnezeul nostru, nădejdea tuturor marginilor pământului și a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai înainte ai tocmit, prin Legea Ta cea Veche și cea Nouă, aceste zile de post, la care ne-ai învrednicit să ajungem acum, pe Tine Te lăudăm și Ție ne rugăm:
întareste-ne cu puterea Ta, ca să ne nevoim întru ele cu sârguință, spre mărirea numelui Tău celui sfânt și spre iertarea păcatelor noastre, spre omorârea patimilor și biruința asupra păcatului - ca împreună cu Tine răstignindu-ne și îngropându-ne, să ne ridicăm din faptele cele moarte și să petrecem cu bună plăcere înaintea Ta întru toate zilele vieții noastre.
Că Ție se cuvine a ne milui și a ne mântui pe noi, Hristoase-Dumnezeule, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte, și Preasfântului și bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.


Vă doresc un post binecuvântst și cu folos!Doamne ajută!

Irina

3 comentarii:

  1. Irina Domnul sa ne ajute sa incepem si sa ajungem asa dupa cum se cuvine sa-l putem primi in Betleemul din inima noastra a fiecaruia pe pruncul Hristos!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Post binecuvantat si cu folos!
    Iertare si binecuvantare!

    RăspundețiȘtergere
  3. A blessed Fast to you and yours.

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.