joi, iulie 14, 2011

Haos organizat

ok, recunosc, mai mult haos decat organizat :))
Am terminat cu mutatul bibliotecii, sufrageria e mult mai spatioasa cu noul aranjament. Acum am intrat in jucarii, urmeaza cartile si hainele copiilor.Toate jucariile sunt momentan in mijlocul casei, trebuie sortate, reparat ce se poate repara, si asezate la loc in debara.


 Avem multe jocuri educative de cand era Ilinca mica, si cutiile s-au deteriorat in timp, asa ca a trebuit sa le lipesc.


Otilia ne ”ajuta” sa aranjam puzzleurile :))


La carti nu vreau sa ma gandesc inca :)).Este incredibil cate lucruri se pot aduna intr-o casa cu copii! Abia astept sa terminam totul - ordinea e asa de odihnitoare, nu credeti?

Va doresc o zi frumoasa!

Irina

8 comentarii:

  1. Cate aduna omul intr-o viata!Rabdare multa si spor, pop fetele! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Spor la treaba, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. da, ordinea e foarte odihnitoare, sau mai bine zis dezordinea e obositoare si deprimanta. spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina - I can't believe your house has corners like this! I thought only mine did (except it's not just the corners...)!

    You have been tagged with an award just for that reason: http://prayingwithmyfeet.blogspot.com/2011/07/keepin-it-real-in-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  5. hihi, Anna, it is just a temporary situation - I reorganize the toys :))and other stuff :)). We have a small house :)) ( 70 mp )
    thank you soo much for the award!(big hug! )

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu se poate face ordine, curatenie si reorganizare "din radacini" fara un mic haos :D, trebuie scoase toate in mijlocul casei.
    Nu e placut acum, dar cu siguranta va fi la final. ;;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea, mult spor la munca si ...rabdare. Cand s-or aseza toate la locul lor, fa-ti o cana cu ciocolata si savureaza momentul. Ceea ce faci tu acum se compara cu ascensiunea unui munte :).

    RăspundețiȘtergere
  8. Irina, si eu sunt in acest "haos organizat" de cand am venit acasa.Am luat hotararea cu sora mea si cu fratele meu acum dupa ce tata nu mai este,sa facem o curatenie la sange acasa.Abia ieri am luat o pauza si am fugit o zi la munte.:)
    Astazi am fost in zona pivnita insa am primit o invitatie la o cabana la munte pana Duminica asa ca am reusit sa o facem mai mult de jumatate si va ramane asa pana luni.:)
    Iti doresc spor la tot ceea ce faci!!!!
    sunt Corina(din alte zari)

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.