joi, septembrie 01, 2011

Inceput de septembrie



Intai septembrie a fost o zi destul de calduroasa in Bucuresti, dar categoric se simte toamna in aer. E timpul rechizitelor, al caietelor noi, al crizantemelor si al pregatirilor pentru iarna.
Vacanta s-a cam terminat. Abia astept diminetile racoroase, frunzele aurii, si ploile lungi si marunte. Si serile in care sa crosetez, sau sa citesc, in timp ce langa ceasca aburinda de ceai se odihnesc placintele inmiresmate cu mar, sau cu dovleac!
Nu va era dor?mie daaa :)

Va doresc un septembrie minunat!


Irina

9 comentarii:

  1. Imi era foarte dor, nu dor ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Toamna e anotimpul meu preferat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place toamna, caci dupa ea vine stralucitoarea iarna ce precede binecuvantata primavara ianintemergatoarea caldurii aduse de vara. Fiecare clipa petrecuta in anii imbracati in anotimpuri trebuie pretuita la adevarata ei valoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu deloc sa crosetez sau sa impletesc (poate o sa invat), dar cum toamna si iarna sunt anotimpurile mele preferate ... Daa, si eu ma bucur ca vine toamna!
    Pentru mine una din micile fericiri ale vietii e sa ascult ploaia batand marunt la geam, in casa sa fie un pic intuneric din cauza norilor adunati, iar eu sa stau la caldurica sub o patura si sa citesc sau ascult teatru romanesc radiofonic.

    RăspundețiȘtergere
  5. In sfarsit vine frigul,ma saturasem de caldura aia infernala sincer.
    Toamna imi place mai putin,dar iarna e superba.Exact cum spui tu : cu ceai si carti multe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi place toamna, mai ales cea călduroasă, dar anul acesta mă simt ca greierele din fabulă. Cum, deja a venit? Păi eu mai am atâtea proiecte neîmplinite...! :(
    O toamnă binecuvântată, Irina!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba daaaaaa......
    Multumesc Domnului ca am mai intrat intr-un anotimp.....Si ce repede a plecat celalalt....
    O Toamna binecuvantata intregei tale familii!
    Inca suntem in tara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar ma gandeam la tine! Si mie-mi place nespus toamna! Mai am cate ceva de rezolvat si-apoi o sa ma bucur pe deplin. Totusi, anul asta este primul de multa vreme in care vacanta a fost parca...prea scurta! As mai fi petrecut cateva zile de concediu, mai ales ca ieri eram pe la Prislop, pe la Lainici si piesajele sunt superbe! Chiar mi-as fi dorit macar cateva zile sa merg mult pe jos, in trening, sa mananc mure, sa strang plante medicinale de pe munte, sa ma bucur de aerul curat si de serile racoroase, etc. Insa realitatea ne cheama acasa! O toamna cu sanatate si bucurii, Irina!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu iubesc primăvara. Despre toamnă :„fructe parfumate și legume coapte, cu drag le privim și îi mulțumim”, îmi place bogăția toamnei, frumusețea culorilor ei, faptul că sunt dascăl și elev în același timp...

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.