marți, 27 septembrie 2011

Suprapopularea - un mit


Cum a aparut mitul suprapopularii - mai multe aici

Copiii si stabilitatea populatiei - mai multe aici 

 Mancarea - avem destula - mai multe aici

Saracia- locul de unde icepem cu totii - mai multe aici

5 comentarii:

 1. De acord si eu, acum ceva timp chiar am citit o carte a unui zoolog, Konrad Lorenz, cel care a infiintat etologia (stiinta observarii animalelor)- o lectura placuta chiar daca e evolutionist, teorie cu care nu sunt de acord - si care a scris si o carte ceva in genul Pacatele capitale ale lumii moderne, avea fix aceste puncte: nu exista suprapopulare ci doar concentrare prea mare in anumite zone (cu alte cuvinte sa traim mai rasfirati pe planeta, nu la gramada), mancare e destula daca cunoastem natura cum trebuie etc. etc....Fabuloasa carte.

  RăspundețiȘtergere
 2. eu nu prea inteleg..cum sa fie suprapopulare daca avorturile sunt in crestere si natalitatea, logic, in scadere?!..Numai bine Irina..spor in toate!

  RăspundețiȘtergere
 3. hahahaha ... inclusiv tu suprapopulezi .

  RăspundețiȘtergere
 4. marule, intradevar, unii ar considera ca familia noastra e prea mare, si suprapopuleaza. Ma intreb, daca oamenii care gandesc in felul acesta se tem atat de mult ca planeta e prea aglomerata, de ce mai fac umbra pamantului si nu elibereaza locul? :)sau altii trebuie sa faca loc pentru ei si sa renunte la existenta in lume, ei se considera indispensabili?:)

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.

♥ Translate