joi, octombrie 20, 2011

Dar de toamna, dar de blog


Bietul meu blog a fost cam parasit in ultima vreme - din cauza lipsei de timp a trecut pe ultimele locuri in lista de prioritati. Insa, chiar daca mai rar, mi-e drag sa scriu in el, si multumesc tuturor celor care imi fac cate o vizita zilnica in casuta mea virtuala, chiar daca eu n-am scris nimic.
Si fiindca ne aflam in mijlocul unei toamne minunate, si zilele tot mai reci se apropie, va invit sa participati la un dar de blog care sa va fie de folos in serile ploioase :).
Lasati un comentariu la aceasta postare pana duminica, 23 octombrie, si luni voi face o tragere la sorti, ca sa aflu unde trebuie sa trimit micul cadou de mai jos :



❤ o carte de Sf. Teofan Zavoratul, o cana pentru ceai fierbine, si un scul de fir tomnatec, pe care va puteti exersa maiestria la crosetat sau la tricotat  ❤
Va astept cu drag, si va multumesc!
Irina

63 de comentarii:

  1. Irinaaa ... as face orice (tumbe, spagat, o ora de banda ..) ca sa primesc eu darul de mai sus :)
    Sper sa scoti biletul cu numele meeeeu ... si promit ca voi duce darul mai departe! E un gest absolut minunat. O bucurie pe care o faci cuiva, iti aduce inapoi cel putin 10 bucurii ... te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu te urmaresc cu drag...chiar daca zici ca nu ai mai postat atat in ultima vreme.. material e destul pe site.. zi senina! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Irina,
    Eu te citesc de multa vreme si am incercat sa si pun in practica sfaturile tale legate de viata noastra de zi cu zi, pe care le recitesc cu mare placere.
    Astept cu drag si cu mare nerabdare orice noua postare a ta.
    Cu drag,
    Cornelia

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu intru destul de des pe blogul tau, mi se pare foarte interesant.Cu tricotatul stau destul de bine, sunt in lucru cu un pulover cu un fir mai subtirel.
    Am incercat sa las un mesaj saptamana trecuta,dar nu am reusit.
    Va doresc o toamna frumoasa tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Irina, eu te felicit pentru consecventa, organizare si nu in ultimul rand..intelepciune!
    Doamne ajuta!
    Larisa ( stii tu care Larisa)

    RăspundețiȘtergere
  6. I know you can't send this all the way to America, but I wanted to let you know I'm always happy to see any post of yours! Just the beautiful pictures alone make it worth a visit. Hugs!!

    RăspundețiȘtergere
  7. But it is posible! My friends are flying to America soon :D (excuse my english, pleaseeee !!!)

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ajuta!
    Eu am descoperit recent blogul tau, de vre-o 10 luni incoace, dar tin sa-ti spun ca am luat multe sfaturi si recomandari de pe acest minunat site. Aproape zilnic te urmaresc si mereu raman impresionata de cata perseverenta si intelepciune ti-a daruit Bunul Dumnezeu. tot cu ajutorul postarilor tale m-am reapucat de crosetat (chiar am facut si eu o paturica crosetata dupa ce ai postat galeria paturelelor de primavara), si de tricotat. Incercam sa ne organizam un buget familial si sa ne tinem de el, sa fac un meniu al saptamanii, si alte lucruri interesante pe care le aflu de aici. De mult imi doream sa-ti marturisesc aceste ganduri, dar n-am mai apucat s-o fac, iar acum cu aceasta provocare, n-am mai amanat sa postez un comentariu. Mi-as dori sa primesc si eu acest dar, ca o amintire de la cineva drag, dar o sa vedem cum v-a fi tragerea la sorti.
    Numai bine si multumim pentru ca existi.
    Viorica L

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Irina, te-am descoperit din intamplare cu aproximativ 2 ani in urma si de atunci te urmaresc cu mult drag! M-am regasit in nenumarate articole! Nu ti-am scris niciodata, dar IUBESC TOT ceea ce faci! Nu-ti poti imagina cat de mult m-ai influentat de cand te "cunosc" , am povestit prietenelor mele despre tine si despre ceea ce am invatat de la tine...M-am casatorit imediat dupa ce am absolvit facultatea si nu stiam f multe despre gospodarirea casei, pt mine pana atunci importanta in viata era cariera- timp de 4 ani am invatat pt examene si am lucrat in domeniu ca sa ajung cat mai sus. Acum am 4 copilasi , o familie deosebita care-mi aduce toata implinirea si prioritatile mele s-au schimbat la 180 grade:) M-am hotarat sa-ti scriu nu numaidecat pt premiu(cu toate ca e f frumos si mi-ar placea sa castig:) ci pt ca in scurt timp nu voi mai avea internet acasa, si sincer imi va fi dor de tine! Ma gandeam zilele astea ca mi-ar placea sa am o carticica cu tot blogul tau:) Ar fi extraordinar! Dar nu stiu cum ar fi realizabila ideea...Esti MINUNATA si nu doresc decat Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si intreaga ta familie!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa atitea laude, as putea sa te critic eu? Ei bine, am un repros de facut: postezi mult prea rar pentru cit mi-as dori eu. :) Te iert insa, tinind cont ca ai trei flori minunate de ingrijit. Sanatate multa si putere de munca!

    RăspundețiȘtergere
  11. Poate, poate se lipeşte firul acela colorat de mâinile mele. :))) Aşa mă ambiţionez. Mie-mi convine că scrieţi toate mai rar, că şi eu intru rar pe blog în ultima vreme şi aşa nu rămân în urmă cu blogurile pe care le citesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. buna seara

    te-am gasit de ceva timp si am urmat cateva din sugestiile tale; mi-am cumparat psaltire, din care incerc sa citesc cat mai des, mi-am facut jurnalul de rugaciune, iar de cateva zile incoace, aprind seara o lumanare in casa, ce-mi lumineaza serile...
    eu iti multumesc pt ca am gasit multe sfaturi, lucruri interesante aici, care m-au ajutat in anumite momente mai dificile pt mine;

    iti doresc o seara frumoasa si te imbratisez, de la piatra neamt :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Irina draga, ma minunez cum de ai putere sa faci atatea lucruri frumoase! Eu mai am un pic si nasc al 5-lea copilas si ma cuprinde uneori o deznadejde ca nu voi reusi nicodata sa fac macar jumatate din ceea ce imi place foarte mult si regasesc pus in practica , in casuta ta. Dar cu toate astea ma simt bine la tine si e ca si cum , intr-un fel, realizez si eu cate ceva din ceea ce vad ca se materializeaza prin mainile tale... Sa-ti tina Dumnezeu puterea si sa-ti sporeasca bogatia ideilor si astfel sa ne bucuri pe toate cele ca mine , care tare mult ar vrea dar tare nu reusesc. Iuliana

    RăspundețiȘtergere
  14. frumos :) poate ma opresc din alergatura asta zilnica pret de o carte, un ceai si o caciulita :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ufff, toate ducem lipsa de timp! Se pare ca va deveni "sport national".

    Draga mea,
    Felicitari pentru tot ceea ce faci, chiar daca ajungi mai rar in acest minunat spatiu virtual!

    RăspundețiȘtergere
  16. ...Si eu pot spune ca mi-am schimbat viata pornind de la blogul tau .Am invatat multe lucruri folositoare pentru care din toata inima iti multumesc...si iti doresc sa tii multi ani acest blog ce foloseste multe suflete...Adriana Truscan

    RăspundețiȘtergere
  17. ce fir minunat!!! e cel din care ai facut ultimul sal, nu?
    carticica nu face parte din dar? :d

    RăspundețiȘtergere
  18. Dumnezeu sa te aiba in paza!

    RăspundețiȘtergere
  19. Pana in Spania ar fi cam departe de trimis :) dar ma inspir si poate incep sa tricotez ...

    RăspundețiȘtergere
  20. Cand simt nevoia de frumos,cand vreau sa ma regasesc,intru pe acest blog minunat.E ca o gura de aer proaspat.De cand l-am descoperit,am invatat multe.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  21. Felicitari pentru tot ceea ce gasesc aici ,multa intelepciune si putere de la Dumnezeu sa reusesti si pe viitor sa ne delectezi cu multe idei la fel de folositoare ,foarte frumos gestul cu acest cadou ,C.A

    RăspundețiȘtergere
  22. Frumos dar...si trebuie sa recunosc ca ma atrage, dar din pacate eu nu stiu croseta. Deci, le las pe alte cititoare sa castige!
    O toamna frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  23. Initiativa ta este minunata. Chiar doream sa ma apuc sa-i impletesc pruncului meu un fular, iar culorile tomnatice din scul sunt minunate. Sper sa castig...
    Iti doresc o toamna binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  24. De fiecare data cand ma uit la casa mea organizata si curata, la fata linistita a sotului meu si la zambetul pe care mi-l arat mai des decat in trecut, in oglinda imi aduc aminte de prima data cand te-am citit si am decis sa iau masuri sa imi imbunatatesc viata. Chiar daca scrii rar ma bucur ca nu renunti si oricum majoritatea postarilor tale merita recitite. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  25. Si eu vreau sa particip, Irina :) Chiar daca singurele mele tentative de tricotat au fost pe la 14- 15 ani :D

    Dinny

    RăspundețiȘtergere
  26. felicitari!
    cati si xiusa:)

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu am mai castigat un premiu de blog la tine, gratie manutelor dragalase ale Ilincai, asa ca nu pentru premiu comentez, ci pentru a-ti spune ca blogul tau este blogul meu preferat dupa cum cred ca deja stii, de vreo 4 ani deja! Si tare mi-as dori sa gasesti timp pentru a posta mai des! Stiu ca te gasesc pe Pilde, insa postarile de blog au alt impact, alta greutate... In 2007-2008 ma invatai sa blogaresc. Imi amintesc cu drag, iti multumesc si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  28. Tocmai ce m-am apucat sa fac o caciulita pentru fetita mea dupa ce am vazut minunatia de caciula din postarile trecute :) mi-ai facut pofta si de crosetat, sa stii, si de curatat chiuveta in fiecare seara :)) ceea ce mi-a folosit tare tare mult. Mult spor in toate mai departe. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  29. Draga Irina nu pot sa trec cu vederea frumosul tau gand de a darui, lucruri simple, marunte, dar pretioase.De cele mai multe ori aceste daruri sunt aducatoare de bucurii, sperante,gesturi,trairi...
    Cu toate ca mi-as dori sa am ceva de la tine, stiu ca sunt departe iar darul ajunge mai greu.Pentru acest lucru nu comentez pentru pretiosul dar.
    Comentez pentru ca de la tine am invatat o multime de lucruri extraordinare si am incercat sa le pun in practica.Mai comentez si pentru faptul ca imi esti draga!
    O zi binecuvantata sa ai!
    Ps.(mi-ai dat un impuls o sa pregatesc si eu un dar de blog cat de curand)

    RăspundețiȘtergere
  30. Mi se pare un gest minunat...uite cum ai reusit sa ne animi pe toate:). Imbratisari si felicitari pentru idee si blogul minunat!

    RăspundețiȘtergere
  31. "Toţi suntem slujitori ai lui Dumnezeu. El a stabilit pentru fiecare om un anumit loc şi o anumită ocupaţie şi se uită să vadă cum împlineşte fiecare dintre noi hotărârea lui.” - Sfantul Teofan Zavoratul
    Iar tu le faci bine draga Irina! Daniela

    RăspundețiȘtergere
  32. Cum spunea cineva mai sus, dupa atatea laude ce ar mai fi de spus? La cat mai multe si dese postari! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  33. Ooo Irina, nu pot sa nu ma inscriu si eu, amatoare de crosetat si tricotat; desi sunt incepatoare si mai am multe de invatat... :)
    Si eu te urmaresc la fiecare postare, dar de pe Google Reader, asa ca, din pacate nu iti prea fac trafic pe blog... Dar imi esti tare draga cu scrierile tale! :)
    Iti doresc spor in toate si multe realizari pe toate planurile!
    Doamne ajuta! :)
    Cu drag, Alexandra.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna, Irina!
    Iti urmaresc aproape zilnic blogul deoarece simt ca am ce invata de la tine. De multe ori cand imi este greu ma gandesc la exemplul tau si reusesc sa ma mobilizez. Iti multumesc pentru ca, prin intermediul blogului, te-am cunoscut!
    Multa sanatate iti doresc!
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  35. De cand am gasit blogul tau, intru aproape zilnic pentru portia de liniste sau pt.idei de organizare.
    Iti doresc zile binecuvantate alaturi de familia ta si cat mai multe postari, pentru noi !
    Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  36. Pt.ce sa i multumim lui d zeu?pt. 2 ochi pe care ii avem,2 maini cu care lucram,pt painea pe care o mancam.Si daca am pierde totul sa i multumim ca suntem cu el.In fiecare zi invatam cate ceva,acel ceva care este de folos sufletului.Doamne ajuta,Irina si multa sananate familiei

    RăspundețiȘtergere
  37. Wow! Atatea pledoarii Irina ai primit.
    Ce sa zic? Este un dar foarte frumos si Dumnezeu sa iti rasplateasca.

    RăspundețiȘtergere
  38. Si eu sunt pasionata de lucrul de mana si de citit, nu mai spun de ceaiuri iar blogul ti-l urmaresc aproape de la inceput si prin intermediul lui mi-am schimbat multe lucruri in viata mea. Felicitari pt. blog si pt. tot ceea ce realizezi, spor in toate.
    Cu drag, Silvia M.

    RăspundețiȘtergere
  39. Si eu, si eu ma inscriu pe lista!
    Sper sa fiu norocoasa.
    La cat mai multe articole frumoase pentru zile reci si umede.
    Spor in toate!

    Doamne ajuta,
    Delia

    RăspundețiȘtergere
  40. Irina, la fel cum au scris si alte cititoare, iti spun si eu ca te urmaresc cu mare mare drag de cativa ani. Dulce Casa e blogul meu preferat si cand vad ca ai postat ceva sunt asa bucuroasa, nu ma grabesc sa citesc, doar daca am timp si alaturi de un ceai sau o cafeluta delicioasa. Esti un om minunat, ma bucur ca Dumnezeu te-a calauzit sa scrii blogul acesta, am invatat foarte multe de la tine. Oricat de putin timp liber ai avea te rog sa nu renunti. Faci foarte mult bine.
    Asa, legat de cadou, am inceput si eu sa tricotez un fular si bineinteles ca mi-ar prinde bine cadoul pt. o caciulita. Foarte frumos gest.
    Doamne ajuta, Mihaela Grosan.

    RăspundețiȘtergere
  41. Mi-am dat seama, acum, ca si eu iti vizitez blogul zilnic. Si de multe ori gasesc cate ceva, mic, dar de efect, de pus in practica, si iti multumesc. Si.. vreau si eu sa particip la tragerea la sorti (prima data pt. mine:) )

    RăspundețiȘtergere
  42. Avand in vedere ca si la noi a batut la usa frigul,mai de voie ,mai de nevoie ne retragem inauntru la caldurica unde ne-am putea bucura si de cadouasul tau.Sa ai o toamna frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  43. Doamne ajuta, o toamna frumoasa si binecuvantata si multa putere in toate cele folos!

    Cu respect si mult drag, Carmen

    RăspundețiȘtergere
  44. O zi binecuvantat si tie/voua!

    EEu citesc nu prea svriu...dar premiul...;))
    Bafta tuturor si sa-l foloseasca cu placere cine-l va castiga

    RăspundețiȘtergere
  45. Intru de ceva timp pe blogul acesta si de fiecare data mai gasesc cate o surpriza. Cartea pe care tu o daruiesti e plina de invataminte puternice oricarui credincios. Importante daruri ai ales.

    Oare poate ajunge darul la mine sau poate e cineva care are mai mare nevoie?:)

    Doamne ajuta Irina

    Cristinaa

    RăspundețiȘtergere
  46. Irina, draga mea, si eu as vrea sa castig darul tau.
    Dar pentru ca acest lucru este asa de putin probabil, profit si eu de ocazie ca sa iti scriu si sa iti multumesc pentru binele pe care l-ai adus in viata mea, de la organizare, lectura, scoala, retete si pana la croseta. Daa, croseta pe care am indragit-o de mica dar am uitat-o cu timpul si cu toate cele. Iar tu ai reusit sa ma mobilizezi si iti MULTUMESC! Bunul Dumnezeu sa te ajute mereu sa faci cele spre mantuire! cu recunostinta, AncaM

    RăspundețiȘtergere
  47. Si eu m-am inspirat mult din postarile tale si am aplicat la gospodarirea casei si multe altele. Multumim pt tot ce scrii! Esti de un real ajutor pt multe femei. Dumnezeu sa te binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere
  48. Raluca Moldovan21/10/11 6:04 p.m.

    Multumim pentru darurile pe care le faci permanent prin postarile pe blog. Am invatat multe de aici si mi-ai starnit dorinta de a citi cartile Sf. Teofan Zavoratul. Multumim si pentru acest dar si Dumnezeu sa-ti rasplateasca gestul!

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  49. Doamne ajuta, Irina! Imi place mult blogul tau, e asa de calduros...parca as fi intr-o carte cu povesti.:)Eu am doar doua creatii manuale, caciulite crosetate purtate de fiica mea de 2 ani, insa mi-as dori sa pot invata si lucruri mai complicate si mai frumoase. Pana atunci, ii voi face inca o caciulita din firul de la tine:).
    Spor la lucru si rabdare multa cu cele ale familiei si casei.
    Doamne ajuta!
    Petronela

    RăspundețiȘtergere
  50. Eu as vrea sa iti urez multa sanatate,bucurii si iti multumesc la randul meu,inca o data,pentru postarile tale de pe blog pline de lumina si caldura!
    Zile binecuvantate iti urez,tie si celor dragi ai tai!

    Cu mult drag,

    Mihaela V.

    RăspundețiȘtergere
  51. Dar din dar se face Rai :)

    RăspundețiȘtergere
  52. Irina, ma strecor si eu intre atatea comentarii, tot cu gandul la darul tau...dar nu numai :) ci mai aes din dragul de a juca impreuna jocul acesta al daruirii, atat de minunat! e o bucurie...

    RăspundețiȘtergere
  53. Frumos dar.....desi mi-e un pic rusine ca scriu rar comentarii, desi te citesc des, si iata cand e vorba de cadouas dragut repede si eu cu comentariul.:) Oricum e binevenit oricui l-ar primi. Imbratisari.

    RăspundețiȘtergere
  54. Doamne ajuta !
    ce pot sa mai spun ,urmaresc blogul tau de vreo 2 ani incoace si mi-a fost de mare folos. felicitari, mult succes in continuare si asteptam intotdeauna cu nerabdare postarile tale . Bunul Dumnezeu sa-ti ajute in toate cele de folos !

    RăspundețiȘtergere
  55. Intru pe blogul tau pentru ca ma face sa fiu mai pozitiva, sa vreau sa fiu mai buna si mai atenta la sufletul meu. Multumesc! Adriana

    RăspundețiȘtergere
  56. Pace ţie! Pace casei tale! Pace la toate ale tale! multumesc pentru fiecare gand frumos pe care-l impartasesti cu noi....

    RăspundețiȘtergere
  57. Foarte frumos darul la început de toamnă!...

    O toamnă rodnică îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  58. yupi! un dar de toamna, una care se vede cu adevarat si prin Bucuresti, cat o mai tine, inainte de iarna:) Si ar fi atat de bine primit un dar ca al tau (sincer, firul si cartea imi fac muuult cu ochiul). M

    RăspundețiȘtergere
  59. Cine stie ce talent zace ascuns in mine asteptand sculul tau de mohair? :))lasand gluma la o parte,cred ca as incerca sa fac ceva cu el daca ar ajunge la mine...O duminica minunata!

    RăspundețiȘtergere
  60. Te admir pentru bunatatea, rabdarea si creativitatea de care dai dovada ca mama...pentru mine esti o sursa de inspiratie!

    Sa-ti ajute Dumnezeu sa pastrezi calea!

    Cu drag,
    Gabriela, mamica a doi nazdravani

    RăspundețiȘtergere
  61. In ultima perioada colind tot mai mult acest blog!M-a bucurat gestul pe care l-am vazut :acela de a darui! Si mai mult m-a bucurat atunci cand am vazut cartea care este drept premiu!Si , totusi, nu ne pierdem credinta!DUMNEZEU SA VA DARUIASCA TUTURORA MULTA LINISTE SI PACE SUFLETEASCA!

    RăspundețiȘtergere
  62. Foarte frumos blogul tau si gestul tau! Intru mereu cu mare drag, asteptand sa vad ce lucuri utile si frumoase ai mai scris. Multa sanatate si multe bucurii sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  63. Chiar mi-ai lipsit in perioada cand nu ai mai postat nimic pe blog!! Te cred si eu ca esti foarte ocupata, avand 3 copii de crescut si casa de ingrijit..!!usor nu are cum sa fie..dar si frumos precis ca este!! cu 3 fete cucuiete..te pup

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.