sâmbătă, ianuarie 21, 2012

Sambata rooz!! :)


Despre Sambata Roz aici.

Astazi a nins pentru prima oara iarna aceasta, si a fost tare frumos!am fost in vizita la niste prieteni, si copiii au iesit afara si s-au bulgarit -  bucuria lor :).
Am ajuns acasa la caldurica, si am inceput sa lucrez  la  paturica mea cea noua. Mi-era dor sa crosetez! Pe masuta - o ceasca de ceai fierbinte si parfumat alaturi de felii de cozonac, rumenite un pic in cuptor, cu unt si miere deasupra.  Si o zambila roooz :).


Va doresc o seara placuta !Tine doar de noi sa ne facem serile frumoase :).

Irina

8 comentarii:

Lada cu minuni spunea...

He, he, ma bucur ca mai postezi si tu la sambata roz, parca ma simteam stinghera :)! Frumoasa si curajoasa zambila, caldura din casa ii e pe plac si ei, cu siguranta!

Mirela spunea...

foarte frumos!da azi a nins pentru prima data in Bucuresti ca de poveste |:) Dumnezeu sa iti binecuvanteze weekdul ramas:D

@irina_sweet_home spunea...

Aurelia, da, e frumoasa, am cumparat-o de la ikea.E bogata, si miroase f puternic

Mirela, multumesc la fel!

Laura Popa spunea...

Irina, citesc cu mare inrteres blogul tau, cum am mai spus-o, in mare si pentru ca vietile noastre se aseamana foarte mult. Ce nu pot eu intelege-poate ca la noi este o problema- CUM ai reusit ca intr-o singura Sambata sa mergi si in vizita, sa va jucati, sa mai si crosetezi........mancare , gatitul pt duminica si restul-presupun ca lucrezi, nu?-cum te incadrezi cu toate? As apresia enorm daca mi-ai ta un sfat!
Laura

Loredana spunea...

Cat mai multe seri minunate si frumoase sa aveti! Si o saptamana buna si binecuvantata iti doresc!

@irina_sweet_home spunea...

Laura, pai gatitul nu imi ia foarte mult, fiindca pregatesc mancaruri simple.De obicei gatesc doar un singur fel pentru pranz.Curatenie nu am prea mult, ca stam in 3 camere, nu in 10 :). In vizita am mers la pranz si am stat cateva ore, copiii se mai joaca intre ei, asa ca timp este.Eu lucrez doar 3-4 ore dimineata- asa ca nu imi raman multe de facut la sfarsit de saptamana.

@irina_sweet_home spunea...

Loredana, multumesc la fel!

Anonim spunea...

Seara e un moment foarte . . . romantic , aș putea spune .
Să ai cât mai multe seri frumoase !