luni, ianuarie 16, 2012

Un verset pe saptamana - 3 din 52


amanunte aici
.................
Buna dimineata si bine v-am regasit la inceput de saptamana!
Versetul biblic pe care doresc sa-l memorez saptamana aceasta este din Epistola catre Filipeni, capitolul 4.

Nu va impovarati cu nici o  grija. Ci intru toate, prin inchinaciune si prin ruga cu multumire, cererile voastre sa fie aratate lui Dumnezeu. Si pacea lui Dumnezeu, care covarseste orice minte, sa pazeasca inimile voastre si cugetele voastre, intru Hristos Iisus. *Filipeni 4:6,7


Cu totii ne dorim sa avem pace in inima si ganduri, sa nu traim coplesiti de neliniste si stres. Dar pentru ca Dumnezeu sa ne trimita pacea Lui, trebuie sa ne facem si noi partea noastra - adica sa nu ne impovaram gandurile si inima cu griji, ci sa-i facem cunoscut Lui Dumnezeu, prin rugaciune, tot ceea ce ne framanta, tot ceea ce ne dorim, tot ceea ce ne apasa. De multe ori ne rugam formal, ca sa ne facem „canonul”, uitand sa-i spunem Domnului durerea sau bucuria noastra, sa ne deschidem inima inaintea Lui.
Iata ca in vremurile acestea grele, ca si in necazurile pe care ni le aduce viata, avem la indemana o alegere : putem sa ne framantam si sa ne chinuim, impovarati de ingrijorare si de frica, sau putem veni la picioarele lui Hristos, ca sa ne revarsam inima inaintea lui, si sa primim la schimb pacea sufleteasca.
Va doresc o saptamana binecuvantata!daca participati la aceasta provocare, va rog lasati la comentarii versetul pe care doriti sa-l memorati, sau link catre blogul vostru, daca ati scris o postare pe aceasta tema.! daca doriti sa postati imagini, o puteti face pe pagina de facebook.
Irina

13 comentarii:

  1. De folos verset ai ales, Irina. Eu m-am oprit pentru saptamana acesta la:"Te voi lăuda, că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrurile Tale şi sufletul meu le cunoaşte foarte. "Ps.138.14
    M-am gandit ca pomenirea mai deasa a acestui verset ma va ajuta sa fiu mai recunoscatoare pentru viata, pentru aer, pentru mirosuri, pentru toate cele daruite noul de Domnul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana Florina, intradevar, Dumnezeu ne-a creat in chip minunat!si lumea, asa cazuta cum e, pastreaza frumusetea dinainte ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place versetul de saptamana asta. Si cum ai decorat "dulce casa" ta virtuala. Eu am ales sa te urmez anul acesta si voi folosi versetele sugerate de tine. Iti multumesc. Sa fii binecuvantata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai versetul asta imi place foarte foarte mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte folositor versetul pe care l-ai ales in aceasta saptamana,Irina.L-am notat pentru saptamanile viitoare.
    Versetul ales de mine http://clubulfanteziei.blogspot.com/2012/01/un-verset-pe-saptamana.html Mult spor la toate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara ,draga mea Irina, si eu particip la aceasta provocare,doar ca aleg versetele tele,pe care le postez si pe pagina mea de facebook.Iti multumesc pe aceasta provocare si pt ca ne acorzi si noua timp din timpul tau...Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si familia ta!
    Cu drag,laura_ch_tm

    RăspundețiȘtergere
  7. http://adriana-dardindar.blogspot.com/search/label/Versetul%20saptamanii

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, Irina, pentru straduinta ta! De mare folos imi sunt versetele alese de tine! Le astept cu bucurie la fiecare inceput de saptamana! Dumnezeu si Maica Sfanta sa te aiba in paza Lor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Irina, iti citesc blogul de ceva vreme, in tacere. Acum insa simt ca a sosit momentul sa iti spun multumesc pentru toate sfaturile, ideile practice, marturisirile, gandurile pe care le-am gasit aici.Am inceput o data cu tine provocarea pentru 2012 cu memorarea unui verset.Le-am preluat de la tine pentru ca eu inca nu am citit Biblia sau prea multe carti duhovnicesti si prin intermediul cuvintelor tale si al conferintelor Maicii Siluana (care-mi explica foarte frumos drumul catre gasirea Dumnezeului meu interior), as putea spune ca sunt pe drumul cel bun.

    Poate pare mult spus insa am invatat si de la tine cum sa fiu o femeie, o viitoare buna sotie. Iti sunt recunoscatoare pentru toate acestea. De multe ori ma raportez la tine ca la un exemplu, pentru ca tu stii sa faci atat de multe lucruri in tot aceleasi 24h ale unei zile.Asa ca mi-am propus multe activitati si se pare ca ma tin de treaba.

    O seara frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne ajuta ,mai tarziu (nadajduiesc sa nu vina timpul in care sa renunt la acest proiect) ma alatur si eu cu verseturi di psalmi .Pentru saptamana aceasta am ales psalmul 18 :i-mi place foarte mult mi-ar placea ca la un moment sa reusesc sa-l memorez tot ,pana atunci incerc doar :
    8 Legea Domnului este fara prihana ,intoarce suflete;marturia Domnului este credincioasa intelepteste pruncii;
    9 Judecatile Domnului sunt drepte veselesc inima;porunca Domnului este stralucitoare,lumineaza ochii;
    I-mi place versetul pe care l-ia ales pentru saptamana aceasta ,multumesc mult pentru tot ce gasesc aici ,C.A

    RăspundețiȘtergere
  11. Recuperez sieu din urma :)
    http://caminulmeu.blogspot.com/2012/01/un-verset-pe-saptamana-1-si-252.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Un verset minunat http://dulceameacasa.blogspot.com/2012/01/un-verset-pe-saptamana-3-din-52.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Vin şi eu la "provocare", chiar dacă-i mai târziu :).
    Mulţumesc, Irina!

    http://laportilecerului.blogspot.com/2012/01/intelepciunea-saptamanii-versetele-1-si.html

    http://laportilecerului.blogspot.com/2012/01/intelepciunea-saptamanii-versetele-3-si.html

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.