joi, februarie 02, 2012

10 zile off-line




Citeam nu de mult aceasta postare a parintelui Victor, in care anunta ca va lua o mica pauza de internet, iar aici povesteste cum a fost aceasta experienta.
Daca acum cativa ani, nu foarte multi, viata mergea bine mersi fara internet, azi majoritatea dintre noi nu putem concepe sa traim fara el. Prietenii, posta, presa, biblioteca si hobbyurile s-au mutat online, si parca nu putem o zi fara net.
Imaginati-va 10 zile off-line- parca deja va trec fiori reci, asa-i ? :))


Incepand de maine o sa fiu off-line timp de 10 zile - fara bloguri, mail, skype, facebook, forum si asa mai departe.
Voi introduce moderarea comentariilor pentru aceste 10 zile.
Vor aparea in continuare postarile de duminica, si versetul de luni, fiindca le-am scris dinainte :)
Cum a fost - va voi povesti pe 14 februarie :).
Spor in toate, si pe curand!

Irina

15 comentarii:

  1. Pff, ce initiativa, sincer este bine ca poti sta departe, dar cu jobul meu e mai greu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am facut asta si ma obisnuisem, eram tare linistita, nu ma manca nici o curiozitate legata de vreun blog/facebook sau site, ba chiar am revenit cu greu... A fost super fain! La fel de fain a fost cand mi-am inchis contul de FB, de doua ori am facut-o si am revenit pentru ca s-au rugat altii de mine. Acum imi pare rau ca am acceptat sa ma implic din nou, imi mananca mult timp! In fine, iti doresc sa te bucuri de liniste!

    RăspundețiȘtergere
  3. N-ai pierdut nimic. Statul tocmai a realizat ca s-au carat din tara cu 2 milioane mai multi romani decat estima el. E oficial! Romania are numai 19 milioane de locuitori:
    http://camarasdelumini.wordpress.com/2012/02/02/romania-are-numai-19-milioane-de-locuitori/

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulţumesc Irina de publicitate. Nu o merit. Probabil că vei vedea pe 14 de ce spun asta. Eu am încercat şi am reuşit pentru că m-a întărit Dumnezeu şi mi-a dat alternative de lucrare a minţii.
    Să ai putere în ce ţi-ai propus, să-ţi ajute Dumnezeu pentru a fi pildă prietenilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Zile linistite sa ai, Irina draga! Si eu tre sa fac cat de curand exercitiul asta... Simt o agitatie ori de cate ori inchid netul, semn ca ce citesc nu aduce doar liniste...dimpotriva!

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci ai un motiv serios pentru a sta departe de internet.......
    Eu cand stau departe de blog, stau din lipsa de inspiratie... iar cand stau departe de internet, din cauza de "distanta" Plec fara laptop...

    RăspundețiȘtergere
  7. Irina iti doresc o recreere linistita!O sa ma gandesc la tine...:)

    RăspundețiȘtergere
  8. De fiecare data cand plecam la Iasi sau in alta parte nu am internet. Nici nu sunt tentata sa intru pe calculatorul soacrei mele. Supravietuiec foarte bine si fara. Cand sunt acasa se cam schimba datele problemei. As putea trai fara internet, dar recunosc ca imi place mai mult cu el. Deocamdata nu mi-a daunat, ba dimpotriva mi-a adus beneficii si nu am de gand sa renunt la blogerit sau alte lucruri legate de asta. Totusi admirabila incercarea ta. Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa-mi lipsesti. Desi nu stau mai mult de 10-20 min la calculator pe ce-mi place mie (o data la 2 sau 3 zile), blogul tau e prima optiune.
    Sa iti ajute Dumnezeu!
    Cristina U

    RăspundețiȘtergere
  10. O sa-mi lipseasca darurile pe care le primeam de cate ori te vizitam.Dana

    RăspundețiȘtergere
  11. te citesc de ceva vreme, ce bine ca existi, unele postari ma intaresc in credinta si revin cu bucurie pe blogul tau. legat de 10 zile fara internet, am reusit anul trecut cand am fost in concediu din 17 zile doar in 2 zile am intrat pe net, uiti de toate conturile, aproape parolele, eu si lucrez 9 ore zilnic pe net, dupa o asa pauza simti ca iesi din rutina, devii mai uman si ca traiesti. Cred ca a fost cea mai mare pauza fara internet din 2004 de cand am descoperit netul. sau in tabere de exercitii spirituale de 2-3 zile... recomand tuturor o pauza de internet. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai faci copii irina?sau te-ai gandit ca 3 sunt de ajuns?cum faci sa nu ramai gravida iar?te protejezi banuiesc...

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne ajuta, Irina.
    mi-a placut tare mult aceasta initiativa si te felicit cu aceasta ocazie.
    insa asteptam cu mare nerabdare sa aflu parerea ta despre cum au trecut aceste 10 zile.(oare ai postat-o altundeva si nu am vazut-o?)
    iertare si calde-mbratisari.
    ecaterina

    RăspundețiȘtergere
  14. Cam cat timp petreci pe zi / pe saptamana pe net asa incat sa ai timp de casa si cele 3 fetite?

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.