marți, iulie 24, 2012

De ce nu scriu pe blog

Va multumesc tuturor pentru comentariile de la postarea cu Basescu, nu m-am asteptat la atatea reactii :). Sper ca fiecare va merge la referendum si va vota dupa cum ii va dicta constiinta. Celor dezamagiti de opiniile mele politice, si care nu doresc sa-mi mai citeasca blogul, le pot spune doar ca e alegerea lor libera. Niciodata nu am cautat sa fac trafic pe blog, daca scriu o fac pur si simplu din placere, si pentru mine personal in primul rand. Daca se folosesc si altii, si  doresc sa mai revina, eu ma bucur. 
Daca nu va mai intra nimeni pe aici, asta e, eu voi scrie ca si pana acum.
Deocamdata ne aflam in deplasare la bunici, si nu am o conexiune foarte buna la net, de aceea postarile vor fi mai rare, si va dura un pic sa moderez comentariile. Inca nu ne trage ata spre canicula din Bucuresti, cand aici ne bucuram de racorica si de ploicele :). Si de curte cu iarba verde, de zmeura de padure, de afine, si de alte bunatati :).
 Va doresc tuturor o vara frumoasa, si concedii cat mai placute, si va multumesc pentru vizite si comentarii!

Irina

8 comentarii:

Pr.Victor spunea...

Taman de aceea nu am comentat la blogul anterior. Mă feresc tare de politică. Şi apoi nici nu mă pricep.

Ana Maria spunea...

Draga Irina,

Eu nu am mai apucat sa vad toate cele 57 de comentarii care au urmat comentariului meu la postareata precedenta. Insa constat ca MAREA MAJORITATE A COMENTARIILOR pro-Basescu sunt ANONIME(95%), iar acest lucru spune multe despre anumite persoane care nici macar nu au CURAJUL sa isi asume DESCHIS o parere... Si mai mult cred, persoanele respective cred ca sunt platite ca sa urmareasca astfel de reactii pe bloguri si pe forumuri si sa riposteze la ele..

Curat-Murdar vorba lui Caragiale!

Seara frumoasa si vacanta placuta!

Iulia S. spunea...

Irina, bucurati-va de vacanta si de timpul petrecut departe de Bucurestiul cu betoane si canicula! Sunt sigura ca va fi destul de multa lume care iti va citi postarile cu acelasi drag atunci cand vei reveni pe blog!

Pana atunci... vancata placuta!

Mihaela spunea...

Vacanta placuta, in continuare!
Mai ramaneti la tara, daca puteti!

Postarea precedenta m-a incitat sa-mi spun si eu punctul de vedere, desi imi crut energia de obicei, in domeniul asta, dar ceva acolo sus a facut ca toata stradania mea de a concepe un text cat mai concis, dar cuprinzator sa fie zadarnicita de Maria-sa Blogger, care l-a sters in timp ce completam campurile necesare publicarii.
Asa ca,reiau aici doar multumirile pentru atitudinea ta onesta si curajul sustinerii opiniei.
Credeam ca am devenit imuna la manevrele propagandistice, dar comentariile celor care au alta optiune decat a ta mi-au demonstrat ca nu, ca e cazul ca noi, astia "cu bun simt", NORMALII (!),sa ne facem vazuti, sa le dam curaj si celorlalti asemenea noua si sa oprim ofensiva distructiva a inconstientilor si rau-intentionatilor, pe care i-am lasat (da! NOI i-am lasat)sa se inmulteasca si sa ajunga sa ne influenteze vietile atat de profund, incat au ajuns sa creada ca HARABABURA pe care au creat-o este VIATA NORMALA.
Este o confruntare inegala, pentru ca NOI nu manuim cu atata indemanre armele cu care lupta ei:calomnia si minciuna.
Daca mai aveam niste dubii in privinta asta, interventiile (da, asa e, ce de anonimi!!)de la postarea ta mi-au aratat clar ce aparat bine pus la punct au, daca au navalit in numar atat de mare si aici, un blog care nu are nicio legatura cu politica. Vad ca au un detector de subiecte foarte puternic!
Dar si noi ii recunoastem imediat: cei care nu au argumente cu care sa-si sustina opinia, care merg cu nerecunoasterea propriilor greseli pana la mistificare, pentru care manipularea este indispensabila si care au drept principiu calauzitor al vietii: Regulile sunt facute ca sa fie incalcate!
Sa speram ca duminica asta vom fi atat de multi, incat sa putem readuce NORMALITATEA in vietile noastre.
Multumesc, Irina!
Daca pana acum te vizitam sporadic,de acum incolo, voi reveni mai des.
Sa ai doar zile frumoase!

Anonim spunea...

Vacanță plăcută, Irina! Te îmbrățișez!

MIHAELA spunea...

Irina, stai linistita, bannerul e OK, din cand in cand e nevoie si de politica. Pur si simplu s-au pus postacii pe scris.
Vacanta placuta!

Antonia spunea...

Mihaela, "noi astia cu bun simt" NORMALII, cum stim ca suntem asa??si care sunt garantiile ca va fi asa cum zici?care sunt etaloanele ptr bun simt si normal in polititca??? am o presimtire foarte puternica ca nici cu astia nu va fi mai bine, ptr ca atunci cand nu poti face schimbari fara sa fii agresiv, esti las!!
Nu e nevoie sa raspunzi daca nu consideri, sunt intrebari ptr fiecare care vrea sa si le puna si sa isi raspunda....

Anonim spunea...

Does this site have a page on Facebook?