miercuri, august 15, 2012

Yarn Along

Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .


Azi e mare sarbatoare, asa ca nu se lucreaza, in schimb avem ocazia sa ne vedem de suflet :). Saptamana asta am scos de la naftalina un sal crosetat, pe care l-am inceput anul trecut, ca sa mai lucrez la el.Nuntele de albastru  ma duc cu gandul la superbele culori ale plajelor tropicale... Am luat modelul de pe  Ravelry, se numeste South Bay Shawlette,
si are o dificultate scazuta.


Salul e foarte potrivit pentru o seara racoroasa pe malul marii...



Pe noptiera am o carticica draguta, srisa pentru copii : Prima spovedanie de V. Maleaghin, dar poate fi citita si de adulti. Adevarurile de credinta sunt prezentate sub forma unei povesti interesante si atractive, a carui erou principal este un baietel de 8 ani, Aliosa.O recomand cu drag  si celor mici, si celor mari :).
Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?

Irina


7 comentarii:

  1. Hi, I love the book cover. Do you know if i can find it in English?

    RăspundețiȘtergere
  2. This is all so beautiful- love the colors.

    RăspundețiȘtergere
  3. Irina, draga! Mereu ai la indemana accesorii perfect asortate cromatic. Ba o lumanarica, ba o cescuta, ba o fata de masa brodata! Imi plac foarte mult aceste detalii care dau blogului tau o dulceata si spirit aparte de confort si liniste. Indiferent de anotimp, citind blogul tau, simt ca traiesc spiritul acelei perioade si ma inspira sa "te copiez". Cu apreciere, Cristina Roman.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dessi, I dont`t think so, I find it just in russian

    http://www.arefa.ru/books/kid/pervaya_ispoved_1272/

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina, multumesc mult, esti o draguta

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu lucrez o esarsa galben pai cu fir de matase iar pe noptiera am Trezire Duhovniceasca Vol 2 de Cuviosul Paisie Aghioritul( foarte buna cartea ).
    Astept cu nerabdare detaliile referitoare la salul tau in degradeuri,culori de toamna !

    Numai bine si pe curand,
    Evonne L .

    RăspundețiȘtergere
  7. Evonne, nu mai am mult de lucru la el, poate il termin luna viitoare

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.