sâmbătă, septembrie 01, 2012

La inceput de septembrie

      M-am trezit dimineata in racoarea placuta a primei zile de toamna.Am scos de la naftalina sevetul primit in dar de la Csilla, si o lumanarica de sezon. Glastra e plina cu craite si ochiul-boului, si salul meu,   Ghirlande de toamna, asteapta sa-l termin- mai am doar cateva randuri.


     Am aflat si o veste buna- scoala va incepe cu o saptamana mai tarziu decat era planificat, adica pe 17 septembrie, deci mai avem un pic de vacanta :)
Va doresc o toamna frumoasa, plina cu bucurii de sezon :)!

Irina

13 comentarii:

  1. O toamna frumoasa iti doresc si eu!
    sper sa fie adevarata vestea despre scoala. Deja mi-ai inseninat ziua!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate fotografii si culori!M-am gandit ca fac o frumoasa trecere spre culorile toamnei. A inceput cu vestea buna, legata de scoala.O toamna bogata, rodnica si spornica, acestui blog frumos şi cald si cititorilor lui!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos aranjament la inceput de toamna!
    O toamna frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina, sa ai o toamna cu belsug in suflet si in casa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bineee !!Multumesc ca ai adaugat blogul : In cautarea simplitatii . Multumesc !! Eu cand intru pe net , prima oara dau la semne de carte la Dulce casa , si dupa ce lecturez postarea de pe blogul tau, in lista gasesc toate blogurile frumoase care ma inspira!! O toamna frumoasa!Gabi

    RăspundețiȘtergere
  6. O toamna frumoasa si rodnica si tie, draga Irina si fetelor. Spor la lucru iti doresc si sa fiti binecuvantate!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce culori frumoase are salul...chiar culorile toamnei...

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, Irina! Eu sunt Alina din Galati. Ti-am mai scris o data, prin primavara, cred. Intru de multe ori pe blogul tau si il citesc cu drag. Nu ne-ai mai povestit nimic de o luna si ceva. Esti ocupata, cred! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce s-a intamplat, Irina? De ce nu mai scrii nimic? Te asteptam cu drag sa revii... Dana

    RăspundețiȘtergere
  10. draga irina, vad ca n'ai mai postat nimic de foarte multa vreme..imi pare tare rau...acesta este blogul meu preferat. de fiecare data cand ma simt epuizata si complesita de treburile gospodaresti intru pe blog, caut articole frumoase, ma uit la fotografii si simt ca prind putere. ar fi tare pacat sa renunti la el fiindca foarte multa lume s'a folosit si inca se mai foloseste de sfaturile postate. te imbratisez!!andreea

    RăspundețiȘtergere
  11. Andreea, ma bucur ca te folosesti cu ceva de aici. Iti multumesc pentru ganduri. Am trecut printr-o perioada mai dificila, si n-am avut starea potrivita ca sa scriu ceva. Dar am revenit :)

    Dana, iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Alina, am revenit acum. Te astept cu drag pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu fac parte dintre persoanele care se bucura de revenirea ta!!!!Multa sanatate si cat mai putine perioade grele !!!!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.