duminică, 28 octombrie 2012

Duminica- ziua Domnului...


“Asa iubitorule de Dumnezeu, totul, orice ai cere de la Domnul vei primi, numai sa fie spre slava lui Dumnezeu sau spre folosul aproapelui, pentru ca si spre folosul aproapelui El tot slavei Sale il atribuie, de aceea zice: Tot ce ati facut unuia dintre cei mai mici, Mie mi-ati facut. Deci sa nu aveti nici o indoiala ca Domnul va indeplini cererile voastre numai ca ele sa fie indreptate fie spre slava lui Dumnezeu, fie spre folosul si indrumarea sufleteasca a aproapelui.Insa chiar daca ar fi spre folosul sau nevoia ta proprie sau ai avea vreun interes oarecare chiar si pentru aceasta tot asa de grabnic ascultator este Domnul Dumnezeu si binevoieste sa indeplineasca cererea, numai sa vina din trebuinta si necesitate extremasa nu ceri de la Domnul ceva de care nu ai absoluta nevoie fiindca Domnul pentru toti este bun si toate le da (…). Totusi de un lucru sa te pazesti, iubitorule de Dumnezeu: sa nu ceri de la Domnul ceva de care nu ai absoluta nevoie.
Sf. Serafim de Sarov

2 comentarii:

 1. Nu am fost conectata si s-ar putea sa apara de doua ori mesajul.
  Spuneam ca mi s-a parut fara sens incheierea si am cautat pe site-ul Sf. Serafim unde am gasit completarea. Acum fraza ar fi aceasta:
  "Totusi de un lucru sa te pazesti, iubitorule de Dumnezeu: sa nu ceri de la Domnul ceva de care nu ai absoluta nevoie€œ."
  Am intrat in "Casa" ta urmand link-ul de recomandare de pe blogul "Despre taina casatoriei". Din cate am putut sa citesc am gasit multe idei utile pentru mine, drept pentru care m-am adaugat degraba sutelor de iubitori ai gandurilor tale.
  Multumesc, Doamne pentru acest dar!
  Iti doresc sanatate, seninatate, curaj, intelepciune si spor in toate cele bune!
  Cu bucurie,
  Simeona

  RăspundețiȘtergere
 2. asa e, multumesc ca mi-ai atras atentia!am completat.
  bine ai venit!

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.

♥ Translate