vineri, noiembrie 16, 2012

Noiembrie, luna multumirii : ziua 16



sursa-google


“You don't have a soul. You are a Soul. You have a body.”
 C.S. Lewis
 ..............
Tu nu ai un suflet. Tu esti un Suflet.Tu ai un trup.

De meditat si de notat...zilele acestea am fost recunoscatori pentru viata, pentru familie, pentru prieteni, pentru vremea de-afara...haideti sa multumim pentru alta binecuvantare de care ne bucuram zilnic :trupul nostru.
Suntem Suflete gazduite intr-o lucrare extraordinara- trupul.Suntem daruiti cu simturi- gust, vaz , miros, pipait, auz- ne putem misca, explora,crea.
Sf. Scriptura ne spune ca trupul este templul sufletului, iar la Judecata de Apoi trupurile noastre vor invia din nou, si se vor reuni cu sufletul.Ce taina infricosatoare!si minunata totodata.
Ia-ti cateva minute si multumeste lui Dumnezeu pentru aceasta opera de arta care este trupul tau, cu ajutorul caruia te poti bucura de lucrurile bune si frumoase ale vietii.   

2 comentarii:

corina spunea...

Deosebit!!!!!!!!!

Ligia spunea...

Chiar ascultam zilele trecute o conferinta cu Maica Siluana si spunea la un moment dat ca nu poti sa nu te uiti, de exemplu, la degetele tale, la amprente, la modul in care se misca degetele si sa nu intelegi ca darul asta e o declaratie de dragoste din partea lui Dumnezeu.