vineri, noiembrie 02, 2012

Noiembrie- luna multumirii: ziua 2



sursa
 
 Recunostinta e atunci cand amintirea e pastrata in inima, nu in minte.
................. 

De meditat si de notat... sunt lucruri de care ne amintim cu drag si cu recunostinta...acestea sunt cele pe care le adunam in inima noastra.
Noteaza in Jurnal  una sau mai multe amintiri placute  care te fac sa te simti recunoscator. Cand vei avea o zi proasta poti reciti aceasta pagina si vei incepe sa vezi din nou partea plina a paharului :).

3 comentarii:

Anonim spunea...

Am avut si eu acest gand, si inca nu imi da pace, sa imi notez lucrurile frumoase ce mi s-au intamplat. Postarea ta e un nou imbold. Multumesc!

Anca

Anonim spunea...

Am citit intr-o carte dar nu imi mai aduc mainte autorul sau titlul - din pacate spre rusinea mea! - despre o practica foarte frumoasa. Dupa casatorie fiecare scrie "Ce iubeste la celalalt?" intr-o lista. Aceasta lista, scria autorul cartii ne va ajuta sa trecem peste momentele de cumpana, care apar de-a lungul timpului. Si ne indemna autorul sa re-citim ce am scris atunci de fiecare data cand suntem intr-un moment de incercare in legatura cu partenerul nostru de viata. Mie mi-a placut aceasta idee atunci si impreuna cu sotul meu am facut la fel. Hartiile le-am pastrat in albumul familiei ...
Zile frumoase si spor in toate Irina din parte-mi!
cristina p., crisprofa

Maria spunea...

Adevărat...