sâmbătă, noiembrie 03, 2012

Noiembrie- luna multumirii: ziua 3


sursa

Nu oamenii fericiti sunt multumitori, ci oamenii multumitori sunt fericiti.

It is not happy people who are thankful. It is thankful people who are happy.

..................

De meditat si de notat... aceasta zicala ne arata care este calea spre fericire- o inima multumita!nu circumstantele exterioare ne fac fericiti, ci ceea ce avem in inima.Vedem oameni care au de toate, si sunt nefericiti, si altii care sunt bolnavi, ori care traiesc in lipsuri, si sunt fericiti.
 Fericirea ta de unde vine- dintr-o inima recunoscatoare pentru ceea ce are, sau din exterior?noteaza zece lucruri pentru care esti multumitor astazi, si iti vei da seama cat de binecuvantat esti de fapt!

7 comentarii:

  1. Buna dimineata, Irina
    Eu sunt inca bloggerita incepatoare si mai am multe de invatat. Am remarcat pe blogul tau ceva care imi place foarte mult, si anume faptul ca specifici sursa fotografiilor pe care le folosesti.
    Poti sa ma inveti si pe mine, te rog, cum sa fac sa apara doar eticheta (de ex. cum scrii tu "sursa") si nu tot link-ul site-ului de unde am luat poza?
    Multumesc tare mult.
    Iuliana

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de adevarat!
    Multumim Irina!
    Week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iuliana, procedezi in felul urmator - incarci fotografia in postare, dai click pe ea si apesi pe adaugati legenda. Scrii cuvantul dorit sub foto, il selectezi, si apesi pe butonul link, din bara de deasupra postarii. Adaugi linkul dorit, salvezi si gata. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat blogul tau, Irina....sper sa imi fac timp sa-l rasfoiesc, imi pare bine ca te-am gasit. O duminica binecuvantata iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ramona, bine ai venit!o duminica frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.