joi, noiembrie 08, 2012

Noiembrie, luna multumirii : ziua 8

sursa





Make it a habit to tell people thank you. To express your appreciation, sincerely and without the expectation of anything in return .”
Ralph Marston
 ........
Fa-ti un obicei din a le  spune celorlalti multumesc. Din a-ti exprima aprecierea in mod sincer si fara a astepta ceva in schimb.

De meditat si de notat...nu putem sa calatorim in viata de unii singuri. Sa ne gandim cat de multi oameni contribuie la binele, fericirea  si bunastarea noastra- unii ne sunt apropiati, pe altii nici macar nu-i cunoastem. Este uimitor cum un simplu multumesc, o vorba buna sau o apreciere sincera poate ridica un suflet intristat, suparat sau doborat de greutatile vietii, si ii poate schimba intreaga zi, sau chiar intreaga viata. Incearca sa aduci lumina si bucurie in viata tuturor celor pe care ii intalnesti azi, cu un zambet si un multumesc!

4 comentarii:

corina spunea...

Super super faine toate multumirile ia sa-mi deschid si eu un caiet cu multumiri. Merita!!!
Dumnezeu sa va binecuvante Irina!!!

vavaly spunea...

Ideea de a nota multumirile , de a nota motivele pentru care trebuie sa fiu recunoscatoare, am pus o si eu in aplicare acum cateva zile. sincer m am simtit cu mult mai bogata decat credeam ca sunt.
As dori sa preiau si eu ideea la mine pe blog , cred ca merita cunoscuta si aplicata de cat mai multi oameni. Felicitari multe!

@irina_sweet_home spunea...

Corina, spor la lucru! o sa va arat si eu jurnalul meu de multuire :)

Vavaly, ma bucur ca ai raspuns la aceasta provocare. Trebuie sa spun ca si eu ma simt mult mai bine de cand am inceput sa privesc partea plina a paharului, mai ales ca am avut un an mai dificil.

Cristina spunea...

Dau marturie ca de cate ori pornesc de acasa binacuvantand in gand pe toti cei pe care ii voi intalni pe drum sau la treburile mele, acestia raspund cu o atitudine surprinzator de amabila, zambitoare. De exemplu, Mi se spune la farmacie "Doamne ajuta!", chiar daca eu am salutat cu "Buna ziua", casiera de la supermarket ne ureaza "soare in suflet", colegii de trafic sunt amabili. Iubirea atrage iubire, iar exceptiile de la regula nu trebuie sa ne dezamageasca, ci sa ne indemne sa fim si mai buni, rabdatori, binecuvantand si multumind lui Dumnezeu pentru toate! Fiti binecuvantati! Cristina