duminică, decembrie 02, 2012

Incheiere la luna multumirii- si un dar de blog!

Vreau sa am destul timp cat sa nu las sa treaca pe langa mine singura viata pe care o am.
Ann Voskamp

Toamna s-a incheiat, si odata cu ea si noiembrie- luna multumirii. Imi pare rau ca nu am avut timp suficient pentru a scrie zilnic cate un gand despre multumire pe blog, asa cum mi-am propus initial. Dar chiar si asa, stradania de a-mi cultiva zilnic o inima multumitoare mi-a fost de mare folos.
Mi-am dat seama cat de usor ne lasam doborati de toate fleacurile, si cum gasim imediat prilej de carteala. Am incheiat luna cu o lectura deosebita : cartea O mie de daruri, scrisa de Ann Voskamp, autoarea blogului A holy experience.
Cartea reprezinta meditatii si ganduri ale autoarei referitoare la modul in care cultivarea multumirii i-a schimbat viata.M-am regasit in multe din gandurile ei si trairile ei- si am citit cartea pe nerasuflate.



Si fiindca as vrea sa se mai bucure cineva de ea, vreau sa daruiesc un exemplar.
De aceea, ca incheiere la aceasta luna a multumirii va invit la un dar de blog, alcatuit din:



 ❤ cartea Annei Voskamp,  O mie de daruri ❤
❤ un carnetel pentru Jurnalul de Multumire :) ❤
❤ un ceai parfumat ❤
❤ o cutiuta pentru mici suveniruri sau bijuterii ❤

Pentru a participa, lasati la aceasta postare, pana pe 5 decembrie inclusiv, un comentariu in care sa scrieti un motiv de multumire din viata voastra, sau un citat referitor la multumire care v-a placut.
Pe 6 decembrie voi face tragerea la sorti, folosind random.org.

Va astept cu drag, si va multumesc!
Irina

99 de comentarii:

  1. Doamne ajuta!
    Motivul meu principal de multumire este baietelul meu pentru care ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi.

    Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc lui DUMNEZEU că ne mai dă timp de pocăinţă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru faptul ca traiesc, cand eram mica obisnuiam sa ma gandesc cum ar fi fost daca eu nu as fi existat. Sper ca pot aduce si eu ceva bun in lumea din care fac parte. Foarte frumos gestul tau, Irina! Esti draguta ca de obicei. O saptamana cu bucurii, Olivia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Domnului ca ne-a lasat pe Maica Sa si pe toti sfintii care degrab ne ajuta in toate necazurile noastre!
    Eu asta simt acum si pentru asta sunt multumitoare...
    Irina, ce daruri frumoase ai pregatit! Cutiuta ai facut-o tu cu decoupage?
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca merita ceva pe pamant sa poarte numele de fericire este desigur acea launtrica multumire, acel tainic sentiment, caruia ii da nastere incordarea tuturor facultatilor noastre pentru a afla adevarul si a practica virtutea. Gaspar Melchor de Jovellanos..
    Multumim pentru luna multumirii..sa ai un decembrie linistit cu multe bogatii sufletesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Irina,iti multumesc pentru acest blog in care am gasit,adesea, lucruri minunate, ganduri care pareau ale mele,doar ca cineva avusese curajul sa le scrie...Iti multumesc pentru acel forum:Pilde..am cunoscut oameni care mi-au devenit dragi si apropiati sufletului...Datorita acestor doua(blogul si foruul), am reusit sa ies dintr-o perioada grea de depresie, de instrainare...Iti multumesc din suflet!Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesantă provocare,Irina! Sunt cam trei ani, de când în fiecare dimineaţă, îmi închei rugăciunea, mulţumindu-i Domnului pentru tot ce am primit în viaţa! Din fericire, este o listă lungă, pe care am conceput-o de-a lungul timpului, ale cărei puncte nu le-am conştientizat până nu am început să mă gândesc la ele. De aceea, mi-a plăcut foarte mult iniţiativa ta de a dedica această lună mulţumirilor. De când tot practic acest obicei, s-au întâmplat multe lucruri în viaţa noastră, şi bune şi mai puţin bune. Dar efectul cel mai puternic al acestei practici, a fost că am scăpat, într-o mare măsură, de tristeţi şi supărări nejustificate. Când te gândeşti la motive de mulţumire, le găseşti şi după ce le găseşti şi vezi câte sunt, îţi revin în minte în momentele de tristeţe. Şi nu mai poţi fi atât de supărat. Am divagat însă, şi revin la motiv. Primul pe lista mea este copilul minunat şi apoi soţul meu. Cuplez acum cele două motive şi voi alege familia. Deci, mulţumesc lui Dumnezeu, pentru aceste două fiinţe minunate, pe care mi le-a adus în viaţă, care au devenit sensul, suportul şi lumina vieţii mele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sparg eu gheata. Desi nu mi-am facut un jurnal de multumire in aceasta luna am citit toate postarile tale referitoare la Zilele de multumire si in multe m-am regasit.
    Aceste 2 citatea mi-au rams insa in minte si in suflet, incercand sa le pun in aplicare si sa le pretuiesc mai mult.
    "Nu oamenii fericiti sunt multumitori, ci oamenii multumitori sunt fericiti."
    "Dragostea unei familii este cea mai mare binecuvantare a vietii."
    Multumim de dar si de daruirea cu care ne impartasesti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur sa particip la acest dar de blog. Mesajul care mi-a ramas in inima este acesta:
    "Exista doua cuvinte care, atunci cand sunt rostite, au puterea uluitoare de a-ti schimba complet viata. Ori de cate ori le vei rosti cu sinceritate, aceste cuvinte iti vor aduce o stare de bucurie si de fericire. Ele vor crea adevarate miracole in viata ta.
    Exista doar doua cuvinte care te mai despart de fericirea pe care o meriti....
    ITI MULTUMESC!"

    RăspundețiȘtergere
  10. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru familia mea, cea de aproape si cea largita, imprietenita, apropiata, formata din suflete dragi!

    RăspundețiȘtergere
  11. In clipa de fata sunt recunoscatoare vietii pentru momentul in care am dat peste acest blog. Aici am gasit o multime de lucruri pe care le-am citit intr-o noapte pe nerasuflate si inca mai am de rasfoit! Se intampla ca de multe ori sa cad si sa nu gasesc puterea de a ma ridica, insa apare cate o postare la momentul potrivit. Omul potrivit la momentul potrivit! :) Multumesc, Irina, multumesc mult! Imbratisari. (Andreea)

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc duhovnicului care ne-a dat ocrotitor al familie pe Sf. Nicolae. Sfinte Nicolae, iti multumesc! Calde salutari! Cristina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu Ii multumesc lui Dumnezeu pentru iertarea ce ne-o da in scaunul spovedaniei...Multumim de dar, daca il voi castiga, il dau mai departe cuiva care stiu cat de mult i-ar folosi cartea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Principalul motiv de multumire din viata mea: oamenii pe care i-am intalnit in ultimii 2-3 ani, sunt multi si de la fiecare am avut ceva de invatat. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc lui DUMNEZEU pentru viata incercata pe care mi-a dat-o !!!Va doresc o luna cu ganduri curate si suflet impacat , sa puteti intampina cu bucurie nasterea DOMNULUI !!! Cu mult drag , Gabi !

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc lui Dumnezeu pentru sotul si copiii mei, pentru sanatate, pntru fericire si pentru toate harurile cu care m-a binecuvantat

    Andrea

    RăspundețiȘtergere
  17. Mihaela Pana2/12/12 10:18 p.m.

    Multumesc pentru dragostea Lui, pe care o simt prin parinti, prieteni, parintele duhovnic...

    Multumesc pentru fiecare zi care imi arata ca inca are mila de mine...

    Iti multumesc si tie, Irina, pentru aceasta postare si pentru darurile pe care vrei sa le dai altora! Marturisesc ca acel dar m-a motivat si mai mult sa si las scris ceea ce gandeam:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Irina, multumim pentru lucrurile frumoase cu care ne incanti zilnic! Cel mai mare motiw de multumire din wiata mea este familia mea,sotul si copiii mei, cel mai pretios dar pe care l-am primit de la Dumnezeu. Te imbratisez cu drag, sarbatori cu pace!

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc pentru bucuria de a vedea lumina zilnic, de a fi inconjurata de oameni minunati, pentru simfonia din jurul meu, pentru puterea de a invata, de a crede si de a simti iubire. Multumesc pentru toate lucrurile mici si pentru cele marete. Multumesc pentru tot ce vine.
    P.S.Iti multumesc pentru acest exercitiu Irina.

    RăspundețiȘtergere
  20. Superb darul de blog!
    Sunt recunoascatoare pentru copiii mei, care m-au invatat ce inseamna cu adevarat "multumesc".

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt multe lucruri pentru care simt nevoia sa multumesc...
    Intai Ii multumesc Domnului pentru Sf spovedanie si Sfintele Daruri care ne fac partasi cu El. Mereu simt ca Spovedania este un mare Dar...
    Si Ii multumesc si pentru gandurile bune si frumoase care ti le da si pe care le impartasesti cu noi, draga Irina. M-ai ajutat mult cu acest blog.

    Cu drag, Anca

    RăspundețiȘtergere
  22. Anul acesta a fost un an extrem de greu pentru mine si am avut momente de slabiciune in care am simtit ca nu am pentru ca sa fiu multumita, insa imediat m-am simtit rusinata pentru ca am un copil sanatos si parca nimic altceva nu mai conteaza, mai ales cand vezi in jurul tau copii murind de diverse boli sau aflati in suferinta groaznica. Sunt multumita ca am un copil sanatos si care se afla langa mine, altceva nici n-ar trebui sa-mi mai doresc. Si pentru ca nu ma pot abtine sa nu dau si un citat, il reproduc din memorie: "Draga Doamne, iti multumesc ca m-am trezit de dmineata". Atat, cat de simplu e!

    RăspundețiȘtergere
  23. E greu sa alegem un singur motiv de multumire... Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu ma lasa, si ca mi-a dat atatea, pentru care de multe ori uit sa Ii multumesc...

    Toate bune! Doamne, ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  24. Draga Irina, particip cu mare drag.

    Multumesc lui Dumnezeu pentru toata dragostea Sa fata de mine pacatoasa..

    si multumesc pentru oamenii frumosi din viata mea.

    Cu drag,

    Oana.

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc lui Dumnezeu pentru tot si toate, pentru bune si rele si ... pentru ca sint prezenta in prezentul meu. E minunat!

    RăspundețiȘtergere
  26. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca ma trezeste in fiecare dimineata, sanatoasa, pe mine si pe toti ai mei cei dragi! Ii multumesc pentru frumusetile pe care le-a creat pentru noi si, cel mai mult, pentru faptul ca mi-a intins intotdeauna o mana atunci cand nu mai vedeam nici o cale de iesire din probleme. De fapt, II MULTUMESC PENTRU TOT!!!! Roxana B (prima oara n-am reusit sa postez, cred, asa ca va cer scuze daca o sa apara de doua ori)

    RăspundețiȘtergere
  27. Poate suna a cliseu, dar eu (chiar) ii multumesc lui Dumnezeu ca exist si ca am sansa sa-L cunosc...

    Citatul preferat este cel pe care l-am scris si pe blog:

    "Multumirea descatuseaza plinatatea vietii. Transforma ce avem in suficient si mai mult. Transforma negarea in acceptare, haosul in ordine, confuzia in claritate. Poate transforma o masa intr-un festin, o casa intr-un camin, un strain intr-un prieten. Multumirea da sens trecutului nostru, aduce pace pentru ziua de azi si creeaza o viziune a zilei de maine." Melody Beattie

    RăspundețiȘtergere
  28. Trebuie sa marturisesc ca in ultima perioada am fost tare agitata sufleteste, nemultumita/nemultumitoare - e putin spus.
    Peste tot si toate, nu pot fi decat multumitoare bunului Dumnezeu ca ne mai da o zi, si inca o zi, si inca o zi, lui - sotului, mie si copilelor - sa fim impreuna. E mare lucru, dar greu de priceput atunci cand ne luam cu ale lumii desertaciuni.
    Multumesc pentru blog si darul de blog!

    RăspundețiȘtergere
  29. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru darul nepreţuit al vieţii, pentru bucuria de a trăi, căci acestea le cuprind pe toate-toate celelalte, mai mari sau mai mărunte daruri şi dăruiri.

    Îţi mulţumesc pentru rândurile de-acum şi de fiecare dată şi pentru darul de blog...de fapt, blogul tău însuşi e un dar şi pentru mine e destul...

    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  30. Sunt recunoscatoare pentru familia mea si pentru fiecare clipa pe care o traiesc si pentru toate darurile pe care le primesc de la Dumnezeu clipa de clipa

    anca m.

    RăspundețiȘtergere
  31. Multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat in viata mea, pentru mama mea, profesia mea si mai ales pentru copiii mei minunati si sotul meu. Si nu in ultimul rand multumesc pentru prietenii mei si pentru faptul ca ma pot bucura in fiecare zi de toate acestea. Ioana

    RăspundețiȘtergere
  32. Multumesc lui dumnezeu pentru familia mea,pentru sanatate si pentru binecuvantarile care mi le+a dat

    RăspundețiȘtergere
  33. Desi am zis ca nu voi mai participa la concursuri este cu mult prea atragator premiul tau. Culorile acelea m-au innebunit. Motivul meu de multumire este viata pe care o duc acum alaturi de familia mea. am un sot si un copil minunat pentru care trebuie sa ii myltumesc lui Dumnezeu in fiecare zi.
    Iti multumesc si tie ca te pot citi!

    RăspundețiȘtergere
  34. Sunt recunoscatoare lui Dumnezeu, care ma ajuta prin tot felul de cai sa ma lupt cu o depresie recurenta. Si sunt recunoscatoare ca ma pot bucura de Internet, ca sa citesc (rar in ultima vreme)pe blogul tau, care imi lumineaza clipele. Te felicit si va doresc din toata inima sa vi se inmulteasca motivele de recunostinta!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru familia mea!

    RăspundețiȘtergere
  36. Eu ii multumesc lui Dumnezeu pentru iubirea Lui fara de care nu as putea continua!
    PS Am sa caut si eu cartea, pare interesanta!
    Iti doresc o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  37. Sunt recunoscatoare si incerc sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru sanatatea mea si a familiei mele, pentru fetita mea, de la care invat zilnic cate ceva dar si pentru incercarile pe care le-am avut, astfel incat acum pot aprecia tot ce a ramas in viata mea!

    Multumesc si tie, Irina, pentru gandurile frumoase impartasite in aceasta luna, si nu numai, pentru darurile pe care ni le faci, pentru ca te-am gasit !

    O zi frumoasa iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  38. "Sa multumim in toate si pentru toate!" (Ioan Gura de Aur)
    Multumesc pentru viata, multumesc pentru familia pe care o am...

    RăspundețiȘtergere
  39. Multumesc lui Dumnezeu pentru retrairea bucuriei de acasa, cu iarna rece si friguroasa, ceaiul aburind de pe soba,si de atmosfera parfumata de colindele din apropierea Nasterii Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu Iimultumesc Lui Dumnezeu pentru familia mea si incerc zilnic sa primesc totul ca din mainile Lui Dumnezeu ,iI sunt recunoscatoare pentru toate micile bucurii si minuni pe care ni le daruieste si imi pun toata nadejdea in mila si dragostea Lui ...

    RăspundețiȘtergere
  41. Doamne ajuta!

    Eu ii multumesc Sfantului Nectarie pentru ajutorul grabnic (atunci cand am pierdut una din sarcini a fost langa mine si am trecut cu bine de operatie, apoi m-a indrumat catre Manastirea de la Sinca Noua sa ii multumesc personal, caci acolo se afla o particica din Sfintelel sale Moaste); deasemena, in Eghina, am avut ocazia sa merg la dansul de 2 ori, si m-am simtit ca acasa acolo....
    Ii multumesc Maicii Domnului care nu ma lasa niciodata cand o chem in ajutor ca o maica iubitoare!!!

    Sfintii sunt minunati si sunt atat de fericita ca ii am!

    Cele bune Irina, multumesc pentru impartasirile tale, ma incanta toate postarile, intru zilnic sa vad ce ai mai scris si sunt bucuroasa sa vad ca si altora le sunt dragi aceleasi valori in viata....

    RăspundețiȘtergere
  42. Am ajuns sa pretuiesc sanatatea si sa fiu foarte recunoscatoare ptr vindecarea pe care am primit-o de la Dumnezeu...motive de multumire am multe la adresa Lui, dar acum, sanatatea este pe primul loc...
    Antonia

    RăspundețiȘtergere
  43. Multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, in special copiii. Multumesc pentru liniste si pentru ca am reusit sa facem multe anul acesta din ce ne-am propus; multumesc si pentru intamplarile mai putin placute care ne calesc in rabdare si ne pun la incercare.
    Si cum spune Sf Ioan Gura de Aur "Sa multumim in toate si pentru toate."

    RăspundețiȘtergere
  44. Multumesc mult lui Dumnezeu pentru sanatate, mai ales a copiilor.
    Multumesc pentru toate realizarile din anul acesta si dupa cum spune Sf Ioan Gura de Aur "Sa multumim in toate si pentru toate."

    RăspundețiȘtergere
  45. Multumesc lui Dumnezeu pt. sotul meu, pt. fetita noastra si pt. pruncul pe care speram sa-l tinem in brate in iunie 2013. Blogul tau e o sursa de inspiratie pt. mine.

    Silvia M.

    RăspundețiȘtergere
  46. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru cel mai minunat sot din lume si pentru bebelusul care urmeaza sa se nasca in 2013.

    RăspundețiȘtergere
  47. As avea o lunga lista de multumiri, pe care, tare mi-as dori sa mi-o pot scrie pe inima, ca sa incetez cu cartelile, supararile, enervarile zilnice. In primul rand Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut si ca m-a invrednicit a nimeri in Biserica. Apoi ca mi-a scos in cale cel mai bun om din lume care m-a luat de nevasta :), si ca mi-a daruit trei copii minunati. Ca imi da inca timp si prilejuri sa-I inteleg purtarea de grija si ma ingaduie cu rabdare pana voi ajunge sa am si eu un suflet cu adevarat multumitor.
    Multumesc Irina pentru gandurile bune transmise.
    Diana S.

    RăspundețiȘtergere
  48. Si eu am deschis o lista in care sa notez binecuvantarile din fiecare zi. Cred ca este cel mai bun leac pentru o inima nemultumita, cum am avut si eu. Un decembrie binecuvantat tie si familiei tale!

    RăspundețiȘtergere
  49. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a daruit 3 baieti sanatosi,asta mai presus de toate.

    RăspundețiȘtergere
  50. Multumesc lui Dumnezeu,
    ca desi nu am obtinut nimic din ce mi-am dorit pina acum, sunt
    fericita si recunoscatoare.

    Inna.Fr

    RăspundețiȘtergere
  51. Recent, am deschis şi eu o listă de mulţumire care creşte pe zi ce trece. Am descoperit, astfel, motive de mulţumire la care, poate, nici nu mă gândisem vreodată.

    Mulţumesc lui Dumnezeu pentru serile friguroase de iarnă când pot sta în casă alături de soţ şi copil.

    Decembrie alb! - ţie şi familiei... :)

    RăspundețiȘtergere
  52. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a daruit, pentru sot, copil, familie, prieteni. Citatul meu preferat este Slava lui Dumnezeu pentru toate!
    Multumim pentru concurs si felicitari pt toate postarile de pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  53. Indiferent ca voi castiga sau nu, oricum, ii multumesc Domnului pentru copii pe care ii am si pentru faptul ca mi-a ajutat sa duc la termen sarcina cu mezinul casei.
    Sa aveti o iarna frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  54. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a scos din murdariile in care traiam si mi-a aratat frumusetea ortodoxiei.Astazi ma doare pentru toti oamenii care traiesc la fel cum traiam eu, departe de HRISTOS, si pentru acesta se chinuiesc.
    Andreea A. din Arad

    RăspundețiȘtergere
  55. Raluca Moldovan3/12/12 12:35 p.m.

    Greu de ales un motiv principal de multumire, sunt atat de multe... de cele mai multe ori nici nu le luam in seama. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut pe aceste meleaguri frumoase, in sanul unei familii ortodoxe, pentru oamenii pe care mi I-a scos in cale, pentru toate minunile pe care le traiesc zi de zi, pentru familia mea si lista este inca lunga...

    RăspundețiȘtergere
  56. VALENTINA O.3/12/12 12:55 p.m.

    ....''MINUNAT ESTI DOAMNE SI MINUNATE SUNT LUCRURILE TALE,SI NICI UN CUVANT NU E DE AJUNS SPRE LAUDA MINUNILOR TALE...."...Multumesc pentru TOT,...pentru minunea de a-mi intilni sotul,pentru sansa de a cunoaste oameni ce sunt adevarate repere pe drumul vietii,pentru MIC SI MARE pentru tot simt a spune MULTUMESC!CU RESPECT SI CONSIDERATIE,VALENTINA

    RăspundețiȘtergere
  57. Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru familia mea care ma face fericita in fiecare zi - cel mai minunat sot din lume si fetita noastra, un dar de la Maica Domnului.

    Mara

    RăspundețiȘtergere
  58. Multumesc pentru ocazia de a participa la concurs, am vazut cartea aceasta de cateva luni si tot ma gandeam la ea, sigur e foarte frumoasa.
    Motive de multumire avem, foarte multe pentru fiecare zi a vietii noastre, in primul rand pentru ca suntem sanatosi, Dumnezeu ne-a vindecat fetita cea mica, care s-a nascut anul acesta, apoi ii multumesc Domnului pentru viata.
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  59. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru toate darurile primite! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  60. Irina...
    Foarte frumoase si bine venite postarile tale despre multumire.
    In perioada asta eu sunt foarte multumitoare lui Dumnezeu pentru modul in care a purtat de grija familiei noastre (o operatie de care am trecut cu bine si rezultate bune la o biopsie si ....multe multe alte lucruri mici si mari in care ne-a purtat pe Bratele Sale).
    Avem un Dumnezeu minunat !
    Iti multumesc pentru aceasta oportunitate minunata !
    Multe binecuvantari !

    Cristina T.

    RăspundețiȘtergere
  61. Ii sunt multumitoare Domnului, in primul rand, pentru jertfa glorioasa de pe cruce a Fiului Sau si apoi pentru toate binecuvantarile revarsate peste noi, ca si familie - care sunt multe si pe care ma rog sa le am mereu in minte ca sa pot sa alung nemultumirea, care adesea ma pandeste...

    RăspundețiȘtergere
  62. "Caută să te mulţumeşti cu puţin şi nu-ţi pune fericirea în avere şi bogăţii." - Sfantul Ioan Gura de Aur
    Doamne ajuta!
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  63. Eu pot sa spun ca-i multumesc lui Dumnezeu, pentru toti oamenii exceptionali pe care mi i-a scos in cale...pe unii ii cunosc , dar pe altii doar in virtual, insa stiu,si nu ma insel, cans spun ca sunt oameni exceptionali, inima imi spune acest lucru, am prieteni cu care as putea merge pana la capatul Pamantului, si cred ca acesta e un mare dar de la Dumnezeu si Lui ii multumesc!

    Angela

    RăspundețiȘtergere
  64. Imi place darul ales:)

    Imi place in mod deosebit rugaciunea pe care o spune preotul la un moment dat in timpul Sf. Liturghii: "Sa multumim lui Dumnezeu pentru toate binefacerile, pentru cele ştiute şi pentru cele neştiute, pentru cele arătate şi pentru cele nearătate"

    Multumim Irina!

    RăspundețiȘtergere
  65. Multumesc lui Dumnezeu pentru sotul meu Alexandru, care mi-a daruit sufletul sau, dragoste sa astfel incat sa putem fi acelas trup. Impreuna avem doi copii minunati.
    Ioana, mama a unei fetite de 8 luni, Teodora si a uni baietel de 2 ani si 4 luni, Ioachim

    RăspundețiȘtergere
  66. Eu multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt a nimanui!

    Hristofora

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna Irina. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am o familie si suntem sanatosi cu totii.Ii multumesc pentru fiecare zi in care pot sa respir, ii multumesc ca traiesc.

    Ana

    RăspundețiȘtergere
  68. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a descoperit ca, daca am rabdare, pot vedea la finalul unei situatii dificile, greu de dus un liman fericit!
    Iti multumesc tie, Irina, ca prin acest blog ma ajuti sa imi ridic ochii spre lucruri importante si imi dai curaj!
    Cristina P

    RăspundețiȘtergere
  69. Eu si sotul meu multumim pentru sanatate si pentru nasterea fiicei noastre.

    RăspundețiȘtergere
  70. Frumos dar de blog! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce e frumos in viata mea, pentru ca nu ma lasa sa deznadajduiesc, pentru ca si in incercari vad mesajul Lui.

    RăspundețiȘtergere
  71. Cred ca ti-am mai spus ca de cate ori poposesc la tine pe blog simt ca ma cuprinde o pace interioara si ma regasesc undeva, intr-o carte frumoasa din care am multe de invatat. E minunat gestul tau de a darui o carte din care si tu ai invatat multe si care ti-e draga. Iti spun sincer ca imediat ce am vazut darurile tale am simtit ca mi s-au lipit de suflet si ca imi doresc o particica din linistea pe care o daruiesti odata cu ele, prin semnificatia lor.
    Eu multumesc in fiecare dimineata pentru faptul ca traiesc, pentru faptul ca cei dragi mie sunt sanatosi si in putere, ca am un baietel care imi dezvaluie ce inseamna iubirea si minunea pe acest Pamant.
    Sa ai o luna Decembrie ca in povesti, plina de basme si intamplari frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  72. Ce cadouri minunate, Irina!
    Multumesc Domnului ca ne tine sanatosi si ne indruma pasii.
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  73. Parlog LAura3/12/12 10:02 p.m.

    Multumesc Bunului Dumnezeu si Maicii Sale pentru tot timpul cat au fost si sunt langa mine, cand nimeni altcineva nu era, cand cu doi copii mici singura necazurile ma copleseau... ,pentru fiecare clipa in care m-au ajutat sa realizez ca ce mi s-a dat sa duc e mult mai putin decat s-ar fi putut intampla...Multumesc Domnului si pentru toate necazurile care mi-au venit , ajutandu-ma de altfel sa invinga alta ispita...Multumesc pentru intarire,multumesc pentru ca ne-a ajutat sa ne facem sanatosi...Ii multumesc pentru fiecare clipa a vietii mele,cu bune si cu rele, pentru fiecare zambet al copilasilor mei, care-mi mangaie inima, chiar si atunci cand sunt epuizata...Ii multumesc pentru mila si pentru cercetare, pentru ca imi arata in fiecare clipa ca ma iubeste si ma ajuta si sa inteleg deseori! Slava lui Dumnezeu pentru toate!
    Doamne ajuta!
    Laura Parlog

    RăspundețiȘtergere
  74. Multumesc lui Dumnezeu pentru minunatul meu copil. Si pentru sanatate, si pentru fiecare zi care incepe...Iti multumesc, Irina, pentru acest cadou frumos!

    RăspundețiȘtergere
  75. Multumesc Lui DUMNEZEU pentru toate lucrurile!

    "Multumiti Lui Dumnezeu pentru toate lucrurile,caci aceasta este voia Lui Dumnezeu,in Hristos Isus,cu privire la voi."-1 Tesaloniceni 5:18-Biblia

    Mihaela V.

    RăspundețiȘtergere
  76. Cea mai mare bucurie a mea este ca m-am nascut si am crescut in credinta ortodoxa si pentru aceasta nu am cuvinte sa multumesc. Obisnuiesc sa multumesc dimineata pentru lumina:Slava Tie Doamne Celui ce ne-ai aratat lumina, iar ianinte de mese pentru:aer, apa si mancare.Mai am o mare multumire in suflet pentru:bunatatea parintelui duhovnic,copilaria senina, jertfa mamei mele, blandetea tatei, si zambetul cald al puiutului meu drag si pentru faptul ca sotul meu nu bea si nu fumeaza.Inca nu pot multumi din tot sufletul pentru boli si necazuri dar nadajduiesc sa invat de acum, cu ajutorul Maicii Domnului careia i se cuvine aleasa multumire.

    RăspundețiȘtergere
  77. Multumesc pentru TOT.

    Vreau si eu cartea, te rog.

    AdrianaB

    RăspundețiȘtergere
  78. Multumesc lui Dumnezeu pentru sanatatea familiei mele si pentru ca ne ocroteste la tot pasul. Darul de blog este extraordinar exact cum ne-ai obisnuit. O zi buna,Dana.

    RăspundețiȘtergere
  79. multumesc lui Dumnezeu pentru sanatate, pentru ca mi.a dariut un sot credincios, pentru cei trei copilasi, pentru vremurile de libertate; in exprimarea credintei, pentru toti cei ce au trecut prin inchisorile comuniste si ne.au dat exemplu de marturiwire a credintei, pentru ca m.w facut sa constientizez binecuvantarile cu care me copleseste zilnic si ca nu le mai iau ca wi pe niste bunuri care mi se cuvin. Multumesc de darull oferit cu cadura!
    Annamaria rosu

    RăspundețiȘtergere
  80. Bun gasit! Eu sunt recunoscatoare pentru faptul ca am invatat sa spun Multumesc. Valul mi s-a ridicat in urma unei mari pierderi insa Domnul stie de ce uneori ne ia lucruri, persoane, tocmai pentru a invata sa vedem, sa simtim, sa traim mai bine, mai sanatos, mai din inima. Multumesc pentru ca am invatat cum sa fiu un om mai bun. Iti multumesc si tie, draga Irina. Am primit cu placere multe lectii de la tine, viata de tanara casatorita s-a imbunatatit. :)

    RăspundețiȘtergere
  81. Buna Irina, multumim mult pt toate postarile. Chiar daca nu scriu de fiecare data ma bucura fiecare incurajare de-a ta.
    Eu sunt multumitoare lui Dumnezeu pt ca suntem sanatosi cu totii in familia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  82. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca a avut atata rabdare cu mine si ca m-a iubit atat de mult, chiar si atunci cand n-as fi meritat...

    RăspundețiȘtergere
  83. Draga Irina,
    Citind aceasta serie de postari si cele ce ai scris mai devreme, mi-a venit acum in minte o vorba frumoasa a Oanei Pellea, care mi-a placut mult:

    "Mi se pare incredibil de frumoasă viaţa. O minune. E o minune că exist şi una şi mai mare că-mi dau seama că exist. Mai departe, ce faci cu viaţa ta sau ce fac alţii cu ea, este altă discuţie. Dar viaţa rămâne o minune...."

    O saptamana cu multe bucurii si... fiecare zi, viata intreaga, sa fie o minune!
    Ana

    RăspundețiȘtergere
  84. Par.Nicolae Tanase spune adesea ca rugaciunile noastre ar trebui sa fie doar de multumire...asa ca, Doamne, ingenunchez si iti multumesc in fiecare clipa pentru voia Ta in viata mea!
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  85. Nu mă pot abține să nu răspund și eu: am multe motive pentru care să-I mulțumesc lui Dumnezeu, Care m-a ridicat din fața morții de câteva ori până acum, mi-a salvat copilul, mama de 2 ori, mi-a răspuns ori de câte ori L-am chemat. Dar zilele astea simt foarte intens importanța liniștii pe care mi-a îngăduit-o la un moment dat. Nu aș da pe nimic pacea din casa mea și nu am destule cuvinte ca să exprim cât de mult contează în vremurile pe care le trăim, liniștea! A devenit un mare lux, e atât de ușor de pierdut pe cât e de greu de dobândit și păstrat... Și atât de multe roade bune sunt acolo unde nu lipsește pacea inimii! Toate sporesc. Ăsta e mare dar de la Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  86. Irina, mi-a placut foarte mult proiectul tau pe luna noiembrie: de a aduce multumire Domnului in fiecare zi! Noi toti ar trebui sa ne rupem pentru cateva clipe de viata zbuciumata de fiecare zi si sa apreciem ce ne este dat de Sus! Clipul din postare m-a uns pe suflet, lacrimile mi-au inundat ochii si s-au intalnit in barba..superb! Multumesc!! :)

    RăspundețiȘtergere
  87. Draga Irina,
    Multumesc lui Dumnezeu pentru tine si pentru ca iti jertfesti din timpul tau si al familiei tale, pentru a impartasi cu noi din experientele tale si din tot ceea ce cunosti.

    Revin cu multa placere pe blogul tau si ma alimentez din plin din tot ce oferi.

    Multumirea este o virtute deosebita! Cine ajunge sa invete sa fie multumit in toate lucrurile, indiferent cat de greu i-ar fi, poate sa-L vada pe Dumnezeu, oricand si oriunde.

    Fii binecuvantata!


    RăspundețiȘtergere
  88. Eu ii multumesc lui Dumnezeu pentru baietelul minunat pe care mi l-a dat si pentru familia pe care o am.

    Dar vreau sa-ti multumesc si tie pentru toate gandurile si lucrurile pe care le imparti noi.

    Tine-o tot asa,

    RăspundețiȘtergere
  89. Multumesc lui Dumnezeu pentru sotul intelegator pe care mi l-a daruit si pentru cei trei copilasi minunati care ne amintesc in fiecare zi ca avem pentru ce sa-I multumim Domnului. Multa pace, Claudia

    RăspundețiȘtergere
  90. motivul meu de multumire e ca sunt sanatoasa. Numai bine si voua!

    RăspundețiȘtergere
  91. Familia noastra e o mare binecuvantare, pentru care ii multumesc lui Dumnezeu.

    Multa bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  92. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru un dar minunat, mult asteptat,baietelul meu care tocmai a implinit 8 luni.Un alt motiv de multumire este si faptul ca am descoperit acum cativa ani blogul tau si de atunci am inceput sa vad lucrurile dintr-o alta perspectiva.Iti multumesc si tie, Irina!

    RăspundețiȘtergere
  93. Multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa pentru familia mea minunata. Sotul si fetita mea imi lumineaza fiecare zi cu iubirea lor.

    RăspundețiȘtergere
  94. Frumoase comentarii :) Ma alatur si eu cu multumirile mele. Multumesc lui Dumnezeu pentru sanatate, pentru familia pe care mi-a daruit-o, dar mai ales vreau sa Ii multumesc pentru ca mi-a deschis ochii sa Il cunosc pe El, mi-a daruit Cuvantul Lui...Ii multumesc pentru dragostea Lui.
    Domnul sa te binecuvinteze, Irina, pe tine si pe toti ai tai.
    Cu drag, Roxana.

    RăspundețiȘtergere
  95. justiniana
    Multumesc lui Dumnezeu pentru parintii si fratii mei minunati care ma ajuta la scoala si in viata de zi cu zi. Noi suntam impreuna mereu: si la bucurii, dar mai ales in incercari. Domnul sa ne ajute pe toti! Doamne iti multumesc ca mi-ai iesit in intampinare!

    RăspundețiȘtergere
  96. Slava lui Dumnezeu pentru toate!

    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  97. MULTUMESC PENTRU MANA PE CARE DOMNUL O TINE INTINSA ASUPRA NOASTRA!ANGELA POP

    RăspundețiȘtergere
  98. multumim pentru viata, protectia si dragostea neconditionata a lui Dumnezeu..

    RăspundețiȘtergere
  99. doamna Irina,
    imi puteti spune va rog frumos la ce editura gasesc cartea autoare darului dumneavoastra.
    simona

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.