miercuri, decembrie 19, 2012

Un Craciun linistit


Mai sunt cateva zile pana la Craciun si toata lumea e in "febra" pregatirilor- curatenie, cumparaturi, impachetat cadouri, serbari la scoala sau la gradinita...
Pentru noi perioada Sarbatorilor de Iarna e una in care incetinim ritmul - au venit vacanta si concediul, asa ca profitam  ca sa ne relaxam impreuna, sa iesim oarecum din rutina zilnica, in loc sa fim tot timpul pe fuga.
Meniul nostru de Craciun va fi simplu, ca de obicei- imbuibarea nu e cea mai buna idee in general, nu doar pentru cei care au postit :). 
Vom avea o ciorbita, sarmalute fierte in oala de lut, cu muuulta smantana deasupra :) si ceva dulce la final. In plus vom pregati cateva tavi de fursecuri- o parte le vom face cadou, si o parte le vom opri pentru noi, si pentru farfurioara lui Mos Craciun :).
Vom participa la slujbele de la biserica, vom canta colinde, pentru  copii am pregatit cateva crafturi cu subiecte de Craciun, si carticele de sezon, am si o lista cu cateva filme la care vrem sa ne uitam...si cam atat.
Voi ce fel de Craciun v-ati planificat pentru anul acesta?

Irina

10 comentarii:

  1. Craciun Fericit, Irina! Si noi tot simplu, mai ales ca sotul va fi de munca, dar colindele sunt preferatele noastre...si prajiturile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si Craciunul nostru va fi simplu, in familie, la slujbe la biserica si cu multa cumpatare in toate.


    RăspundețiȘtergere
  3. Sarabatori cu bucurie, Irina!Si eu am incetinit ritmul si lucrez cu Maria crafturi cu tematica Craciunului,ascultam colinde(a inavatat vreo cateva!),zilele aceste facem fursecuri...Simpla va fi si masa de Craciun si ne-am propus sa daruim din darurile primite.Apoi, o sa ne bucuram de zapada,de slujbele frumoase din aceasta perioada...

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim, Irina! Toate cele bune, acum de Sfintele Sarbatori!

    RăspundețiȘtergere
  5. Simplu va fi si al meu alaturi de cei dragi, caci asta conteaza cel mai mult, nu mesele imbelsugate!
    Sarbatori fericite Irina alaturi de familia ta frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Crăciun fericit și liniștit ție și familiei tale! La fel îmi doresc și eu liniște, sănătate, familie, cumpătare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sarbatorile pentru un ortodox intr-o tara catolica sunt diferite: aici religia este foarte diluata,se pune foarte mare accent pe trup,sufletul nu conteaza.Imi lipseste foarte mult Sfanta Liturghie,in special in aceasta perioada.
    Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa va bucurati de sfintele slujbe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu pregatim prea multe, dar tot mi se par destule,tinand cont ca ne ajuta si mama si pregateste cateva bunatati.Important e sa facem cozonaci si voi completa cu o prajitura cu crema, caci copii abia asteapta.Dar cel mai important e sa fim sanatosi si dupa ce mergem la slujba de Craciun sa fim cu toii imprejurul mesei, a bradului,bucurandu-ne de colinde!

    RăspundețiȘtergere
  9. Irina, sa aveti un Craciun linistit asa cum vi-l doriti!
    si al nostru a fost mai linistit decat anii trecuti, dintre cadourile (multe,multe, mai multe decat in toti anii trecuti), am selectat doua de pus sub brad si pe restul i-am zis ca le va gasi "atunci cand va avea nevoie de ele" :)
    Pana acum Sarbatorile au fost foarte frumoase pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Un Craciun cu parfum de scortisoara!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.