vineri, 11 ianuarie 2013

Meniul saptamanii 14-20 ianuarie si link-party!

 



Meniul saptamanii 14-20 ianuarie
Luni 
mancarica de cartofi cu smantana si marar
oua umplute, cu maioneza

Marti
peste prajit, cu mamaliguta si usturoi
bors de legume

Miercuri-post
bors de legume (de marti)
Joi

Vineri -post
fasole batuta, cu muraturi

Sambata
bors de perisoare cu smantana
Duminica
ficatei la cuptor
cartofi piure
salata de varza rosie
Mic dejun, cina 
lapte cu orez/paste/gris, ceai si paine cu unt (sau unt de arahide), 
cascaval, zacusca, bruschete cu ciuperci
Desert
fructe (mere, portocale, grefe, banane, kiwi), nuci, alune

4 comentarii:

  1. Cum pregatesti meniul chinezesc, cel cu ananas?

    RăspundețiȘtergere
  2. Una din schimbarile pe care mi le doresc in viata mea e strans legata de termenul ,,organizare''. Am urmat cateva din sfaturile tale si vad ca lucrurile sunt mai simple acum. Mi-am facut chiar si un plan de economisire. Sa vedem ce-o iesi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adriana, uite reteta
    http://dulcecasa.blogspot.ro/2012/04/porc-cu-ananas.html

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.

♥ Translate