luni, septembrie 30, 2013

Mozaicul lunii septembrie

Chiar daca n-am fost prezenta pe blog prea mult luna asta, nu am uitat de mozaicul lunii septembrie, si sper ca n-ati uitat nici  voi!
Ce pot sa spun despre luna care a trecut, decat ca, pentru mine, a fost una extrem de obositoare, de agitata, dar in acelasi timp bogata in noi experiente.



In iuresul zilelor ne-am facut, din cand in cand, timp si pentru noi, si am incercat sa ne bucuram mai mult de clipa prezenta.
Cum a fost septembrie pentru voi? 

Irina






7 comentarii:

Unknown spunea...

Ce fetite cu rochite! :)
Ati fost la Curtea de Arges? E atat de frumoasa biserica aceea...cu conditia sa prinzi o zi linistita, sa te poti reculege putin.

Unknown spunea...

Cred că a fost o lună încărcată pentru toată lumea :)
dar şi frumoasă! Cel puţin fotografiile tale asta arată.
Doamne ajută!

@irina_sweet_home spunea...

da, am fost un uichend in zona, si ne-am oprit acolo la intoarcere.Arhitectura e impresionanta, parca e o dantela din piatra, mi-a placut mult, n-o vazusem pana acum.Cu toate astea,Bucovina rulz, parerea mea :)

@irina_sweet_home spunea...

da, intradevar :).Ne-am bucurat de ultimele zile de concediu la inceputul lunii.

Anonim spunea...

Buna,Irina!Cata liniste si cata pace transmite acest colaj al lunii septembrie!
Chiar astazi m-am gandit la tine, citind pe site-ul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei un fragment din articolul tau privind cresterea copiilor.
Cu drag,Daniela

Unknown spunea...

Asta e si parerea mea!
La Curtea de Arges am fost de vreo 5-6 ori. Imi fac drum de cate ori pot la mormantul reginei Maria. Altfel, in ciuda arhitecturii si a frumusetii bisericii, n-am putut niciodata sa ma linistesc acolo, nu stiu de ce.

Mariana spunea...

Ce dulcele sunt fetiţele! Şi Misha se joacă cu firele? În cazul ăsta, trebuie să si grijă, să n-o laşi să tricoteze prea mult! :)
Septembrie-al meu a fost minunat, mi-a prelungit vara cu trei săptămâni şi mi-a-mplinit o grămadă de doruri!