joi, octombrie 17, 2013

De toamna

Iubesc toamna, e un anotimp teribil de frumos!Imi plac diminetile reci si mohorate, cu ceata stecurandu-se printre case si copaci... Sau zilele cu cer senin, de un albastru-turcoaz, pe fondul caruia ies in evidenta frunzele aurii sau rosiatice...Sau dupa-amiezile ploioase, in care ma cuibaresc sub plapuma si ascult rapaitul stropilor pe acoperis...


Ieri a fost o zi frumoasa, asa ca am iesit la plimbare prin imprejurimi si ne-am bucurat de culorile splendide ale toamnei...pe care vi le daruiesc cu drag!
Va doresc o seara frumoasa!

Irina

7 comentarii:

  1. Si eu iubesc toamna, ador explozia ei de culori si arome. Multumesc pentru poze, ai surprins toate culorile mele preferate le un loc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este superba toamna! Albert Camus parca spunea ca toamna este o a doua primavara, cand fiecare frunza e o floare :). Intr-adevar! Ieri cand a suflat vantul acela puternic se vedeau frunzele colorate dansand in aer.. Am si eu cateva imagini de toamna si sper ca sambata asta sa fie putin soare sa mai fac poze http://cosas-decoco.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu iubesc primăvara şi mereu încep toamna cu o uşoară tristeţe-n suflet. Dar până spre sfârşitul ei reuşesc să mă adaptez la ea şi chiar îi apreciez frumuseţile şi bogăţia. Căci toate cele ce le-ai descris sunt foarte adevărate şi plăcute. Ş-apoi această perenială schimbare a anotimpurilor are incontestabil, farmecul ei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu tot pentru asta iubesc toamna. Indiferent de vreme, ma simt bine.
    Iar culorile...ce sa mai zic, de-a dreptul ametitoare!

    RăspundețiȘtergere
  5. da, toamna are cele mai frumoase culori :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce poze superbe! Iubesc toamna in fiecare manifestare a ei:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt superbe ipostazele surprinse!
    Vreau sa fac si eu un asemenea articol, momentan "colectez" material :)

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.