vineri, noiembrie 08, 2013

Rasfat apicosmetic

M-am inscris  si eu la campania  celor de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj , pentru testarea produselor pentru par. De-a lungul timpului am incercat mai multe produse naturale, dar recunosc ca nici unele nu m-au multumit, asa ca m-am intors la chimicalele de toate zilele :)).De obicei folosesc pentru par doar sampon, niciodata balsam sau masti, asa ca pot spune ca pentru mine va fi o premiera.

Mai multe informatii despre produsele lor si noutati le puteti regasi aici:

http://magazin.complex-apicol.ro/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=59&Itemid=53&TreeId=29

  Nu ma vopsesc niciodata, dar totusi parul meu e fragil si mi se pare lipsit de vitalitate, de aceea voi opta pentru gama Apidermaliv, cu laptisor de matca si ulei de masline. O sa va tin la curent cu rezultatele obtinute.

Irina

5 comentarii:

Adelina spunea...

Noi luăm acum şampon Alverde, din DM. Sunt mai multe sortimente. Nu sunt ele naturale 100%, dar oricum mai ok decât cele din supermarket. Şi-s accesibile şi ca preţ. Le-ai încercat?
Apidermaliv am folosit şi eu acum câţiva ani. Mi-a plăcut.

@irina_sweet_home spunea...

nu, mersic de recomandare, o sa le caut. Am incercat mai multe variante naturale, dar nu m-a multumit nici una.

Irina spunea...

Irina, si eu ca tine... Am revenit la un Garnier cu 5 plante pentru par normal spre gras. Nici nu-mi mai bat capul cu ce e in el, macar nu-mi arata parul imbacsit ca variantele naturale :).

Irina spunea...

Adelina, eu am incercat de la DM un sampon de la Balea. Stiam ca-s produse bune, pretul super mic... dar nu mi-a placut deloc. Poate n-am nimerit ce trebuia, cine stie...

Adelina spunea...

Balea NU sunt naturale. Sunt pline de chimicale. În DM sunt şi produse naturale şi chimicăloase. Tb. să ai răbdare să studiezi puţin marfa.

Am pomenit de Alverde, cosmeticele lor sunt parţial bio, iar celelalte ingrediente sunt naturale. Acum am şampon Alverde cu flori de lămâie şi caisă, dar am încercat cred toate tipurile. Singurul care nu mi-a plăcut deloc a fost cel roşu, cu argilă.

Acum eu ce să zic, nu l-am recomandat pt. că e bun, nu e nici pe departe cel mai bun şampon încercat. Dar ţinând cont de preţ, ingrediente, miros şi de faptul că nu-mi îmbâcseşte părul, e OK. Eu oricum mă spăl pe cap zilnic sau cel mult la 2 zile, aşa că nu am pretenţii exagerate de la un şampon. Fiecare cumpără ce vrea. Nu fac reclamă.