sâmbătă, decembrie 21, 2013

Plimbare

Toata lumea e prinsa in focul pregatirilor de Craciun, dar eu nu ma simt in stare sa ma apuc de treaba deocamdata. Pur si simplu savurez primele zile de vacanta si nu vreau sa le stric farmecul dand cu matura sau intorcand bucataria pe dos :)).
Afara e ger si iarna e  spectaculoasa. Ceata e ca o plapumioara pufoasa care invaluieste casele, si peste tot s-a asezat o chiciura groasa.Ma simt ca intr-o poveste cu Craiasa Zapezii si uit de gerul de afara.


Pe la voi cum e?

Irina

15 comentarii:

  1. Si la noi e tot asa, chiciura groasa si frumoasa peste tot. Doar peisajul e altul...cu blocuri gri si masini grabite :( Iar treburile tot de maine incep si la noi, deocamdata e vacanta, e bine si vrem sa ne bucuram de starea asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. maine dau si eu ochii cu blocurile gri, ca trebuie sa merg in oras la cumparaturi :)

      Ștergere
  2. Si la mine e cam la fel, e frumos de frumos dar eu sunt friguroasa si nu prea savurez peisajul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt ingrozitor de friguroasa, dar m-am impachetat bine si am luat-o la picior, mi-am propus sa ma plimb cel putin 30 minute zilnic in pas vioi :)

      Ștergere
  3. Cand am privit prima poza,pana sa ma dezmeticesc,am crezut ca e vreun sal de-al tau in lucru:))f frumos!
    laura_teodora

    RăspundețiȘtergere
  4. si la noi e chiciura, dar n-am avut curaj sa ies, e mai bine in casa, la caldurica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vacanta si la noi si ne ocupam de lucruri mult mai importante decat curatenia....curatim altceva....in rest ne luptam cu amigdale inflamate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si la noi e glazura de chiciura peste camp, pe iarba, pe gardul de fier, in lipsa zapezii se vede doar acest strat de gheata care se topeste la pranz.

    RăspundețiȘtergere
  7. Superbe poze! Am descoperit de ceva vreme blogul dumneavoastra si va spun cu toata sinceritatea ca de fiecare data cand deschid calculatorul fac un popas si pe Dulce casa. Am gasit multe lucruri de folos aici. Multumesc! Cat despre vremea din Ip (jud Salaj)....frig, fara zapada, dar se simte atmosfera sarbatorii ce se apropie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am fost plecată din Bucureşti în week-end şi tot drumul am admirat copacii acoperiţi de această chiciură, parcă mai deasă decât oricând. Arătau minunat!

    RăspundețiȘtergere
  9. La Brasov nu e chiar asa, acum a iesit si soarele, cred ca n-o sa mai iesim prea curand cu copilasii la sanius...ci doar asa, la plimbare. Ce fain e la casa, frumoase poze :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce frumusete cu adevarat de poveste.La noi e soare foarte stralucitor, e frig 2 grade, zapada nu avem dar avem multe frunze. Abia acum s-au scuturat bine pomii. E un fel de toamna tarzie. :))Poate reusesc sa pun cateva poze.
    O zi minunata sa aveti toti ai casei!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte frumos prin imparatia iernii, la noi e ceata si in afara orasului putina chiciura

    Sarbatori cu pace si bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce minunate sint fotografiile! La mine e cald - peste 30 de grade. Nici o schimbare. Dar se innopteaza la fel de repede ca la noi in Romania pe timp de iarna: pe la ora 17.30 -18.00 e intuneric bezna. Cit de binecuvintati sintem noi cu cele 4 anotimpuri. Cei de aici ar vrea sa puna si eu mina pe un pic de zapada!

    RăspundețiȘtergere
  13. Am fost pana la Pasarea saptamana trecuta - peisajul era incredibil: copacii scaldati in chiciura langa lanuri verzi-verzi de grau

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.