miercuri, ianuarie 22, 2014

Yarn Along

Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .


Zilele astea umede, reci si cetoase sunt o incantare de-a dreptul!Dupa-amiaza ma scufund intre pernute, imi pun o piesa de teatru si crosetez de zor. Acum  lucrez la stelutele colorate pentru fereastra, si am terminat o "hainuta"  pentru o cutie de conserve, in care imi tin crosetele.

© Dulce Casa 

© Dulce Casa

Pe noptiera am "Forta gandirii pozitive" , din care va citez cateva ganduri :
 "Iata calea spre fericire- nu lasati ura sa va patrunda in inimi, nu lasati grijile sa va copleseasca mintea.Adoptati un stil de viata simplu, asteptati-va la putin, daruiti mult.Lasati viata sa va fie invadata de iubire.Raspanditi in jur raze de soare.Nu va ganditi la dumneavoastra insiva, ganditi-va la ceilalti.Faceti celorlalti ce ati dori sa vi se faca dumneavoastra.Incercati asta vreme de o saptamana, si veti ramane surprins ."

Irina

8 comentarii:

  1. Au iesit superb floricele, stelutele! Fereastra o sa semene cu o gradina de primavara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc frumos Irina pentru recomandare, voi căuta şi eu cartea. :)
    După-amiezile tale sunt minunate; îmi doresc şi eu uneori să am mai mult timp, dar... Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma mai apuc sa fac poze acum, poate inca lucrez la rochia verde si saptamana viitoare si ma pregatesc de marti :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce culori minunate! Irina, stii ce mi-am amintit? ca parca nu ne-ai mai zis ce continea darul de blog din decembrie...sau poate n-am citit eu bine.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte frumoase steluţele! Şi mi-au plăcut atât de mult încă din postarea trecută, încât mă gândeasc, de dragul lor, să mă-mprietenesc cu croşeta!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Tin minte ca atunci cind eram copil si nu exista decit un canat tv, era o placere sa ascult piese de teatru la radio. Tu de unde ai piesele de teatru pe care le asculti? Sint de cumparat? M-ar interesa si pe mine. OanaT

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoase sunt! Stelele mari imi plac mult de tot, si culorile vesele!

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti multumesc pt aceasta forta a gindului pozitiv....in acest timp de cadere,...a venit un vintecel un pic mai aspru, ca sa ma trezeasca , sa imi arate unde stau, cum stau...multumesc'! si pt ca nu toti avem aceasta carte rugamintea mea e sa fie mai multe ginduri pozitive scrise in acest blog

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.