duminică, aprilie 20, 2014

De Pasti

© Dulce Casa

Un popas de rugaciune la manastirea Comana, o plimbare in parcul de agrement din zona, o masa plina cu cate putin din toate,  o carte buna si o cafeluta savurate alene pe leaganul din gradina...nimic mai frumos decat o sarbatoare petrecuta simplu, impreuna cu cei dragi...

Irina

3 comentarii:

  1. da, ai dreptate: ce poate fi mai frumos decât să te bucuri, în familie, de această sărbătoare !
    cu drag, îţi doresc o seară cât mai plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hristos a Inviat!
    Ce se întâmplă dacă ai putea dona în scopuri caritabile, și primești banii înapoi în totalitate ? Se pare ca ar fi o captură, dar asta e exact ceea ce Asociația “Salvează o inimă” face prin intermediul platformei de donații online http://www.salveazaoinima.ro.
    Platforma a fost lansată acum o lună de zile ,și permite utilizatorilor să doneze pentru cauzele umanitare înscrise pe platformă, iar în schimb donatorul primește la schimb un voucher de reduceri pe magazinele partenere platformei. Voucherul de reduceri este primit de către donator direct pe adresa sa de e-mail și conține un cod unic, care mai apoi este recunoscut de către magazinele partenerela folosirea acestuia.Pe lângă faptul că platforma recompensează pe donatori dar în același timp oferă transparență banilor donați.
    “Donația minima ce se realizează pe platforma este de 10 lei și se face prin sistemul securizat de la Mobilpay. Ne dorim ca prin această platformă să atragem cat mai multe companii și mai ales și ONG-uri pentru a strânge fondurile necesare pentru îndeplinirea proiectelor sociale. Timpul acordat de către platformă pentru o cauză sau ONG pentru strangerea de fonduri este de 96 de zile calendaristice.
    Ne-am bucura daca veti scrie cateva randuri despre proiectul nostru sau sa facem un schimb de link-uri,avem si bannere pe care daca doriti le puteti insera pe blogul d-voastra .Prin acest lucru dorim sa ajutam cat mai multi copii bolnaviori.
    Asteptam un raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail: salveazaoinima@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a inviat! In gainusa se poate pune supa? Ce frumoase au iesit ouale! Am facut si eu anul acesta pentru prima data si m-am bucurat mult ca au iesit frumoase.

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.