vineri, octombrie 31, 2014

Mozaicul lunii octombrie

Sper ca n-ati uitat de mozaicul lunii !
Sa povestim cum a fost pentru 
 noi luna octombrie, in cateva imagini si cuvinte...


M-am uitat in urma la mozaicurile mele si m-am bucurat ca nu am renuntat sa le fac- imi ofera o perspectiva frumoasa asupra lunilor trecute. Tehnologia ne ofera multe lucruri bune,si unul dintre ele este acela ca putem inregistra si pastra momentele deosebite, dar si cele banale, si ne putem reintoarce sa le retraim cand ni se face dor :).
Luna octombrie a fost mai friguroasa ca de obicei, ba chiar am pregustat si un pic din senzatiile iernii. In loc de plimbari lungi printre frunze ruginii, in dupamieze calduroase de octombrie, ne-am refugiat in casa la caldurica,si ne-am dedicat activitatilor de interior : gatit (si mancat :))  ) bunatati, citit, lucru de mana si soooomn :). 
Printre noutati - am curatat singura, cap-coada o gaina proaspat taiata, fara sa imprasii continutul matelor sau alte chestii neplacute :).
Am prins si vreo doua zile de gradinareala, in care am plantat bulbi de toamna, crizanteme si trandafiri, dar, in general, fata de anul trecut, n-am prea stat pe afara.
Ma bucur ca in mozaicurile mele a reaparut lucrul de mana, sper sa am spor la asta in lunile reci care ne stau in fata.
Pentru voi cum a fost luna octombrie?

 






8 comentarii:

  1. Superb mozaicul tău de luna aceasta. Şi eu continui să le fac din acelaşi motiv: îmi amintesc, cu drag, de lunile trecute :)
    Din păcate, calculatorul meu este stricat şi nu pot publica încă mozaicul.. poate cândva săptămâna viitoare.
    Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cât de frumos este mozaicul tău! Ai dreptate în ceea ce priveşte tehnologia. Dacă nu este folosită în supradoză, beneficiile aduse de ea sunt extraordinare. Cel mai mult mă bucur de posibilitatea aceasta deosebită de interacţiune şi informare. Bravo pentru performanţa de a jumuli o găină, niciodată nu am făcut lucrul acesta, însă îmi aminteşte de copilărie şi de bunica! Week-end plăcut să aveţi, Irina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hi, sa stii ca e o performanta, cel putin pentru mine, care cumparam doar pui transat gata de la magazin :)

      Ștergere
  3. Tare bine arata mozaicul tau...stii sa surprinzi foarte frumos activitatile voastre,eu mai am de invatat si la capitolul asta...te felicit pentru perfomanta...si eu jumulesc la gaini ,cum tinem si gaini pentru carne dau gata 5-6 intr-o zi sau poate si mai multe si scap de munca asta cateva luni bune. Un noimebrie minunat!

    RăspundețiȘtergere
  4. tot tu le si tai?pentru noi a fost un an de inceput cu gainile si am avut putine, doar pentru oua. Din primavara vrem sa luam si noi pui pentru carne.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ,Irina,nu le tau eu...am taiat o singura data una si nu m-am simtit tare bine,chem un vecin pentru ca nici sotul nu vrea.Foarte bine faceti ca vreti sa va luati pui ,nu se compara carnea de casa cu cea din comert...vezi ca sunt si pui pentru oua...eu iau si din astia.Noi pe langa gaini mai avem si alte animale si carne nu cumpar deloc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Superb mozaic, frumos structurat si in culorile toamnei. Felicitari! Si multumesc mult pentru gazduire :-f

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.