miercuri, octombrie 15, 2014

Yarn Along

Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .
 N-am mai participat de mult la Yarn Along fiindca foarte rar mai apuc sa lucrez cate ceva, desi am o gramada de chestii incepute. Rusinica!
Ca sa profit de orice moment mi-am asezat proiectul in lucru la indemana, langa canapeaua din living, unde stau de obicei seara, si incerc sa mai tricotez cate un rand dupa ce termin treburile si culc copiii.
E vorba despre salul de care v-am tot spus in jurnalele de sambata. L-am inceput acum aproape un an, la sfarsitul lui octombrie 2013. Firul e superb ( lana merino 100%) si ca textura (foarte moale si fin), dar si ca nuante. E  special pentru tricotaje dantelate. Fiind lana, tine foarte cald, desi e subtirel.


Modelul e " Prism Shawl"de pe ravelry

Prism Shawl




Fiind un model simplu nu necesita foarte multa atentie si poate fi lucrat si cu copiii prin zona :).
Citesc tot ,,Imperfect intr-o familie perfecta de Carol Cannon. 
Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?


14 comentarii:

  1. Păi eu nu lucrez nimic. RUŞINICĂ, DA? Aş vrea să încep şi eu, dar nu mai zic, că ştiu că vreau mai multe decât pot duce. Iar de citit, acum doar bloguri. Şi sunt tare frumoase. Cred că în urmă cu două zile îţi scrisesem un comentariu în care îţi admiram tare mult fotografiile, dar nu ştiu ce am făcut cu el că nu a apărut. Dar conţinutul lui este întotdeauna valabil: faci ni;te fotografii superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai cand sa mai faci ceva daca lucrezi pana seara si mai sunt atatea de facut acasa.Poate doar un proiect mititel :).
      n-am gasit comentariul despre fotografii, dar multumesc :).

      Ștergere
  2. Vai Irina ce fir minunat! Eu acum fac primul sal crosetat dupa o schema simpla, sper sa ma descurc si cu unul impletit, ca tare m-as apuca :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e foarte frumos, ca nu i-am putut rezista, desi e cam scump :).Succes la salul crosetat, sa stii ca nici cele tricotate nu sunt greu de facut, mai ales daca au model simplu, ca asta.

      Ștergere
    2. Iti dai seama ca nu pot sa nu te intreb de unde ai cumparat firul, pentru ca...l-am tot cautat de cand ai pus poza, chiar si la un producator din Turcia. Imi place foarte foarte tare! Multumesc:*, spor la lucru!

      Ștergere
    3. Anca, uite aici : https://www.kreativshop.ro/lace-merino-print/

      Ștergere
    4. Muultumesc:* abia astept sa-mi ajunga:*

      Ștergere
  3. Foarte frumos salul, culorile indegrade il face spacial. Eu tyrebuie sa termin inimioarele incepute dupa care vreau sa incep si eu un goblen, primul in viata mea. :)
    Citesc biografii. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e fir special pt. saluri, cu degrade lung. Am vazut inimioarele tale, sunt superbe, spor in continuare!

      Ștergere
  4. Vai, ce frumos! Imi era dor de postarile de la Yarn Along. :) Pot sa intreb cum se numeste firul, si daca l-ati comandat de undeva sau l-ati gasit in magazin?

    Multumesc!
    Spor in toate!
    Cu drag, Adina

    RăspundețiȘtergere
  5. Superb sal iti iese, Irina! Ce culori minunate are, mult spor sa ai, sa-l termini in sezonul asta!
    Eu am o perioada in care lucrez destul de mult, si mai ales multe, am inceput citeva chestii simultan, din nerabdare, dar si ca sa nu ma plictisesc cu una singura. Am invatat de curind tehnica magic loop si imi place mult cum ies cu ea caciulile, sosetele (chiar cite 2 o data), puloverele pentru papusi :D. Ma umplu de curaj pentru un proiect mai mare, gen rochie pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. când am puţin timp liber - greu ! - mai lucrez câte ceva, de exemplu am realizat câteva mici căciuliţe şi chiar o pereche de mănuşi pentru un bebe al unei cunoştinţe apropiate ! dar nu am fotografii reuşite pentru a le posta aici!
    îţi doresc, cu drag, mult succes în tot ce realizezi şi multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt minunate culorile salului in lucru! Mai ai putin de tot si vei putea sa-i simti caldura in jurul gatului.

    Spor la lucru!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.