duminică, decembrie 07, 2014

Splendoarea Craciunului... si un dar de blog!

Desi a trecut si Sf. Nicolae, nici gand ca afara iarna sa-si intre in drepturi...din contra, pare ca toamna rece, umeda si ploioasa din ultimele luni s-a prelungit pe termen nelimitat. Nici nu mai stiu cum arata soarele...de cate ori scot nasul din casa vad doar cenusiu, ploaie si noroi.Un singur avantaj vad in vremea asta urata - te aduna prin casa, la gura sobei (cine are :)) ) sau a caloriferului :), cu o ceasca de ceai cald in mana, la lumina unei lumanari parfumate.
Mie imi plac grozav lumanarile, cele parfumate in special, si acum am avut ocazia sa incerc ceva deosebit - lumanarile parfumate produse de Lumanari Pretioase.

Am ales doua, una dupa culoare si alta dupa sezon :)). Spre deosebire de ce am mai ars eu pana acum - adica lumanari obisnuite, din parafina - Lumanarile Pretioase sunt realizate din ceara de soia ecologica, nemodificata genetic, fiind naturala si non-toxica. Diferenta este mare : ceara de soia arde la temperatura mai mica, fara sa faca fum negru sau sa emane substante daunatoare, iar timpul de ardere este mai lung cu 50%. Mi-a placut si consistenta lumanarii, nu are luciul si taria aceea de parafina, ci e fina si mai placuta la atingere. Fitilul este robust, nu un firicel amarat, fiind confectionat din bumbac. Aroma lumanarii este puternica si placuta, persistand o vreme chiar si dupa ce lumanarea este stinsa. Colorantii si aromele folosite sunt sintetice.
Lumanarile sunt turnate intr-un frumos vas de sticla, cu capac asortat. Capacul are o garnitura flexibila, care permite inchiderea ferma a recipentului. Eticheta se poate indeparta cu usurinta, fara sa lase urme si recipientul se poate refolosi, fiind si destul de mare (contine 260 g de ceara),deoarece ceara arde complet.
Un alt lucru care deosebeste aceste lumanari de ceea ce se gaseste in mod obisnuit pe piata este ca fiecare din ele contine o bijuterie, pe care o poti descoperi dupa ce lumanarea a ars partial! Mi s-a parut o idee foarte faina, mai ales daca vrei sa o faci cadou cuiva. Nu va spun cum asteptau fetele mele sa arda lumanarea mai repede, ca sa vada surpriza :)).
Eu am ales doua lumanari : Magia Iubirii si Splendoarea Craciunului.
Am ales Magia Iubirii in primul rand pentru culoarea te-ri-bi-la, o ador, un portocaliu puternic, ca miezul proaspat de dovleac. Perfecta pentru toamna, parerea mea :)). Aroma este complexa, dar predomina  cea de citrice. Bijuteria descoperita- o pereche de cercelusi (Bijuteria este invelita in staniol si e prinsa in interiorul borcanului de bulina aurie).

A doua lumanare - Splendoarea Craciunului, am pastrat-o pentru ziua Sf. Nicolae si am aprins-o dupa ce am terminat de impodobit bradul. Aroma e deosebita, potrivita pentru Sezonul de Sarbatori : o combinație minunată de mere si conifere, cu o notă suavă de scorțișoară și cuișoare. Bijuteria descoperita - un inel argintiu, cu pietricele stralucitoare.


 Daca v-au placut lumanarile , aveti ocazia sa castigati una si s-o probati, sunt sigura ca va veti indragosti de ele :)).
Pana pe 13 decembrie inclusiv lasati un comentariu in care sa spuneti care este aroma voastra preferata la lumanarile parfumate si cum vi se pare ideea de a descoperi o bijuterie intr-o lumanare- poate ati vrea sa gasiti altceva? :)
Pe 14 decembrie voi face tragerea la sorti si castigatorul va primi o lumanare ROOOOZ , cu o combinatie atractiva de arome :
,,Note de top: căpșuni și citrice; note de mijloc: de nucă de cocos și cuișore; note de bază: vanilie.''
oferita de Lumanaripretioase.
Va astept cu drag!



62 de comentarii:

  1. Imi place aroma de vanilie f mult :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place f mult aroma de vanilie si mi se pare inedita ideea de a gasi la final o bijuterie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb. O idee minunata. Vreau sa participi si eu sa particip la concurs.
    Aroma e nuca de cococs si Splendoarea Craciunului. Nu sunt decisa. Imi plac amandoua.
    Minunata ideea cu bijuteriile.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai mie chiar lumanarile cu aroma de capsuni imi plac, ca ma duc cu gândul la Capsunica mea :) Foarte frumos dar de blog! Multumim! Raluca

    RăspundețiȘtergere
  5. Vanilia sau trandafirii ❤ Mulțumesc pentru posibilitate, au început să îmi placă aceste concursuri...:))

    Este o idee superbă, altfel unii ar ține lumânărica de bibelou..:)) Parcă ar fi un ou kinder pentru oameni mari!:)) Mie îmi plac mult surprizele, indiferent cât de mici! Mereu te vor face să te simți mai bine ca înainte și cu mult mai fericit decât cu un minut în urmă!:) Am simțit-o pe pielea mea!;)

    Pup, Irina! O seară frumoasă! ❤ Și succes tuturor participanților! :) ❤

    RăspundețiȘtergere
  6. Prefer lumanarile parfumate cu vanilie.

    Gasesc foarte draguta ideea unei bijuterii intr-o lumanare parfumata, dar cred ca multa lume prefera bijuterii mai scumpe, mai sofisticate, alese personal. Desi daca ar fi un pandantiv dintr-o piatra de culoarea lumanarii, eu as fi incantata! asa ar fi mai usor de ales in functie de culoarea preferata a celui caruia ii este daruita lumanarea.
    Mi-ar placea si un mic ornament pentru bradul de Craciun sau un martisor sau altceva legat de o anume sarbatoare.

    Claudia H.

    RăspundețiȘtergere
  7. Greu de ales o singura aroma... dar pe primele locuri sunt vanilia, ciocolata, ciresele, aromele de Craciun si citrice... :) Ce frumoase par lumanarile astea... Mi-ar placea sa le testez. Iar ideea cu surpriza in lumanare e foarte faina. Perfecta de cadou! :) Cred ca ar merge si lumanare cu ravas in interior:).
    Adina

    RăspundețiȘtergere
  8. Minunata ideea cu bijuteriile in lumanari. Cum si eu sunt innebunita dupa lumanari mi-ar placea mult sa am una si de acest fel Aromele sunt cele de iarna, cu scortisoara si mere, cu cuisoare si portocala, dar si cele de primavara cu aroma de capsuni si trandafiri. multumim de concurs! Viorica

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte interesanta ideea de bijuterie intr-o lumanare. Oricum, orice surpriza intr-o lumanare este o idee deosebita.
    Cat despre parfumul lumanarii, intotdeauna am preferat parfumurile fresh, florale sau fructate.
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place aroma de vanilie. E frumoasa ideea de un cadou.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi plac aromele de vanilie, scortisoara si nuca de cocos. Bijuterii nu port, asa ca pentru mine surpriza asta nu prezinta interes, dar cred ca e o idee buna, n-or fi multi ca mine

    RăspundețiȘtergere
  12. Ador lumanarelele,Splendoarea Craciunului pare o combinate ...mirositoare, dar imi plac si moirosurile de liliac, trandafir, levanda etc.
    eu nu port bijuterii ,dar imi place cum arata inelul.

    Radu Irina Claudia

    RăspundețiȘtergere
  13. Portocale, my favorite! Interesanta ideea de surpriza, desi nu sunt fan gablonturi!:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce aromă îmi place mie - levănțica. Și menta. Ambele mă relaxează. Și merg cu aroma de cetină, cu sunetul colindelor, cu sentimentul că timpul stă pe loc. Lumânărelele acestea mi se par un dar special pentru multe ocazii, iar bijuteriile sunt oricând o bucurie :).

    RăspundețiȘtergere
  15. Aroma mea preferata e cea de lavanda, liliac.Bijuteriile sunt o idee incantatoare. Ceva de genul: 2 in 1. Ingenios.
    Ramona Beldiman

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu prefer aromele fresh, fructe sau flori. Mi se pare o idee interesanta, o surpriza frumoasa este mereu primita cu bucurie, iar un cadou mic cu atat mai mult! Cred ca o bijuterie mica - oricat de ieftina e ea- merge cel mai bine intr o lumanare parfumata...
    Vizitez cu mare placere blogul de fiecare data cand am putin timp de relaxare...Felicitari!
    Madalina

    RăspundețiȘtergere
  17. Lumânările cu parfum de scorțișoară sau citrice sunt preferatele mele.
    Ce idee grozavă cu bijuteriile cadou!
    Manuela

    RăspundețiȘtergere
  18. Ador mirosul de citrice, lavanda si scortisoara. :) Nu stiam de acest producator de lumanari. Am sa ma uit cu atentie prin magazinul lor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ideea cu bijuteriile in lumanar este waw.Aroma preferata scortisoara si mere dar nu numai sunt fff multe.eu nu stiam de aceste lumanari,auzisem de lumanari cu ravas dar astea le intrece parerea mea.
    multumim pt concurs
    ps:poate am noroc si castig si asa pe 15 e ziua mea :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Mirosul de portocale. de citrice in general.Iar ideea cu podoabele este foarte buna si obiectele sunt tare delicate!
    Mihaela Mihaila

    RăspundețiȘtergere
  21. Interesanta ideea surprizei in lumanare! Ma decid greu in privinta aromei, insa in topul preferintelor sunt levantica si vanilia!
    Elena (Ganduri de acasa)

    RăspundețiȘtergere
  22. Dupa cum vezi eu sunt... ambitioasa si nu ma las... mai particip si aici. Imi plac lumanarelele acestea foarte mult. Aromele de cocos sau de vanilie mi se par foarte faine, iar cea de levantica ramane in topul preferintelor mele.

    RăspundețiȘtergere
  23. Nuca de cocos la un loc cu vanilia este pentru mine o combinatie reusita pe care as alege-o mereu!
    Sarbatori fericite! Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  24. Ca intotdeauna de imbii cu lucruri si arome deosebit de frumoase :) multumim ...

    RăspundețiȘtergere
  25. Complicata alegere.Insa ,as alege cafeaua.Si conform zicalei "calul de dar nu se cauta la dinti" ,as accepta cu mare placere pe oricare dintre pretioase.

    RăspundețiȘtergere
  26. Foarte interesanta ideea cu bijuteria! Cred ca as alege splendoarea Craciunului, dar sigur si bubble gum miroase bine.

    Cristina B.

    RăspundețiȘtergere
  27. M-am uitat aseara prim magazinul lor, din punctul meu de vedere ar putea sa renunte la bijuterii si sa mai scada din pret, costa destul de mult. Sau sa aibe doua variante, una cu bijuterii si una fara, pentru bugete mai subtirele

    RăspundețiȘtergere
  28. maria adriana8/12/14 2:10 p.m.

    Cocos si citrice,sunt preferatele mele! o idee geniala cu surpriza de sfarsit! este o bucurie pentru toti!

    RăspundețiȘtergere
  29. Imi place tare mult mirosul de cafea proaspata, deci o lumanare cu aroma asta ar fi un cadou super... Anca Ifrim

    RăspundețiȘtergere
  30. Imi plac mult aromele de sezon...mere, citrice, scortisoara. Dar, daca e vorba de lumanari parfumate nu mai fac mofturi...imi plac si aromele fructate, si vanilia, si cafeaua...Iar in ceea ce priveste ideea cu surpriza din interior...sunt fan oua kinder...
    Vreau sa te salut cu ocazia asta si pe tine, Irina. Sunt o admiratoare a blogului tau de sapte ani , dar nu am comentat niciodata. Concursul asta m-a scos din barlog. Felicitari pentru tot ce faci. Esti oaza mea de relaxare...!!!
    Luiza M.

    RăspundețiȘtergere
  31. O idee frumoasa, asa cum ne-ai obisnuit! Desi imi plac mirosurile florale, in sezonul rece, mai ales, prefer aroma de mere si scortisoara sau cea de brad!Am gasit astfel de arome si in magazin, dar de cele promovate de tine aflu abia acum!Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  32. Dintotdeaun prefer vanilia :)
    Iar ideea de a gasi o mica bijuterie in lumanare e tare draguta :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Aroma preferata la lumanari este de vanilie. Cat priveste ideea de a descoperi o bijuterie...este minunata. Carei femei nu-i plac bijuteriile?

    RăspundețiȘtergere
  34. Ador mirosul de lavanda,iti da o stare de bine, relaxare,te duce cu gandul intr-o lume de vis,iar daca as gasi acolo o urare,un gand,un ravas sau de ce nu si o bjuterie ,visul ar fi complet.Cred ca fiecare femeie se bucura de orice atentie primita ,fie ea cat de mica.Multumim pentru concus!

    RăspundețiȘtergere
  35. Citrice, cafea, lavandă. Faza cu bijuteriile e ingenioasă, sigur te convinge să arzi lumânarea în caz că nu te-ai îndura :)).

    RăspundețiȘtergere
  36. Foarte drăguţe lumânările, par de calitate. Ideea unei bijuterii-cadou este una foarte bună.
    Referitor la arome, imi plac mirosurile de liliac, lacramioare dar si cele specifice iernii (vanilie, scortisoara, portocale).
    Mulţumim mult pentru ca te gandesti la cititorii tai!
    Olivia.

    RăspundețiȘtergere
  37. Imi place aromele florale. Ideea unei bijuterii in lumanare este inedita! Din punctul meu de vedere, efectul-surpriza este maxim pt o doamna/ domnisoara. Multumiri pt concurs! Camelia D.

    RăspundețiȘtergere
  38. Imi place la nebunie ideea de lumanare cu o mica surpriza inauntru, e un cadou foarte dragut si cred ca oricine ar primi-o ar aprecia. Iar aroma specifica Craciunului, mar, scortisoara, portocale...mmm ��. Sarbatori fericite, Raluca Raita

    RăspundețiȘtergere
  39. Prefer mirosul de lavanda,cel de brad si cel de vanilie.
    E minunata ideea de a gasi o bijuterie in lumanare e superba, mai ales daca vrei sa faci o surpriza cuiva.
    Multumim pentru acest concurs inedit.Irina Huludet

    RăspundețiȘtergere
  40. Par f faine lumanarile, eu insa as prefera sa gasesc un citat, un mesaj, un mic obiect decorativ:) (asta cred ca nu e posibil datorita dimensiunii f. mici) - de ex in cel pentru Craciun-un mic mos craciun, un mic glob..., sau pur si simplu un citat despre Craciun:)

    RăspundețiȘtergere
  41. In decembrie 2008 am intrat prima data pe blogul tau. Si stii ceva? Aveai tot dar de blog. Imi amintesc perfect, ca a fost unul dintre primele bloguri citite de mine.
    Se pare ca anii nu te-au schimbat si ai ramas la fel de generoasa.
    Te apreciez, sa stii! Nu e usor sa te mentii atatia ani scriind frumos si sincer cum faci tu, fara sa te folosesti de tot soiul de mizerii, cum fac atatia altii in cautare de atentie.
    Cat despre lumanare, o aroma de vanilie sau nuca de cocos se potriveste in orice anotimp.

    RăspundețiȘtergere
  42. Mie imi plac lavanda si lacramioarele (margaritarii). Nu-mi place ideea de gablont (ridica in mod inutil, dupa parerea mea, pretul lumanarii) asociata cu lumanarea, care pare de calitate. Mi-ar placea sa gasesc, in schimb, in interior un citat inspirat.
    Cristina P

    RăspundețiȘtergere
  43. Ideea de a pune o surpriza e ... surprinzatoare. Imi place. M-a facut sa zambesc larg (ceea ce in zilele astea gri e lucru de pret).
    Nu conteaza foarte mult ca nu sunt bijuterii scumpe sau ca nu-s alese de mine sau pentru mine, e ca un cadou intr-un cadou.
    Aromele preferate? Citrice, mere, sau ceva proaspat.

    RăspundețiȘtergere
  44. Cocos, portocale, scortisoara, vanilie sunt aromele mele preferate, enumerate in ordine aleatorie!Bijuteria este o idee foarte ingenioasa si cum mie imi plac foarte mult surprizele m-as bucura nespus oricare ar fi ea!Multumesc!Lela

    RăspundețiȘtergere
  45. Imi place foarte tare combinatia dintre vanilie si cocos. Iar ideea de bijuterie surpriza mi se pare minunata. Ce te poate bucura mai mult decat o atmosfera parfumata si un cadou pe masura? :)

    RăspundețiȘtergere
  46. Mie imi place aroma de vanilie si desi nu port bijuterii idea de a gasi o bijuterie mi se pare tare draguta si originala. Oricum lumanarile sunt foarte frumoase in primul rand pt aromele deosebite si bineinteles design. Bucurii! Andrei Andreea

    RăspundețiȘtergere
  47. Interesanta chestie cu aceste lumanari....mie imi plac cele cu miros de rasina plus alte combinatii...cat despre bijuterie, eu nu port, e buna de facut cadou....sau mi-o ia sora mea:D.....Sarbatori fericite....

    RăspundețiȘtergere
  48. Şi eu aleg întotdeauna o aromă de citrice, dar nici scorţişora nu o ocolesc. Şi parfumul merelor îmi place.
    Cât despre ideea unui cadou, cine are reţineri să-l primească. Şi este foarte inedită într-o lumânare.

    RăspundețiȘtergere
  49. Prefer aroma de vanilie si mi-ar fi placut sa gasesc ca surpriza podoabe mici pentru brad: stelute, ingerasi, globulete, oameni de zapada, ceva legat de iarna si sarbatorile ei.

    RăspundețiȘtergere
  50. Imi plac lumanarile parfumate, in special cele cu miros de portocale, scortisoara, vanilie - in special toamna tarziu si iarna - cand e tare placut sa stai in casa, in fata focului si un miros placut sa te binedispuna! Ideea cu bijuteria este interesanta, fiind o placuta surpriza sa gasesti ceva dragut cand lumanarea se topeste.
    Felicitari pentru blog, e din ce in ce mai interesant!

    RăspundețiȘtergere
  51. Cred ca aroma de portocale e pe primul loc, urmata indeaproape de vanilie si scortisoara. Cat despre bijuterii, nu sunt mare fan, dar e o idee frumoasa si sigur as arde lumanarea ca sa gasesc surpriza, ca altfel as pastra-o mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  52. ...aleg aroma citricelor...potrivita si acestui anotimp...Ideea de a gasi o bijuterie in interior mi se pare originala si iti da o bucurie in plus...Draga Irina,iti doresc sa poti realiza tot ce ti-ai dorit in perioada aceasta si sa ai sarbatori cu multe binecuvantari de sus...

    RăspundețiȘtergere
  53. Arome preferate: lemnoase, cafea, scortisoara, flori de liliac, bujor, frezie.
    Foarte faina ideea cu bijuterii in lumanare. Ar mai merge si vouchere cu reduceri pentru urmatoarea comanda :)

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna Irina!:)
    Simpatica,inteligenta idee si mai e si bio!!Multumim pentru frumoasa prezentare!
    Toate aromele au farmecul lor...:)
    Mihaela V.

    RăspundețiȘtergere
  55. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  56. Aromele mele preferate sunt cele de lacramioare si lavanda. Imi surade ideea cu bijuteriile...imi plac foarte mult surprizele si chiar daca nu le-as purta (eu nu port cercei) mi-ar face o deosebita placere sa le daruiesc mai departe, ca un dar de Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  57. Andreea Lung12/12/14 9:29 a.m.

    Aroma preferata este cea a cafelei, dar ma incanta si lavanda,menta...e f reusita ideea de a gasi ceva intr-o lumanare!!!! super!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. Cred ca aroma de citrice: lamaie sau portocala. Cel putin acum de sarbatori :)
    Ideea de a gasi o bijuterie nu poate decat sa ma incante, normal :)

    RăspundețiȘtergere
  59. Toate darurile tale de blog au fost minunate si acesta intra pe aceeasi linie ...
    La o lumanare mi-ar place sa emane aroma de flori de tei si de salcam:).Cam greu de gasit ...dar nici cele clasice pe care le -ai prezentat deja aici nu-mi displac,dimpotriva as sta cuminte intr-o casa aromata! Cat despre surprizele biju' ,chiar daca nu le-as pastra pentru mine tot as as gasi o fetita care sa se bucure!Dar din dar se face Rai!Multumiri! Laura R.

    RăspundețiȘtergere
  60. ce idee minunata! imi plac toate miresmele la lumanarile parfumate, dar iarna prefer vanilie, portocale, scortisoara!

    RăspundețiȘtergere
  61. Mai sunt 5 minute si va fi 14 dec:)...Imi plac aromele dulcege de la o vreme, vanilia in mod deosebit. Superba ideea cu bijuteriile, as astepta si eu ca si fetele tale sa vad surpriza:).

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.