duminică, martie 08, 2015

♥ Fericire in 53 de saptamani ♥ - 10/ 53

Revin cu fericirea in 53 de saptamani, cu speranta ca voi reusi sa fiu constanta.
Desi zilele par banale si parca mereu la fel, sunt multe mici momente de fericire pe care trebuie doar sa deschid ochii ca sa le vad si sa ma bucur de ele.
Din saptamana ce a trecut :

1.O cana cu sucul meu preferat (nu, nu e natural, hihi, va las sa ghiciti ) si sosetele mele verzi


2. Un sal crosetat in ,,patratelele bunicutei" redescoperit intr-un fund de dulap. Cumparat in anii 90 de la un magazin de second.


3. Cer albastru printre nori.


4. O plimbare in cautare de crengi pentru ,,pomisorul de Paste". Motanila, zis Portocala s-a plimbat cu mine exact ca un catel.


Si un cuvant de tinut minte pentru saptamana care vine:

,,In orice petrecere a ta straduieste-te sa petreci asa cum place lui Dumnezeu, adica cu duh pasnic si smerit; nu osandi pe nimeni si nu necaji pe nimeni, straduindu-te, dupa porunca apostoleasca, ca cuvantul tau sa fie dres cu sarea duhovniceasca.
Nu fi ca o musca suparatoare, care uneori zboara de colo-colo fara nici o noima, iar uneori inteapa, sacaindu-i pe toti, ci fii ca o albina inteleapta, care primavara si-a inceput cu osardie lucrul sau si spre toamna a termi­nat fagurii de miere.,,

( Sfântul Ambrozie de la Optina, Învăţături duhovniceşti, Editura Sophia, 2010)

Va urez o saptamana cu multe momente fericite! 
 

22 de comentarii:

  1. Irina si eu am un motan asemanator cu al tau, care are aceleasi obiceiuri sa se ia dupa mine cand merg la plimbare cu cainele:))). Cu prima poza m-ai dat gata pentru ca verdele este culoarea mea preferata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce ciubotele faine ai! Salul este minunat, e suuper, o comoara, l-as vedea mai mult ca un pled care inveseleste o camera:). O saptamana senina si fara nori!

    RăspundețiȘtergere
  3. Şalul este minunat, dar mă întreb ce o fi sucul acela. Oare, rodie, deşi ar fi mai roşu? Poza cu cerul este frumoas[, sigur nu ai făcut fotografia vineri. La mine săptămâna a fost cam zapăcită, sperăm la una mai aşezată, ceea ce vă doresc şi vouă. Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase toate pozele!!!
    In cana e coffe???Asta banuiesc eu, in orice caz cana este foarte draguta si abia astept sa fie rezolvat misterul cu ce este in ea!!!
    O saptamana faina!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va pup pe toti, parca simt aerul rece si curat!Ce culori vii au ciorapii tai, de primavara:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred că e Pepsi. Spunea Irina cândva că-i place și că bea ocazional. Eu sunt cititoare veche. :d. Îmi plac șosetele verzi și pisicul. Al nostru s-a dus... Încă plâng după el. În mai se fac 2ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihi, da, e pepsi
      da de ce nu va luati alt pisic?

      Ștergere
    2. Irina, apartamentul în care stăm e foarte mic. Când ne-am mutat eram doar noi doi, fără copii. În plus copiii sunt încă mici, parcă n-am energie să mă ocup de încă un suflet. Poate când o să ne mutăm. Deși un alt animăluț nu înlocuiește pisicul meu negru și drag. Tare mult am ținut la el.
      O săptămână ușoară!

      Ștergere
  7. Imi plac mult pozele! In special cea in care bate vantul! Culoarea verde si sugestia de cola... :) O saptamana frumoasa! Ioana

    RăspundețiȘtergere
  8. FRUMOS,FRUMOS ,FRUMOS.....doar atat...te pupa ,claudia

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce mi-a rămas în minte a fost poza cu șosetele și ceaiul . Șostuțele sunt minunat , au o culoare fantastică ! Ceaiul . . . aș zice că e ceai verde , da' nu-s sigură ( cred că e și din cauză că trebuie să se " asorteze " cu ciorăpeii =) ) .

    RăspundețiȘtergere
  10. Răspunsuri
    1. What ?????????????? Nici prin minte nu mi-a trecut să spun . . . Deci PEPSI . . . :)

      Ștergere
  11. Ce mare s-a făcut Portocală! Dar parcă îl dăruisei cuiva sau am reţinut eu greşit? Îmi plac cizmele, şalul, şosetele şi cum era firesc, cana! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihi, asta e alt portocala, s-a pripasit la noi asta iarna si l-am pastrat, ca nu mai sunt soareci in zona de cand e la noi :)

      Ștergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua,
    Ma numesc Galatanu Marinica si va deranjez pentru doua minute cu rugamintea sa postati cateva randuri pe blogul d-voastra, despre copilasul meu, Nicolas Galatanu care sufera de ATROFIE MUSCULARA SPINALA TIP 2 si avem nevoie de suma de 33.000 de dolari pana la data de 20 aprilie 2015.Operatia de celule stem are loc in Thailanda la clinica BETTER BEING din Bangkok.Sigura speranta sunteti d-voastra si va multumesc pentru acordarea citiri mesajului meu.
    Mai multe detalii le gasiti pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/nicolas-galatanu/
    Astept un raspuns de la d-voastra pe adresa de e-mail: cleopatra_m1@yahoo.com sau la nr de telefon 0754.764.595

    RăspundețiȘtergere
  14. Vai...Minunea aceea de shal este din anii 90?cat de bine s-a pastrat si banuiesc ca este foarte cosy asa-i?
    Canuta este minunata,atat de vesela si primavaratica....Sa sti ca ador cizmulitele tale...am s aimi iau si eu cizmulite..am vazut unele negre cu buline albe..asa frumoase si dragalase ca ale tale nu am vazut...
    motanelul este un scumpicios..si dupa cum se vede..un rasfatat
    Sa ai parte de asa saptamani si in celelalte 43 care au ramas...
    te pup!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.