luni, iunie 08, 2015

Jurnalul de azi

Jurnalul a fost adus  in blogosfera romaneasca de Corcodusa.
  
 
 
 
PENTRU ASTAZI...  
luni, 8 iunie 2015, ora 15.15
 
♥  Afara...
e cald.Mi se pare mie sau va fi o vara calduroasa, cum n-a mai fost de vreo doi ani incoace?Recunosc ca nu ma plang :)). Am montat deja piscina in curte si fetele sunt in al 9 lea cer.
 
 
Ma gandesc ...
ca nu am scris de mult pe blog, in general din lipsa de timp, dar si de dispozitie.

 
Sunt recunoscatoare...
pentru vara.


Din bucatarie...
...ma gandesc la ce as putea gati de post. Azi a inceput postul Sf. Apostoli si dureaza toata luna.Nu stiu daca voi reusi sa il tin pe tot, dar mi-am propus sa nu mananc carne(sunt multe dezlegari la peste), si sa tin miercurile si vinerile.


Ce mai mesteresc/creez...
am o gramada de proiecte in lucru, unele urgente. Crosetez niste semne de carte, mai fac cate un rand la sal si am inceput partea de sus pentru o rochita combinatie material- tricotaj.


Intentionez  ...
ca saptamana aceasta sa ma detasez de orice are legatura cu serviciul si sa ma gandesc putin la mine.Profit ca sunt in concediu :).
  

Citesc...
bloguri, ca am ramas in urma cu lectura blogurilor mele preferate.

 
Sper/imi doresc...
 sa pot tine acest post macar atat cat mi-am propus.


Abia astept ...
sa mai plantez niste flori. Trandafirii de dulceata au inflorit foarte abundent, dar i-am cules si am facut dulceata :)), bujorii si lupinii s-au trecut, asa ca nu prea mai avem flori in curte.


Am invatat ...
ca toate se rezolva pana la urma, cu ajutorul lui Dumnezeu si cu rabdare.


Prin casa...
e racoare si miroase a crini.


Un citat preferat pentru azi...
,,E nevoie de mult exerciţiu ca să fim buni şi acest exerciţiu se numeşte asceză în Biserica noastră. Această luptă, acest exerciţiu permanent presupune un efort conştient şi liber de a răstigni în noi pornirile egoiste şi chiar fireşti (când sunt după firea căzută) pentru a face, în schimb, poruncile lui Dumnezeu.
Noi nu facem poruncile ca să fim buni, ci ca să avem în noi prezenţa, puterea şi lucrarea Celui Bun! Atunci El va lucra cu noi, prin noi, pentru noi, spre bucuria noastră şi a celor din jurul nostru!
Când căutăm virtuţile, putem cădea în mândrie sau deznădejde. Când Îl căutăm pe Domnul, Care e ascuns în poruncile Lui, nici un pericol nu ne paşte. Până învăţăm asta, cam avem de suferit!." 
Maica Siluana

Unul din lucrurile mele preferate...
sa fac curatenie
 
O fotografie de astazi...
 
avem si catel :)
 
 
 

Un comentariu:

mikaela spunea...

Dulce tare catelusul.