luni, octombrie 26, 2015

Provocarea de octombrie: caminul tau, un colt de rai! {saptamana 3, 2015}



Saptamana 3
19-25 octombrie- Continuați să țineți lumânarea aprinsă, muzica pornită, și adăugați câteva momente plăcute petrecute împreună cu familia.
 
Faceți o petrecere cu perne în sufragerie- aduceți toate păturile și pernele din casă și simțiți-vă bine împreună cu copiii sau cu soțul (sau cu toții  :)) )!Bucurați-vă de o seară liniștită, cu ciocolată fierbinte și/sau popcorn cu caramel. Chiar dacă locuiți singură puteți face asta.
Oferiți câte un geste de afecțiune și de încurajare fiecărei persoane din casă...și ca o provocare dublă, faceți asta zilnic ! :) În timpul momentelor petrecute cu familia întrebați-i ce părere au de această provocare. Le face plăcere?E de ajutor?E ceva ce ar dori să fie făcut altfel? Dăruiți familiei voastre niște urechi care ascultă.Veți fi binecuvântată prin reacția pozitivă pe care o veți primi!
Saptamana aceasta lucreaza la bunatate si bucurie.
 
Nu stiu cat am reusit sa fiu bucuroasa si buna in aceasta saptamana (apropo, de ce o fi asa de greu sa fii bun? ), dar in schimb am petecut niste momente foarte frumoase in familie.
Vineri seara ne-am cuibarit cu totii pe canapeaua din sufragerie si ne-am uitat la ,,Inside Out", un film de animatie foarte dragut, din care, adulti si copii deopotriva, putem invata cate ceva despre emotii.

Sambata ne-am gandit sa profitam de ultimele zile calde si aurii de toamna, asa ca am plecat intr-o mica excursie la m-rea Suzana. Valea Teleajenului e minunata toamna - e ca si cum ai calatori printr-un tablou. Vremea a fost amestecata- si nori, si soare- dar a fost frumos sa vad atatea nunante de auriu, verde si portocaliu acoperind muntele. Manastirea- o oaza de liniste, unde ne-am inchinat cu drag la moastele Sf. Mina.

 Voi cum ati raspuns provocarii de saptamana aceasta?







Niciun comentariu: