miercuri, octombrie 21, 2015

Yarn Along


 E miercuri, e Yarn Along.




Lucrez la o pereche de sosete pentru cineva, sper ca saptamana asta sa le termin, desi s-ar putea ca obiectivul sa fie putin nerealist :). Dupa sosete urmeaza o pereche de manusi, cu aceeasi lana (e un set). 
Seara o pun pe Ilinca sa-mi citeasca din cartea lui J.C. Maxwell  -,, Talentul nu este suficient", si discutam pe marginea lecturii. Ma gandesc s-o ajut sa-si faca un fel de ,,jurnal motivational" in care sa-si noteze citate de folos.Cum ar fi :
,,Exista doua feluri de oameni pe lumea asta : cei care vor sa faca tot felul de lucruri si cei care nu vor sa faca greseli" :)
Cred ca nu e niciodata prea devreme sa-ti incepi dezvoltarea personala :).
Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?

 

12 comentarii:

  1. Vai ce frumoos!!! Esti o sursa de inspiratie pentru mine in muuulte, muulte privinte. Iti doresc numai bine si ma bucur enorm ca te cunosc chiar daca doar...virtual. Multa sanatate intregii tare familii! O zi binecuvantata sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Irina sunt curioasa ...voi aveti televizor acasa ???? Daca da , cum manageriezi accesul fetelor la programe tv. Pentru noi e o lupta continua. ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. avem tv doar in living, dar nu avem cablu.In timpul saptamanii nu prea il deschidem, decat uneori, la stiri. In uichend ne mai uitam impreuna la filme de familie, sau fetele isi aleg un film si se uita pe laptop.Nu prea avem timp de tv, vin obosite de la scoala, au lectii , iar la sfarsit de saptamana se joaca , citesc sau invata.

      Ștergere
  3. HIHI, dar in cazul rar in care cele doua tendinte apar impreuna, cred ca este si mai greu. Se poate si sa vrei sa faci multe si sa ai si teama de greseala in acelasi timp. Culorile din pozele, sosetele si trandafirii tai sunt foc de frumoase si asortate toamnei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cei care se tem de greseala vor sa faca lucruri, dar nu le fac, pe cand ceilalti actioneaza.Si eu am o tendinta perfectionista, dar am incercat sa ma autoeduc de-a lungul anilor.

      Ștergere
  4. de citit eu citesc profesional dar si carti de educatie financiara, si de lucrat acum cusui o rochita pt Haloween (se duc la scoala costumati).

    E faina ideea de a citi si discuta cu copilul! Ca o completare, seful meu (studii universitare britanice) spune: doar cine nu munceste nu greseste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am gasit ghem din acesta in culori deschise. E mai scump, dar e de efect.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place foarte tare citatul:), foarte bun pentru orice copil perfectionist si orice mamica obsedata de control:)

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.