luni, octombrie 21, 2019

Caminul tau, un colt de rai!- Resurse pentru saptamana 4

♥   

SAPTAMANA 4
 MA ODIHNESC
 
Esti obosita?Te simti...
...secatuita fizic, psihic si emotional?Simti ca nu mai faci fata aglomeratiei si problemelor zilnice?E timpul sa te odihnesti, sa-ti recapeti puterile, sa te refaci!
Saptamana aceasta pun odihna  pe lista de prioritati
 ma organizez astfel incat sa pot dormi mai mult
imi iau scurte momente de respiro de-a lungul zilei 
 Provocarea saptamanii
cand ajungi acasa de la serviciu fa-te comoda, pune-ti o muzica linistitoare, roaga-i pe toti sa te lase 10-15 minute si intinde-te in pat( eventual cu niste felii de castravete pe ochi :)) ).Incearca sa te relaxezi sau chiar sa dormi putin.

Irina


5 comentarii:

  1. Am venit secatuita dupa o zi grea la job. Am mancat in fuga o varza sleita in timp ce copchilul urla. Dar mai incerc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))Cam asa si la mine, dar mai insist..poate le momesc cu castraveti pusi pe ochi :))

      Ștergere
  2. In loc de o rutina zilnică, ce si aia pune un stress in plus pt ca simți ca ai mai ratat un lucru daca nu-l faci, cel mai bine e sa te adaptezi dupa cum e ziua, una mai nebuna cand totul e haos, si o alta normala cand poti sa te relaxezi. Ne luam dupa vorba inimii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. flexibilitata este foarte necesara, e adevarat.Nu trebuie sa fim rigizi in planurile noastre,dar nici sa le abandonam sub diferite pretexte.Eu am observat la mine ca, de multe ori piedica este mentala - aman, mi-e lene, parca as face altceva- nu ca n-as avea timp pentru un anume lucru.Dar depinde foarte mult si de ,,anotimpul,, vietii in care te gasesti- cand esti singur e una, cand ai copii mici, alta cand ai copii mari.

      Ștergere
  3. https://narciseincasa.blogspot.com/2019/10/caminul-tau-un-colt-de-rai-saptamana-4.html

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.