miercuri, noiembrie 06, 2019

Caminul tau, un colt de rai!Incheierea provocarii din 2019


Iar inchei provocarea cu intarzaiere, zici ca e un facut!:) Sper ca v-ati bucurat de acest octombrie frumos si ca a fost o ocazie sa va ingrijiti mai mult de voi si in special de sufletul vostru.
Pentru mine a fost o saptamana frumoasa, dar trista, deoarece un om drag si frumos, pe care l-am cunoscut acum multi ani - Mircea Stanciu, a plecat dintre noi :( . Sotia lui, Anca, scria pe un blog minunat - Viata la tara . Daca nu ati trecut pe acolo, va recomand, e o bucurie pentru suflet. Imi amintesc cu drag de perioada in care ne-am cunoscut - eram cu mult mai tinere, copiii erau mici, cu totii eram sanatosi si parca nu ne gandeam ca vor urma si nori negri pe acel cer senin .Oare cand s-au dus anii? :(
Plecarea lui m-a facut sa ma gandesc la multe si a coincis cumva cu ideea mea de a incepe provocarea referitoare la cele 12 discipline spirituale. Mi-am dat seama , a cata oara?cat de scurt e timpul nostru pe pamant si cat de des uitam sa ne bucuram de Dumnezeu , de cei dragi si de viata, fara a ne lasa inrobiti de grijile si lucrurile lumii acesteia. E asa de important sa ne stabilim prioritatile, sa lasam la usa casei grijile trecatoare si sa transformam caminul nostru intr- un mic colt de rai nu neaparat in sens fizic, ci in sens spiritual. E casa noastra un loc in care domnesc iubirea, pacea, armonia?E un loc in care sa crestem interior noi si toti ai nostri?E un loc al rugaciunii si al prezentei lui Dumnezeu, din care sa plece incarcati pozitiv toti cei care intra?
Daca nu, cu siguranta ca trebuie sa luam hotararea de a trai altfel ca pana acum si sa punem inceput bun vietii noastre.

La provocarea lunii octombrie au participat :
Ancuta de la Cuibul Ancutei
Andreea de la Floarea Casei
Laura de la De zi cu zi
Luiza de la Spre portile raiului
Fiindca au fost doar patru persoane am facut o extragere de biletele si castigatoarea este Andreea de la Floarea Casei.



Va multumesc tuturor pentru participare!
Cu drag,

 


3 comentarii:

  1. Uaaa, ce surpriza plăcută! Am văzut comentariul pe blogul meu și nu înțelegeam despre ce dar e vorba asa ca am zis sa intru aici și uite ce vad! Ești o scumpa,îți mulțumesc! A fost o experienta foarte plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMNEZEU SA-L IERTE....ne lasam coplesiti de cele pamintesti..si ne indepartam de ceea ce e mai important...Sufletul.

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.