luni, ianuarie 06, 2020

Jurnalul saptamanii { 2020 : s.1 /53 }



♥ PENTRU SAPTAMANA...
  • 1 din 53
  • 30 decembrie 2019- 5 ianuarie 2020

♥ VREMEA...
e calduroasa pentru aceasta perioada a anului, nici urma de ninsoare.Ziua a fost mereu peste 0 grade, noaptea a scazut, dar maxim -3,-4 grade.

♥ MA GANDESC ...
la cum vreau sa-mi reorganizez biroul unde imi petrec timpul citind sau scriind.Vad ca in ianuarie da in mine cheful de roz :)), asa ca mi-am cumparat de la Pepco cateva accesorii pink :)).Biroul e alb , cu sertare verzi, si intentionez sa-l fac alb cu roz sau cu rosu, inca nu sunt hotarata :), folosind niste autocolant. Mai am in plan sa cumpar niste rafturi de la ikea, ca sa reorganizez niste lucruri.
Biroul meu e la noi in dormitor, si e spatiul unde dimineata imi beau cafeaua si citesc, imi scriu agenda sau ma rog, asa ca vreau sa fie un coltisor cat mai placut si mai atractiv.





 ♥ SUNT RECUNOSCATOARE PENTRU...
zambilele care cresc iarna in ghiveci, e asa de placut sa am cate una pe birou sau pe pervaz.




 ♥ UNUL DIN LUCRURILE MELE PREFERATE...
iarna, in casa, cu pisici si fire de tricotat :)


sursa imagini- pinterest.com

 ♥ CE MAI MESTERESC/CREEZ...
 la jurnalul meu de rugaciune.As vrea, pentru el, un caiet mecanic mai dragut decat cel pe care il am acum, dar n-am gasit nimic la noi, deocamdata si cred ca o sa-i fac eu o coperta asa cum imi doresc. Ma gandesc la ceva in genul asta, mi-a placut foarte mult :


realizat de  woodlandcottagefarm- etsy.com


♥ CITESC/MA UIT/ASCULT...
Incep anul cu cartea Priscillei Shirrer ,,Rugaciunea fierbine,,.O citesc din nou, pe indelete, fiindca as vrea ca anul acesta nu doar sa citesc despre rugaciune, ci sa ma rog, iar aceasta este o carte foarte practica, care te pune la treaba.



 ♥ UN CITAT PREFERAT...


 ♥ DIN BUCATARIA MEA SAPTAMANA ASTA...

...friptura de Revelion...


... am mai avut sarmalute in foi de vita, piftie de porc si salam de biscuiti, facut dupa o reteta pe care am vazut-o pe Paprika :)

 ♥ MI-A PLACUT...

 cutia asta de la ikea, am pus ochii pe ea :))


ikea.ro


 ♥ PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE...
sa termin aceasta postare pe care am inceput-o ieri :)).In rest , nimic deosebit - treburile casei, lectura si poate ceva tricotat/crosetat. Vreau sa postez primul  Yarn Along pe anul asta :)


 ♥ O FOTOGRAFIE/MAI MULTE DE SAPTAMANA ASTA ...

  ...masa de Revelion..



.....primul apus din 2020


.....pisici :))






Va doresc o seara minunata si multumesc pentru vizita!
Irina


!Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol poti il poti impartasi altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, poti vizita si aprecia pagina de Facebook sau pe cea de Instagram a blogului.

 



21 de comentarii:

  1. La mulți ani! Un an nou fericit și împlinit! La cât mai multe postări care pe mine mă încarca pozitiv și abia le aștept . Spor în toate! Florile roz de unde sunt cumpărate? Oana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, Oana!iti doresc si tie un an bun!am cumparat florile de la un magazin chinezesc , sunt foarte frumoase si ieftine- am dat 22 de lei pe ele, intentionez sa mai cumpar, ca imi plac mult :).

      Ștergere
  2. Ce iti da tie putere? ce te motiveaza sa nu renunti la rugaciuni? Te admir pentru frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. An Nou cu bucurii, sanatate, liniste, pace, impliniri si mult bine! Domnul sa va dea tot ce va e de folos! La multi ani frumosi, la fel ca si postarile pline de inspiratie si de frumos..
    Le iau pe rand pe cele mai vechi, pe capitole, sunt tare interesante si ma regasesc in multe...
    Doamne ajuta! Un an binecuvantat! Bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am eu doua cutii de alea de la Ikea, de un an si ceva. Sunt foarte mari si incapatoare, eu tin cu succes bibliorafturi in ele si nu se vad urat:)
    Imi place la tine si eu am inceput un sal nou, dar n am apucat sa fac nicio poza:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. abia astept sa merg la cumparaturi :)).M-am hotarat sa-mi cumpar si birou :))

      Ștergere
  5. Foarte fain la tine! Și eu îmi doresc un colţișor pentru mine, însă nu știu unde să-l fac și cu ce, nu am birou, am doar o masă la care mai scriu... Plus nu aș știi unde să fac acest colţ, în dormitor e prea cald, în living prea frig... :)) dileme existenţiale :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu l-as face in dormitor, daca e sa ma intrebi :).In living mai vin musafiri, poate nu vrei sa strangi totul de cate ori apare cineva

      Ștergere
  6. La multi ani! Un an nou cat mai bun!
    Tare draguta e acea instalatie!
    Caiet mecanic ca cel din poza nu am vazut online(cel putin la noi) dar am dat peste blogul acestei doamne care vad ca face la comanda si par destul de simpatice http://crystinahandmade.blogspot.com/
    Nu o cunosc, scuze daca se considera reclama, l-am gasit la un search pe google.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nominalizare leapsa muzicala!

    https://autenticblog2019.blogspot.com/2020/01/leapsa-muzicala.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar fain la tine, primitor! Mă bucur că ai un spațiu numai al tău! Mie mi-ar mai trebui o cameră pentru asta... Încerc să închid ochii când e vorba de papetărie, e una dintre slăbiciunile mele! 😅

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei, nici mie nu mi-ar strica o camera doar pentru mine :)), dar nu-mi doresc neaparat, prefer sa-mi organizez bine spatiul pe care il am acum.

      Ștergere
    2. Nu doar pentru mine, dar ca spațiu ar fi necesar; avem doar 2 camere, una e a copiilor acum, cealaltă e sufrageria; se înțelege că n-am unde să-mi fac un colț al meu... nu am nici balcon, că așa ar mai fost o soluție. Oricum, e bine că e, alții nu au nici atât, așa că mai bine nu mă plâng.

      Ștergere
    3. e ok sa-ti doresti un spatiu pentru tine.Faptul ca ai constatat ca locuinta voastra poate e cam mica nu inseamna ca te plangi.Sa stii ca nici la noi nu e mare spatiul, casa noastra e micuta si suntem multi :).O sa pun niste poze mai incolo sa vezi cum m-am organizat eu.Da, balconul ar fi fost de ajutor, cu siguranta.

      Ștergere
  9. Eh, am publicat primul comentariu cu profilul de blogspot, lasă-l așa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu ma intorc incet la blog dar nu cred ca am impulsul necesar sa scriu jurnalele săptămânale, am in gând niște recenzii de cărți și poate câteva crâmpeie de viață :)

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani...iti doresc ca si in anul acesta sa ne bucuri cu multe postari pline de inspiratie ....si multe bucurii ,impliniri pe plan profesional

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.