luni, iulie 20, 2020

Inspiratie pentru bucataria mea



pinterest

Alta data cautam idei si inspiratie in revistele de amenajari interioare, dar acum e suficient sa dai o cautare pe pinterest si gasesti o multime de imagini frumoase. La moda azi sunt bucatariile minimaliste, de inspiratie nordica, in culori foarte deschise.Desi imi plac si cred ca sunt foarte luminoase, pe mine ma atrag bucatariile rustice, in culori calde si cu mobila de lemn..

pinterest


Spoturile care lumineaza blatul, dar si deasupra dulapului, ajuta foarte mult intr-o bucatarie intunecoasa, cum este si a mea

pinterest


Mesele cu blat de lemn dau o atmosfera calda

pinterest

La fel si bancutele incarcate de perne moi si pufoase :)


pinterest

Plantele verzi si  figurinele de ceramica  invioreaza blatul de bucatarie

pinterest


Perdelutele in culori vesele, cu dantela sau cu flori subliniaza aspectul rustic

pinterest

pinterest


Deasupra dulapurilor putem decora cu luminite, vase frumoase si plante verzi .Imi place si covorul vechi de pe jos.


pinterest

Un blidar sau cateva rafturi pentru vesela ne fac sa ne simtim ca in bucataria bunicii :)

pinterest

pinterest


Voi ce stil preferati in bucatarie?

Irina

  Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol poti il poti impartasi altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, poti vizita si aprecia pagina de Facebook sau pe cea de Instagram a blogului.

8 comentarii:

  1. Vaaai, ce frumoase sunt toate! Nu știu cât de ușor de întreținut or fi, dar frumoase foc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt mai usor de intretinut decat mobilele albe, asta e sigur :))

      Ștergere
  2. Irina,la mine este mobila rustica,e facuta la comanda acum 9 sau 10 ani,arata si acum impecabil, uneori cand ma plictisesc,ma joc cu tot felul de decoratiuni colorate ,stiu ca asta o sa fie la moda si peste 10 sau 20 de ani,clasicul e clasic.Stiu ca sunt la moda acum ,bucatariile si in general mobilierele deschise la culoare,imi plac si mie,dar nu putem schimba tot asa dupa noua moda:).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa este, pana la urma nu conteaza moda, ci sa te simti bine in casa ta

      Ștergere
  3. Eu am o bucătărie extrem de simpla, cu corpuri doar jos, alba, nimic deschis. Am hotărât așa pentru că în apartamentul unde am locuit înainte am ales o mobila cu inspirație rustică iar combinația dintre praf (care e nelipsit in tara asta oriunde te-ai afla) și aburul de la gătit o făcea tare greu de curățat...mai ales că aveam farfurii și tot felul de accesorii. Da, sufletul îmi înclina spre stilul din poze însă am ales ceva comod, clasic (chiar banal) la înfățișare dar pe care mi-am permis sa o accesorizez in fel și chip. Am fereastră deasupra chiuvetei și acolo am pus niste storuri dintr-un material gen shabby chic. Album se curata foarte ușor contrar aparențelor! Delia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, din cauza prafului nici mie nu-mi place sa am prea multe chestii la vedere.Eu am separat aragazul cu hota intr-o camaruta care se inchide cu usa, tocma ca sa nu mai aburesc peste tot.La mine ar fi imposibil sa am dulapuri doar jos, nu ar incapea totul :)).Ce dragut ca ai fereastra deasupra chiuvetei, e foarte placut!

      Ștergere
    2. Si eu cand am proiectat casa pe hartie am ales sa fie o ferestra mare tripla in bucatarie sub care sa montez o chiuveta dubla si o plita (electrica ca nu avem gaz). Mi se pare ca se aeriseste muuult mai bine la gatit sa deschid fereastra sa iasa tot. Si iarna doar nu gatesc ore in sir. Si daca as face-o, in bucatarie nu tin copiii. Oricum mie imi place aerisirea generala majora aerul, lumina multa si linistea de la tara sunt binevenite oricand as tine incontinuu geamurile deschise daca as putea :))
      Multumesc pt idei Irina, imi voi mobila si eu la un moment dat, cu ajutorul Domnului, bucataria noua si ma tot gandeam la culori pt mobila, pereti , blaturi etc. Si mie imi place stilul clasic dar ma tot handesc sa iau de la Ikea pt ca sunt accesibile si ca pret si f versatile in organizare, iar accesoriile de bicatarie sunt bune, trainice. Desigur ca e dificil ca ei merg pe nuante de alb cam prea mult dar poate fac niste combinatii cu gri, sau ceva culori. Perdelute si alte asemenea nu le voi lua de acolo. Vedem....
      Ce parere ai de ikea si clasic?

      Ștergere
  4. Ce poze frumoase! Este exact stilul care imi place. Si acum acasa am o mobila de lemn, lacuita, care are peste 20 de ani si ar fi, totusi, timpul sa fie schimbata.
    Pozele de mai sus, intr-un fel ciudat, imi dau o stare de bine si de bucurie, ma duc cu gandul in timpuri si locuri in care nu am fost niciodata dar de care mi-e dor. :)
    O saptamana binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.