duminică, decembrie 06, 2020

Jurnalul saptamanii

 

pinterest.com

 ♥ PENTRU SAPTAMANA 

  •  30 nov. - 6 decembrie  2020

♥ VREMEA...
  • a fost destul de placuta.Dupa ninsoarea de vis, de luni - a nins cu fulgi mari, pufosi si desi - vremea s-a incalzit putin, ba chiar am prins o zi calduta in care mi-am plantat bulbii de toamna cumparati in octombrie



♥ MA GANDESC ...

  • la vacanta de iarna. Minivacanta de 1 Decembrie ne-a prins foarte bine, dar a fost cam scurta :))
  • n-am facut nimic in special de Sf. Nicolae,doar ca am umplut ghetutele.N-am avut energie pentru copt fursecuri sau altceva
  • pe 6 decembrie ne-am trezit devreme si am fost sa votam. Sectia era aproape goala.Rezultatele de la alegeri nu ma surprind, ma asteptam.Vor urma niste ani interesanti pe scena politica.Dar vom avea si noi vreun folos din asta?se va gandi vreun politician la noi si la tara asta, saraca, care se duce din ce in ce mai rau in jos?sunt curioasa :)).
  • am facut foarte putine poze, desi mi-am propus sa folosesc aparatul mai mult.Dar nu stiu cand trece ziua :((

 ♥ SUNT RECUNOSCATOARE PENTRU..
  • ninsoare, e asa de linistitor sa te plimbi prin ninsoare si sa nu auzi nimic, decat linistea

 ♥ UNUL DIN LUCRURILE CARE M-A BUCURAT...

  • ...saptamana aceasta au fost zambilele de la Lidl, abia astept sa le vad inflorite :)


  • lumanarile de Advent, cate una pentru fiecare saptamana de decembrie


♥ CE MAI MESTERESC/CREEZ.. 

  • la sosetele verzi, am mai tricotat un pic la ele
  • am inceput o paturica din patratele tricotate.Anul trecut am participat laun calendar de Advent cu lana de tricotat, organizat de Yarny Tales. Am primit 50 de ghemulete dragalase, de la ea si de la Ghemuletul Incalcit. Am combinat firele cu kid mohair, dar am doar albastru, verde si maro, nu am nici o culoare neutra, va trebui sa cumpar. Anul acesta nu m-am inscris la calendar, sunt teribila la trimis pachete, inca am restante de pus la posta.Ma supara ca sunt asa delasatoare la capitolul asta si musai trebuie sa rezolv aceasta problema.




♥ PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE...
  • chiar nu imi propun nimic, vreau doar sa stau cu familia, si sa tricotez cand am timp. Nu imi fac nici un plan, nu vreau sa pun nici o presiune nici pe mine, nici pe ceilalti


♥ CITESC/MA UIT/ASCULT...
  • am vazut un film dragut pe Netflix , mi-a placut ca a fost pozitiv si chiar mi-a ridicat moralul un  pic : ,,Indrazneste sa visezi"
  • am nevoie sa citesc ceva motivational, pozitiv,  care sa ma puna din nou pe roate.Ceva gen Louise Hay :). Caut prin biblioteca :)
 
♥ UN CITAT PREFERAT...



Va doresc o saptamana minunata si multumesc pentru vizita!


!Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol poti il poti impartasi altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, poti vizita si aprecia pagina de Facebook sau pe cea de Instagram a blogului.

10 comentarii:

  1. Buna,sunt Violeta, de multi ani te urmaresc cred ca de cand ai deschis blogul.Vroiam sa-ti cer si eu niste titluri de carte motivationale.Cu drag. Violeta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine ma ajuta mult Louise Hay, dar trebuie luat si cu un pic de sare ce scrie ea pe acolo.

      Ștergere
  2. Îndrăznesc să recomand și eu un film vizionat tot pe Netflix... Unbreakeable, se numește... MINUNAT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc!foarte bun, l-am vazut mai de mult, Bruce Willis e unul din actorii mei preferati

      Ștergere
  3. Irina, si mie mi-a placut filmul "Indrazneste sa visezi".

    RăspundețiȘtergere
  4. Am văzut Îndrăznește să visezi, e ca un ecou al cărților din seria Secretul, mi-a plăcut. În rest nu știu ce am făcut săptămâna asta, bine știu dar în toată lista care m-a ținut ocupata 25 din 24 nu am făcut mai nimic pentru mine și cred că urmează o săptămână la fel de ocupată la lucru, abia aștept zilele libere de Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie sa gasesti si un pic de timp pentru tine, altfel o sa te epuizezi.Cred ca toata lumea asteapta Craciunul :).Si finalul acestui an, poate 2021 o sa fie mai bun cu noi :)

      Ștergere
  5. E minunat sa creezi atmosfera de Craciu. Anul acesta am itat complet de advent, se vede ca iar m-am detasat de scris si de blog, in scgimb e prima oara cand imi creste si incolteste graul pus in seara de Sf. Andrei, asta mai ales ca era din graul de anul trecut ramas. Va dati seama ce grau bun a fost, desi doar vreo 4 graunte au crescut, ba si cu o frunza. E chiar un miracol pentru mine. Bia mi-a adus castronelul si mi-a aratatȘ Ia uite maaaami... esti fericita? ...da, exact as am-a intrebat. Am ramas initial socata de ambele, nu mai stiam la care sa reactionez. Dupa un moment de tacere am raspuns ca nu ma asteptam, woaauw. Va dati seama ca atat de surprinsa am fost. Sincer de Sf. Nicolae nici eu nu am fost prea pregatita, iar ca s ama revansez am dat o tura cu ei in Jumbo sa luam tot felul de jucarii si ornamente. Sa-i faca sa simta putin magia sarbatorilor. Imi doresc doar sa ne tina Dumnezeu in puetere, sanatosi si sa fim mereu pregatiti de orice val de probleme.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am tras de mine, trec printr-o perioada mai dificila, dar mi-a facut bine sa ma concentrez pe ceva frumos si festiv :)

      Ștergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.