tag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post2797324326438545477..comments2024-03-22T14:14:07.645+02:00Comments on Dulce Casă : inspirație, motivație și încurajare: Supa-crema de dovleac@irina_sweet_homehttp://www.blogger.com/profile/09978208676401320913noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-41671515203372900172015-11-27T10:42:26.480+02:002015-11-27T10:42:26.480+02:00n-aveti de ce sa ma invidiati, eu va urez spor la ...n-aveti de ce sa ma invidiati, eu va urez spor la citit :). Gasiti cartile lui la Libraria Sophia.<br />Va doresc numai bine si va mai astept aici :)@irina_sweet_homehttps://www.blogger.com/profile/09978208676401320913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-28565685782495503382015-11-27T09:16:23.296+02:002015-11-27T09:16:23.296+02:00eu tai dovleacul felii si il coc la cuptor, nu il ...eu tai dovleacul felii si il coc la cuptor, nu il rad inainte.<br />eu nu prea folosesc prazul la gatit@irina_sweet_homehttps://www.blogger.com/profile/09978208676401320913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-67637108126868289032015-11-26T14:55:49.322+02:002015-11-26T14:55:49.322+02:00Ce bine suna, eu fac diferit.
Cum coci dovleacul r...Ce bine suna, eu fac diferit.<br />Cum coci dovleacul ras? In rest, eu mananc natur supa crema de dovleac, dar colocatarii pun somon fume. <br /><br />Supele mele creme acopera cate un igredient neacceptat dar valoros: prazul e peste tot prin cea de rosii; in cea de cartofi (am ciuperci sst), de ardei si morcovi (si ciuperci, sst, da? ); de telina cu praz; de linte e fix mancare de linte blenduita etc. o femeiehttp://iubescorasulmeu.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-51402990275376212322015-11-25T17:16:20.280+02:002015-11-25T17:16:20.280+02:00V-am descoperit în Ziarul Lumina (22 noiembrie 201...V-am descoperit în Ziarul Lumina (22 noiembrie 2015, Jurnal de familie creștină).<br />,,Să fii cât de bun poți și să fii mereu în acord cu voia lui Dumnezeu...” - am citat din interviul din ZL.<br />Vă invidiez că îl citiți pe Sfântul Teofan Zăvorâtul... și eu nu!<br />O să-l caut, mai ales că suntem în vremea postului, și o să-l citesc și eu. <br />Felicitări pentru ceea ce postați aici. <br />Toate cele bune și spor în toate!ștefan s.https://www.blogger.com/profile/02907527679896177360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-61939023928261707492015-11-25T15:35:24.996+02:002015-11-25T15:35:24.996+02:00Și eu fac des supe cremă, dar cam aceleași. De ciu...Și eu fac des supe cremă, dar cam aceleași. De ciuperci, linte, gulie, broccoli sau roșii sunt cele mai apreciate. :) Săptămâna asta am în plan o supă cremă de conopidă. De dovleac nu ne place, nici de cartof dulce, nici cu mulți morcovi. Așa am dedus că supele ușor dulci n-au succes la noi. <br />În schimb dovleac copt am mânca zilnic. Și cartofi dulci copți la fel. Fiecare cu gusturile lui. :)<br /><br />Bine că mi-a amintit să mai fac crutoane. Ioan e mare amator. :)Adelinahttps://www.blogger.com/profile/14556848128622436806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-77482666379428009092015-11-25T08:38:27.015+02:002015-11-25T08:38:27.015+02:00eu fac supele-crema la fel, difera doar leguma pre...eu fac supele-crema la fel, difera doar leguma predominanta. Am facut si supa-crema de fasole, e foarte buna. Au succes la noi in casa, nu face nimeni mofturi la ele. Si fiindca sunt f usor de facut si dietetice, ca n-au prajeli sau uleiuri incalzite, le am in meniu aproape permanent.@irina_sweet_homehttps://www.blogger.com/profile/09978208676401320913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-27680676247595896322015-11-24T20:55:32.392+02:002015-11-24T20:55:32.392+02:00Citind postarea anterioara cu meniul, chiar ma int...Citind postarea anterioara cu meniul, chiar ma intrebam cum e supa crema de dovleac... ecaterinahttps://www.blogger.com/profile/14109947986557959954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-67170477627376778662015-11-24T20:00:59.706+02:002015-11-24T20:00:59.706+02:00ce sa zic, noua ne place :). Dar depinde si de gus...ce sa zic, noua ne place :). Dar depinde si de gusturile fiecaruia.<br />O seara frumoasa si tie!@irina_sweet_homehttps://www.blogger.com/profile/09978208676401320913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-18009454521015450512015-11-24T19:59:58.873+02:002015-11-24T19:59:58.873+02:00interesant, asa nu am incercat!eu il prefer copt, ...interesant, asa nu am incercat!eu il prefer copt, parca ii scoate mai bine aroma si dulceata in evidenta.@irina_sweet_homehttps://www.blogger.com/profile/09978208676401320913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-6842993868810767622015-11-24T19:58:11.371+02:002015-11-24T19:58:11.371+02:00cu drag!cu drag!@irina_sweet_homehttps://www.blogger.com/profile/09978208676401320913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-39091362844073525012015-11-24T19:34:36.946+02:002015-11-24T19:34:36.946+02:00Cred ca este foarte gustoasa. Multumesc pentru ret...Cred ca este foarte gustoasa. Multumesc pentru reteta!<br />O seara minunata!Suzanahttps://www.blogger.com/profile/02360309840334959362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-16654148983564703312015-11-24T19:12:01.896+02:002015-11-24T19:12:01.896+02:00fiecare cu reţeta sa, care de care mai gustoasă ! ...fiecare cu reţeta sa, care de care mai gustoasă ! mulţumesc pentru reţetă ! noi am curăţat dovleacul, l-am dat prin răzătoare şi l-am pregătit cu zahăr şi scorţişoară, puţin ulei, pe foc...<br />cu drag, o seară plăcută !prietena-japonezahttps://www.blogger.com/profile/09639769342983585729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6124798151436779120.post-88080669033066983552015-11-24T17:56:50.284+02:002015-11-24T17:56:50.284+02:00Multumesc! :) O seara frumoasa!Multumesc! :) O seara frumoasa!Adinahttps://www.blogger.com/profile/10704086270192512431noreply@blogger.com